تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 87

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید و فروش املاک (مسکن، مغازه و ...)

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشاوره جهت خرید و فروش املاک (مسکن، مغازه و ...)

با سلام خدمت دوستان عزیز.

قبل از هر چیز فکر می کنم نیاز به ایجاد چنین تاپیکی احساس میشد. مشاوره در امر خرید و فروش املاک مسئله ای مهم هست که تقریبا همه افراد جامعه حداقل یکبار به اون نیاز پیدا می کنند (برای مثال خرید خانه). امیدوارم با ایجاد این موضوع محیطی فراهم بشه تا با همفکری دوستان مسائل و مشکلات مربوط به خرید، فروش و یا اجاره املاک اعم از مسکن، مغازه، زمین و ... حل بشه اینشالله.

تقاضا دارم متن زیر رو با دقت بخونین:

خب با خودم شروع می کنم و میرم سر اصل مطلب. ما (خونواده) یک مغازه سه دهنه با متراژ 50 متر در یکی از بهترین و پرترددترین نقاط شهرمون داریم که از پدربزرگ خدا بیامرزم به ارث رسیده. موقعیت تجاری خیلی خوبی داره و نبش خیابون هست. الان تقریبا 5 سال هست که پدربزرگم فوت شده و تکلیف این مغازه هنوز مشخص نیست. متاسفانه وضع مالی خوبی نداریم و تنها امیدی که داریم این هستش که یک روز این مغازه فروش بره و ما از بدبختی نجات پیدا کنیم. به همین دلیل الان سه/چهار سال هست که به چندین آژانس مسکن هم برای فروش مراجعه کردیم تا اسم مغازه تو لیست اون ها ثبت بشه (البته قیمت پیشنهادی مغازه رو اعلام نکردیم و گذاشتیم تا خریدار خودش در این مورد نظر بده) اما متاسفانه تاکنون هیچ کس حتی یک نفر هم که طالب خریدش باشه پیدا نشده. دیگه واقعا ناامید شدیم. البته خونواده هنوز سر فروش تردید دارن و زیاد سر این موضوع پافشاری نکردن و بر این باور هستن که تا قیامت هم این مغازه فروش نخواهد رفت!!! که من خودم شخصا این موضوع رو قبول ندارم. اخیرا بنده هم به تبلیغ برای فروش از طریق اینترنت در سایت های نیازمندی ها رو آوردم اما باز هم تا الان نتیجه ای حاصل نشده. به نظر شما در چنین شرایطی باید چکار کرد؟؟؟ واقعا به پولش نیاز داریم چون در غیراینصورت آینده خوبی در انتظارمون نخواهد بود. البته از یک نفر شنیدم در چنین شرایطی باید مقدار زیادی پورسانت به یک نفر یا آژانس مسکن داد تا برای فروش مغازه و پیدا کردن مشتری تلاش بیشتری انجام بده یا یک مقدار سود پس از فروش برای آزانس در نظر گرفت. آیا به نظر شما این اقدام جواب میده؟؟ ضمن اینکه خونواده برای اینکار اصلا زیر بار نمیرن. لطفا دوستانی که با این شرایط مواجه شدن و با تجربه هستند راهنمایی کنند. از ته دل خواهش به همفکری و همکاری از همه عزیزان دارم. بلکه راهکارهایی پیدا بشه و بتونیم از طریق اون ها اقدام کنیم تا اینشالله مغازه فروش بره. امیدوارم در این مورد توضیح کافی داده باشم.

پیشاپیش با تشکر از همگی...

2. 2 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز.

قبل از هر چیز فکر می کنم نیاز به ایجاد چنین تاپیکی احساس میشد. مشاوره در امر خرید و فروش املاک مسئله ای مهم هست که تقریبا همه افراد جامعه حداقل یکبار به اون نیاز پیدا می کنند (برای مثال خرید خانه). امیدوارم با ایجاد این موضوع محیطی فراهم بشه تا با همفکری دوستان مسائل و مشکلات مربوط به خرید، فروش و یا اجاره املاک اعم از مسکن، مغازه، زمین و ... حل بشه اینشالله.

تقاضا دارم متن زیر رو با دقت بخونین:

خب با خودم شروع می کنم و میرم سر اصل مطلب. ما (خونواده) یک مغازه سه دهنه با متراژ 50 متر در یکی از بهترین و پرترددترین نقاط شهرمون داریم که از پدربزرگ خدا بیامرزم به ارث رسیده. موقعیت تجاری خیلی خوبی داره و نبش خیابون هست. الان تقریبا 5 سال هست که پدربزرگم فوت شده و تکلیف این مغازه هنوز مشخص نیست. متاسفانه وضع مالی خوبی نداریم و تنها امیدی که داریم این هستش که یک روز این مغازه فروش بره و ما از بدبختی نجات پیدا کنیم. به همین دلیل الان سه/چهار سال هست که به چندین آژانس مسکن هم برای فروش مراجعه کردیم تا اسم مغازه تو لیست اون ها ثبت بشه (البته قیمت پیشنهادی مغازه رو اعلام نکردیم و گذاشتیم تا خریدار خودش در این مورد نظر بده) اما متاسفانه تاکنون هیچ کس حتی یک نفر هم که طالب خریدش باشه پیدا نشده. دیگه واقعا ناامید شدیم. البته خونواده هنوز سر فروش تردید دارن و زیاد سر این موضوع پافشاری نکردن و بر این باور هستن که تا قیامت هم این مغازه فروش نخواهد رفت!!! که من خودم شخصا این موضوع رو قبول ندارم. اخیرا بنده هم به تبلیغ برای فروش از طریق اینترنت در سایت های نیازمندی ها رو آوردم اما باز هم تا الان نتیجه ای حاصل نشده. به نظر شما در چنین شرایطی باید چکار کرد؟؟؟ واقعا به پولش نیاز داریم چون در غیراینصورت آینده خوبی در انتظارمون نخواهد بود. البته از یک نفر شنیدم در چنین شرایطی باید مقدار زیادی پورسانت به یک نفر یا آژانس مسکن داد تا برای فروش مغازه و پیدا کردن مشتری تلاش بیشتری انجام بده یا یک مقدار سود پس از فروش برای آزانس در نظر گرفت. آیا به نظر شما این اقدام جواب میده؟؟ ضمن اینکه خونواده برای اینکار اصلا زیر بار نمیرن. لطفا دوستانی که با این شرایط مواجه شدن و با تجربه هستند راهنمایی کنند. از ته دل خواهش به همفکری و همکاری از همه عزیزان دارم. بلکه راهکارهایی پیدا بشه و بتونیم از طریق اون ها اقدام کنیم تا اینشالله مغازه فروش بره. امیدوارم در این مورد توضیح کافی داده باشم.

پیشاپیش با تشکر از همگی...
    سلام دوست عزیز
    اصلا احتیاجی نیست همچین کاری بکنید این کارا رو یه عده ادم که حلال و حروم سرشون نمیشه انجام میدم فقط برای تلکه کردن شما
    شما به تموم بنگاه املاکی که تو محدوده مغازه شما وجود داره مراجعه کنید و مغازه رو بشون بسپارید حتی به بنگاههای خارج محدوده مغازتون فقط اینم بگم خیلی از افراد(که منم مثل اونا فکر میکنم)دنبال خرید املاکی که ارث هست و چندتا وارث داره نمیرن به خاطر دردسرای خاص خودش چون هر روز یکی از وراث میخواد قر بیاد,
    حالا ایا شما کارای انحصار وراثت رو انجام دادید و برای فروش مشکل قانونی ندارید؟؟؟؟
    در ضمن به گفته خودتون مغازه شرایط خوبی داره و مکان مناسبی هم قرار داره پس عجله نکنید و زیر قیمت بازار نفروشید خیلی از این بنگاه دارا با تو سر زدن, مالی رو خودشون ارزون میخرن و چند روز بعد گرونتر میفروشن پس با عجله نفروشید که بعدا از فروش پشیمون بشید
    دست اخر به خدا توکل کنید از همون مدد بخواین انشاالله که مشتری خوب برای مغازتون پیدا میشه

4. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اصلا احتیاجی نیست همچین کاری بکنید این کارا رو یه عده ادم که حلال و حروم سرشون نمیشه انجام میدم فقط برای تلکه کردن شما
    شما به تموم بنگاه املاکی که تو محدوده مغازه شما وجود داره مراجعه کنید و مغازه رو بشون بسپارید حتی به بنگاههای خارج محدوده مغازتون فقط اینم بگم خیلی از افراد(که منم مثل اونا فکر میکنم)دنبال خرید املاکی که ارث هست و چندتا وارث داره نمیرن به خاطر دردسرای خاص خودش چون هر روز یکی از وراث میخواد قر بیاد,
    حالا ایا شما کارای انحصار وراثت رو انجام دادید و برای فروش مشکل قانونی ندارید؟؟؟؟
    در ضمن به گفته خودتون مغازه شرایط خوبی داره و مکان مناسبی هم قرار داره پس عجله نکنید و زیر قیمت بازار نفروشید خیلی از این بنگاه دارا با تو سر زدن, مالی رو خودشون ارزون میخرن و چند روز بعد گرونتر میفروشن پس با عجله نفروشید که بعدا از فروش پشیمون بشید
    دست اخر به خدا توکل کنید از همون مدد بخواین انشاالله که مشتری خوب برای مغازتون پیدا میشه
    ممنون از شما دوست عزیز بابت پاسخی که دادین. در جواب تنها سوالتون یعنی انجام کارهای انحصار وراثت باید بگم که هنوز انجام نشده و خونواده اصرار دارن باید اول مشتری پیدا بشه بعد بریم سراغ این مرحله. به نظر شما این کار درسته یا باید بعد از انحصار وراثت اقدام به فروش کرد؟ مشکل قانونی هم فکر نمی کنم وجود داشته باشه یا اگه هست اطلاعی نداریم از این مورد چون بنگاه ها چیزی در زمان پذیرش ملک اشاره نکردن.

