با سلام خدمت دوستان عزیز.
قبل از هر چیز فکر می کنم نیاز به ایجاد چنین تاپیکی احساس میشد. مشاوره در امر خرید و فروش املاک مسئله ای مهم هست که تقریبا همه افراد جامعه حداقل یکبار به اون نیاز پیدا می کنند (برای مثال خرید خانه). امیدوارم با ایجاد این موضوع محیطی فراهم بشه تا با همفکری دوستان مسائل و مشکلات مربوط به خرید، فروش و یا اجاره املاک اعم از مسکن، مغازه، زمین و ... حل بشه اینشالله.
تقاضا دارم متن زیر رو با دقت بخونین:
خب با خودم شروع می کنم و میرم سر اصل مطلب. ما (خونواده) یک مغازه سه دهنه با متراژ 50 متر در یکی از بهترین و پرترددترین نقاط شهرمون داریم که از پدربزرگ خدا بیامرزم به ارث رسیده. موقعیت تجاری خیلی خوبی داره و نبش خیابون هست. الان تقریبا 5 سال هست که پدربزرگم فوت شده و تکلیف این مغازه هنوز مشخص نیست. متاسفانه وضع مالی خوبی نداریم و تنها امیدی که داریم این هستش که یک روز این مغازه فروش بره و ما از بدبختی نجات پیدا کنیم. به همین دلیل الان سه/چهار سال هست که به چندین آژانس مسکن هم برای فروش مراجعه کردیم تا اسم مغازه تو لیست اون ها ثبت بشه (البته قیمت پیشنهادی مغازه رو اعلام نکردیم و گذاشتیم تا خریدار خودش در این مورد نظر بده) اما متاسفانه تاکنون هیچ کس حتی یک نفر هم که طالب خریدش باشه پیدا نشده. دیگه واقعا ناامید شدیم. البته خونواده هنوز سر فروش تردید دارن و زیاد سر این موضوع پافشاری نکردن و بر این باور هستن که تا قیامت هم این مغازه فروش نخواهد رفت!!! که من خودم شخصا این موضوع رو قبول ندارم. اخیرا بنده هم به تبلیغ برای فروش از طریق اینترنت در سایت های نیازمندی ها رو آوردم اما باز هم تا الان نتیجه ای حاصل نشده. به نظر شما در چنین شرایطی باید چکار کرد؟؟؟ واقعا به پولش نیاز داریم چون در غیراینصورت آینده خوبی در انتظارمون نخواهد بود. البته از یک نفر شنیدم در چنین شرایطی باید مقدار زیادی پورسانت به یک نفر یا آژانس مسکن داد تا برای فروش مغازه و پیدا کردن مشتری تلاش بیشتری انجام بده یا یک مقدار سود پس از فروش برای آزانس در نظر گرفت. آیا به نظر شما این اقدام جواب میده؟؟ ضمن اینکه خونواده برای اینکار اصلا زیر بار نمیرن. لطفا دوستانی که با این شرایط مواجه شدن و با تجربه هستند راهنمایی کنند. از ته دل خواهش به همفکری و همکاری از همه عزیزان دارم. بلکه راهکارهایی پیدا بشه و بتونیم از طریق اون ها اقدام کنیم تا اینشالله مغازه فروش بره. امیدوارم در این مورد توضیح کافی داده باشم.
پیشاپیش با تشکر از همگی...