تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: ارتباط دو کامپیوتر در یک اتاق

داره خودمونی میشه Morteza2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    پشت میز کامپیوتر

پيش فرض ارتباط دو کامپیوتر در یک اتاق

با سلام
    چطوری میتونم دو کامپیوتر تو یه اتاق رو با کابل شبکه ای که دارم به هم وصل کنم و بتونم بین انها اطلاعات رد و بدل کنم.
    در ضمن هر دو کامپیوتر کارت شبکه دارند
    لطفا توضیح کامل بدهید.
    ممنون
    Last edited by Morteza2020; 29-05-2006 at 09:13.

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

كابل شبكه رو به 2كامپيوتر وصل مي كني بعد از وصل كردن توي هر 2تا كامپيوتر شبكه فعال مي شه (2تا مانيتور كنار ساعت روشن خاموش مي شن) بعد به صورت دستي Ip هارو ست كن يا از يكي از امكانات ويندوز كه اين كارو به صورت اتوماتيك انجام مي ده استفاده كن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Morteza2020
    با سلام
    چطوری میتونم دو کامپیوتر تو یه اتاق رو با کابل شبکه ای که دارم به هم وصل کنم و بتونم بین انها اطلاعات رد و بدل کنم.
    در ضمن هر دو کامپیوتر کارت شبکه دارند
    لطفا توضیح کامل بدهید.
    ممنون
    دوست عزیز
    برای شبکه کردن دو کامپیوتر نیاز به كابل شبكه از نوع كراس ( كامپيوتر به كامپيوتر) داريد.
    براي تنظيمات بايد دو كامپيوتر را عضو يك workgrup نماييد. (براي دونستن چگونگي انجام اين كار اين تايپيك را بخونيد و عمل كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    اميدوارم كارتون راه بيوفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    فقط خدا مي دونه

پيش فرض

دوست عزیز
    سلام
    توی این تاپیک اطلاعاتی در این مورد هست یک نگاه بکن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

اقا من تمام وسایلم سالمه
    و از کابل کراس هم استفاده میکنم.
    ولی از بیخ بلد نیستم چطوری دو تا PC رو به هم وصل کنم که بشه اطلاعات رو با هم رد و بدل کنند و همزمان بتونند با هم به اینترنت وصل بشن و بشه باهاشون شبکه ای Game بازی کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزيز فكر كنم كه اصلا به خودتان زحمت نداديد كه نگاهي به لينك من بياندازيد.
    براي شبكه كردن نياز است كه :
    ابتدا باید دو کامپیوتر متصل به شبكه را عضو يك workgroup نماييد. براي اينكار روي my computer كليك راست مي كنيد سپس properties را انتخاب در قسمت computer name ... نام و workgroup را تغيير دهيد ( به عنوان مثال نام كامپيوتر ها ( com1 وcom2 ) و workgroup همه كامپيوترها را مثلا mygroup نام گذاري كنيد).
    بايد ببينيد كه آيا كامپيوترها عضو يك workgroup شدند يا نه؟ براي ديدن كامپيوتر ها در صفحه desktop روي آيكن my network places دوبار كليك كنيد در آن صفحه , سمت چپ روي آيكن View workgroup computers كليك نماييد در اينجا بايد نام كامپيوتر ديگررا ببينيد.( در غير اين صورت يك بار ديگر بايد نام كامپيوترها و workgroup آنها را به صورتي كه در بالا ذكر شد , چك نماييد)

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

مرتضي جان يه كار راهتتر . ابزار خود ويندوز استفتده كن(خود ویندوز آی پی هارو ست می کنه) :
    برو تو Start بعد Programs بعدAccessories بعد Communications و ابزار Network Setup Wizard انتخاب کن .
    از اینجا به بعد یه سری سوال ازت می پرسه که باید جواب بدی بعد یه فلاپی یا یه فلش مموری ازت می خواد بعد از تمام شدن و فینیش کردن فلاپی یا فلش مموری رو توی کامپیوتر دوم اجرا کن و تقریبا همون سوالای قبلو ازت می پرسه.
    با این کار به راهتی اینترنت . پرینتر یا هر چیز دیگه ای رو می تونی به اشتراک بزاری .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط رويا خانوم
    دوست عزيز فكر كنم كه اصلا به خودتان زحمت نداديد كه نگاهي به لينك من بياندازيد.
    براي شبكه كردن نياز است كه :
    ابتدا باید دو کامپیوتر متصل به شبكه را عضو يك workgroup نماييد. براي اينكار روي my computer كليك راست مي كنيد سپس properties را انتخاب در قسمت computer name ... نام و workgroup را تغيير دهيد ( به عنوان مثال نام كامپيوتر ها ( com1 وcom2 ) و workgroup همه كامپيوترها را مثلا mygroup نام گذاري كنيد).
    بايد ببينيد كه آيا كامپيوترها عضو يك workgroup شدند يا نه؟ براي ديدن كامپيوتر ها در صفحه desktop روي آيكن my network places دوبار كليك كنيد در آن صفحه , سمت چپ روي آيكن View workgroup computers كليك نماييد در اينجا بايد نام كامپيوتر ديگررا ببينيد.( در غير اين صورت يك بار ديگر بايد نام كامپيوترها و workgroup آنها را به صورتي كه در بالا ذكر شد , چك نماييد)

من به لینک شما نگاه کردم
    و روشی که شما میگید رو هم انجام دادم.
    ولی در یکی از کامپیوترها درقسمت Workgroup یک کامپیوتر هست ولی در دیگری هر دو کامپیوتر وجود دارد.
    در ضمن من ایکون ارتباط شبکه رو در پایین desktop دارم و وقتی روش کلیک میکنم Connect بودن دوPC رو با سرعت100Mbps نشون میده.
    البته وقتی داخل یه بازی میرم و روی قسمتNetwork اون کلیک میکنم پیغام میده که من شبکه ندارم.
    لطفا مرا کامل راهنمایی کنید.
    ممنون

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

شما از هاب استفاده ميكني يا نه ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Morteza2020
    من به لینک شما نگاه کردم
    و روشی که شما میگید رو هم انجام دادم.
    ولی در یکی از کامپیوترها درقسمت Workgroup یک کامپیوتر هست ولی در دیگری هر دو کامپیوتر وجود دارد.
    در ضمن من ایکون ارتباط شبکه رو در پایین desktop دارم و وقتی روش کلیک میکنم Connect بودن دوPC رو با سرعت100Mbps نشون میده.
    البته وقتی داخل یه بازی میرم و روی قسمتNetwork اون کلیک میکنم پیغام میده که من شبکه ندارم.
    لطفا مرا کامل راهنمایی کنید.
    ممنون
    وجود و فعال بودن اين آيكون ملاك نيست .اگه آي پي ها رو درست داده باشي تو همين صفحه بايد سند و رسيو متناسب داشته باشي (معمولا سند داري ولي رسيو نداري يا رسيو خيلي كمه در حد چند پاكت)

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •