با سلام
چطوری میتونم دو کامپیوتر تو یه اتاق رو با کابل شبکه ای که دارم به هم وصل کنم و بتونم بین انها اطلاعات رد و بدل کنم.
در ضمن هر دو کامپیوتر کارت شبکه دارند
لطفا توضیح کامل بدهید.
ممنون
با سلام
چطوری میتونم دو کامپیوتر تو یه اتاق رو با کابل شبکه ای که دارم به هم وصل کنم و بتونم بین انها اطلاعات رد و بدل کنم.
در ضمن هر دو کامپیوتر کارت شبکه دارند
لطفا توضیح کامل بدهید.
ممنون
Last edited by Morteza2020; 29-05-2006 at 09:13.
كابل شبكه رو به 2كامپيوتر وصل مي كني بعد از وصل كردن توي هر 2تا كامپيوتر شبكه فعال مي شه (2تا مانيتور كنار ساعت روشن خاموش مي شن) بعد به صورت دستي Ip هارو ست كن يا از يكي از امكانات ويندوز كه اين كارو به صورت اتوماتيك انجام مي ده استفاده كن.
دوست عزیزنوشته شده توسط Morteza2020
برای شبکه کردن دو کامپیوتر نیاز به كابل شبكه از نوع كراس ( كامپيوتر به كامپيوتر) داريد.
براي تنظيمات بايد دو كامپيوتر را عضو يك workgrup نماييد. (براي دونستن چگونگي انجام اين كار اين تايپيك را بخونيد و عمل كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اميدوارم كارتون راه بيوفته.
دوست عزیز
سلام
توی این تاپیک اطلاعاتی در این مورد هست یک نگاه بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من تمام وسایلم سالمه
و از کابل کراس هم استفاده میکنم.
ولی از بیخ بلد نیستم چطوری دو تا PC رو به هم وصل کنم که بشه اطلاعات رو با هم رد و بدل کنند و همزمان بتونند با هم به اینترنت وصل بشن و بشه باهاشون شبکه ای Game بازی کرد.
دوست عزيز فكر كنم كه اصلا به خودتان زحمت نداديد كه نگاهي به لينك من بياندازيد.![]()
براي شبكه كردن نياز است كه :
ابتدا باید دو کامپیوتر متصل به شبكه را عضو يك workgroup نماييد. براي اينكار روي my computer كليك راست مي كنيد سپس properties را انتخاب در قسمت computer name ... نام و workgroup را تغيير دهيد ( به عنوان مثال نام كامپيوتر ها ( com1 وcom2 ) و workgroup همه كامپيوترها را مثلا mygroup نام گذاري كنيد).
بايد ببينيد كه آيا كامپيوترها عضو يك workgroup شدند يا نه؟ براي ديدن كامپيوتر ها در صفحه desktop روي آيكن my network places دوبار كليك كنيد در آن صفحه , سمت چپ روي آيكن View workgroup computers كليك نماييد در اينجا بايد نام كامپيوتر ديگررا ببينيد.( در غير اين صورت يك بار ديگر بايد نام كامپيوترها و workgroup آنها را به صورتي كه در بالا ذكر شد , چك نماييد)
مرتضي جان يه كار راهتتر . ابزار خود ويندوز استفتده كن(خود ویندوز آی پی هارو ست می کنه) :
برو تو Start بعد Programs بعدAccessories بعد Communications و ابزار Network Setup Wizard انتخاب کن .
از اینجا به بعد یه سری سوال ازت می پرسه که باید جواب بدی بعد یه فلاپی یا یه فلش مموری ازت می خواد بعد از تمام شدن و فینیش کردن فلاپی یا فلش مموری رو توی کامپیوتر دوم اجرا کن و تقریبا همون سوالای قبلو ازت می پرسه.
با این کار به راهتی اینترنت . پرینتر یا هر چیز دیگه ای رو می تونی به اشتراک بزاری .
نوشته شده توسط رويا خانوم
من به لینک شما نگاه کردم
و روشی که شما میگید رو هم انجام دادم.
ولی در یکی از کامپیوترها درقسمت Workgroup یک کامپیوتر هست ولی در دیگری هر دو کامپیوتر وجود دارد.
در ضمن من ایکون ارتباط شبکه رو در پایین desktop دارم و وقتی روش کلیک میکنم Connect بودن دوPC رو با سرعت100Mbps نشون میده.
البته وقتی داخل یه بازی میرم و روی قسمتNetwork اون کلیک میکنم پیغام میده که من شبکه ندارم.
لطفا مرا کامل راهنمایی کنید.
ممنون
شما از هاب استفاده ميكني يا نه ؟
وجود و فعال بودن اين آيكون ملاك نيست .اگه آي پي ها رو درست داده باشي تو همين صفحه بايد سند و رسيو متناسب داشته باشي (معمولا سند داري ولي رسيو نداري يا رسيو خيلي كمه در حد چند پاكت)نوشته شده توسط Morteza2020
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)