تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: بالا نیامدن ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بالا نیامدن ویندوز

دیروز داشتم وبگردی میکردم که یک صفحه کل مانیتور رو گرفت که توش به آلمانی یک چیزهایی نوشته بود ( چون پرچم آلمان بود میگم به آلمانی بود ) و بالای صفحه Die بود و Ip کامپیوترم هم توش بود . مجبور شدم با دکمه روی کیس ریاستارتش کنم ، بعد از ریاستارت صفحه مشخصات مادر برد و صفحه ای که ویندوز xp توش نوشته شده میاد ولی قبل از اینکه welcome ویندوز بیاد یک ثانیه صفحه آبی ( مرگ ) میاد و دوباره ریاستارت میشه . اون صفحه آبی هم خیلی زود میاد و میره و نمیتونم ببینم توش چی نوشته .
    امروز ویندوز رو عوض کردم و درایو c رو فرمت کردم و همه چیز ok بود و حتی چندین بار بعد از نصب برنامه های مختلف ریاستارت کردم و مشکلی نبود ولی کامپیوتر رو که خاموش کردم باز هم همون مشکل قبل به وجود اومده و صفحه آبی میاد و قبل از اینکه وارد ویندوز بشه ریاستارت میشه .
    الآن دوباره ویندوز ریختم که بتونم کانکت بشم و از دوستان و اساتید عزیز کمک بخوام .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    با تشکر .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دیروز داشتم وبگردی میکردم که یک صفحه کل مانیتور رو گرفت که توش به آلمانی یک چیزهایی نوشته بود ( چون پرچم آلمان بود میگم به آلمانی بود ) و بالای صفحه Die بود و Ip کامپیوترم هم توش بود . مجبور شدم با دکمه روی کیس ریاستارتش کنم ، بعد از ریاستارت صفحه مشخصات مادر برد و صفحه ای که ویندوز xp توش نوشته شده میاد ولی قبل از اینکه welcome ویندوز بیاد یک ثانیه صفحه آبی ( مرگ ) میاد و دوباره ریاستارت میشه . اون صفحه آبی هم خیلی زود میاد و میره و نمیتونم ببینم توش چی نوشته .
    امروز ویندوز رو عوض کردم و درایو c رو فرمت کردم و همه چیز ok بود و حتی چندین بار بعد از نصب برنامه های مختلف ریاستارت کردم و مشکلی نبود ولی کامپیوتر رو که خاموش کردم باز هم همون مشکل قبل به وجود اومده و صفحه آبی میاد و قبل از اینکه وارد ویندوز بشه ریاستارت میشه .
    الآن دوباره ویندوز ریختم که بتونم کانکت بشم و از دوستان و اساتید عزیز کمک بخوام .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    با تشکر .
    اول از همه سیستم رو اسکن ویروس بکنید ممکنه این مشکل از ویروس باشه اگه این مورد هم نبود موارد سخت افزار ی رو باید چک کنید
    مثل دمای قطعات رم و اسلات حافظه نصب کردن درایورهای سیستم چک کردن حافظه ی مجازی و هارد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •