سلام
وقتی وارد یکی از درایوام می شم و میخوام یه فولدر رو باز کنم میگه windows explorer has stopped working و بعد از چند لحظه همه ی صفحه هارو می بنده و Desktop میاد!!
سلام
وقتی وارد یکی از درایوام می شم و میخوام یه فولدر رو باز کنم میگه windows explorer has stopped working و بعد از چند لحظه همه ی صفحه هارو می بنده و Desktop میاد!!
به اینجا یکسری بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت سومی انگلیسی اما همراه با عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 04-04-2011 at 22:01.
احتمالا توی اون فولدر فایل تصویری نیست؟ برای من همین مشکل رو داشت. تا فولدری که توش فایل تصویری بود رو باز می کردم این پیغام می اومد. وقتی کدک K-Lite رو نصب کردی برو توی فولدر نصب شده. بعدش فولدر Tools رو باز کن و فایل CodecTweakTool رو اجرا کن. بعدش Thumbnail setting رو بزن. توی صفحه ی اومده تیک همه رو بردار و Apply&Close رو بزن. ری استارت کن ببین مشکلت حل میشه یا نه. اگه حل شد بیا و به ما هم بگو
البته امکان داره بخاطر مشکلای دیگه هم باشه
آره از همون کدک بود
سلام. بازم می گم امکان داره بخاطر چیزای دیگه هم باشه. مثلا من یه موبایل که بلوتوث داره رو اد می کنم هر وقت برم تو My computer روی اسم گوشی کلیک کنم سیستم هنگ میکنه و همین ارور رو میده. کدک k-lite رو اگه داری نصب کن و تنظیماتی رو که توی پست قبلی گفتم انجام بده. شاید درست بشه.راه حل jafarian رو هم امتحان کن.
عرض سلام و خسته نباشید
مشکل من به این صورت بر طرف شد.
Folder Options —-> View —-> Advanced Settings —-> File and Folders —-> Always show icons,never thumbnails این گزینه رو تیکش رو میزنین یعنی باید تیک داشته باشه.
با تشکر
منم همین مشکل رو داشتم
مرسی از راهنمایت![]()
دمت گرم منم همین مشگل رو داشتم خیلی از راهنماییت ممنونم....![]()
مشکل من همچنان باقیه. از تمام روشهایی که تا بحال مطرح شده هم استفاده کردم ولی باز این ایراد تکرار میشه.
اگر که مشکل شما باباز کردن فایلهای ویدویی برنامه CodecTweakTool از لینک پایین دانلود بعدشم اجراش کنید بعدش روی گزینه Thumbnails کلیک کنید تو کادربعدی گزینه select none انتخاب بعدشم apply کنید از اون پایین ازآخرم سیستم ریستارت تست کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)