منم با شما موافقم فروش ملک ارثی مشکلات خاص خودش رو داره. برای مثال هر کس ممکنه بخواد مغازه فروش بره و یکی قصد فروش نداشته باشه اما نامید نباید شد. با این مواردی که فرمودین به اکثر بنگاه ها مراجعه کردیم از مدت ها پیش (چهار سال) اما از شانس بد هنوز هیچ خبری نشده. مورد بعدی همون تبلیغات اینترنتی هست که اون رو هم اخیرا انجام دادم. به نظر شما تاثیر داره روی این مورد و تبلیغات در روزنامه ها بیشتر مانور داد؟ البته بدون اعلام قیمت. چون مغازه شرایط اینکه بانک اونو بگیره رو هم داره.
    Last edited by Memonex; 04-04-2011 at 15:41.

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

ببین دوست گلم از من میشنوین کارا مربوط به انحصار وراثتو انجام بدین
    کلا تموم کارایی که باید انجام بشه رو انجام بدین و تموم ورثه هم با هم متفق القول باشین که حالا یا بفروشین یا خودتون توش کسب و کار کنید
    اگه از 4 سال پیش تاحالا به بنگاها مراجعه نکردید دوباره برید و مغازه رو به اونها بسپارید انشاالله که اونی که به صلاحتونه واستون رقم بخوره
    موفق باشید

7. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

با بودجه حدود 250 میلیون تومن ملک کلنگی کوچک با متراژ حدود 90-110 متر کجا گیر میاد...؟؟؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

با بودجه حدود 250 میلیون تومن ملک کلنگی کوچک با متراژ حدود 90-110 متر کجا گیر میاد...؟؟؟
    تو اکثر شهر ها و روستاهای کشور
    حداقل شهر مورد نظرتون و محدوده مورد نظرتون رو بگیدو البته هدف از خرید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو اکثر شهر ها و روستاهای کشور
    حداقل شهر مورد نظرتون و محدوده مورد نظرتون رو بگیدو البته هدف از خرید
    روستا...؟؟!!!

من تهرون رو دارم میگم عزیز....

هدف تخریب و نوسازی است...

زمین هم حدود 100 متر کافیه... یعنی زمینی با قیمت متری یک میلیون و هشصتد تا دو میلیون و دویست رو کجای تهرون میتونم گیر بیارم...؟؟
    Last edited by robert; 10-04-2011 at 08:08.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من هم به یک مغازه سمت صادقیه (فلکه اول یا دوم تا شهر زیبا نیاز دارم حدود 20 متر یا کمتر) برای کار کادویی نیاز دارم.حتما توی جای پر رفت و امد باشه.تا 70 تومن رهن بقیش هم اجاره

اگر کسی سراغ داشت حتما پیغام بذاره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روستا...؟؟!!!

من تهرون رو دارم میگم عزیز....

هدف تخریب و نوسازی است...

زمین هم حدود 100 متر کافیه... یعنی زمینی با قیمت متری یک میلیون و هشصتد تا دو میلیون و دویست رو کجای تهرون میتونم گیر بیارم...؟؟
    من هم به یک مغازه سمت صادقیه (فلکه اول یا دوم تا شهر زیبا نیاز دارم حدود 20 متر یا کمتر) برای کار کادویی نیاز دارم.حتما توی جای پر رفت و امد باشه.تا 70 تومن رهن بقیش هم اجاره

اگر کسی سراغ داشت حتما پیغام بذاره
    من یه سایت خیلی خوب پیدا کردم که یه جورایی یه بنگاه اینترنتی هست و دفترش هم تو میرداماد هستش

توش میشه انواع ملکها رو برای خرید و فروش و اجاره پیدا کرد و قیمتها رو هم دید

برای کار خودم و با بودجه ای که داشتم موارد خوبی پیدا کردم . شما هم یه سرچی تو قسمت جستجوی این سایت انجام بدین... احتمالا چیزهای خوبی پیدا میکنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

14 برای گرفتن ضمانت اجاره نامه ملک تجاری سفته با ارزشتره یا چک سفید؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •