برای ارسال مطلب در پایگاه داده این کد را نوشتم اما با هر بار refresh صفجه یک ردیف خالی در پایگاه داده ایجا د میشود لطفا راهنمایی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ارسال مطلب در پایگاه داده این کد را نوشتم اما با هر بار refresh صفجه یک ردیف خالی در پایگاه داده ایجا د میشود لطفا راهنمایی کنید
باید قسمت مربوط به وارد کردن متن در دیتابیس رو داخل یک شرط قرار بدید تا فقط در صورتی که فرم ارسال شده اون قسمت اجرا بشه
میشه نوشت
کد را بدین صورت نوشتم اما با هر بار refresh صفحه یک ردیف اضافی در پایگاه داده ذخیره میشود
همونطور که قبلاً گفتم باید قسمتی را که اطلاعات را به دیتابیس وارد میکند درون شرط قرار بدید!
در کدی که دوستمون در پست 3 نوشتند و همینطور کدی که خودتون نوشتید تنها کاری که شرط انجام میده نمایش اطلاعات هست
در این مورد نیازی به isset نیست میتونید برای شرط صرفاً ازیا همونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده کنید. چون php کار تبدیل به boolean رو انجام میده مورد اول ساده تر هست در نتیجه هم فرقی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطالب را از طریق فرم در صفحه sendmessage.php در پایگاه داده ذخیره میکنم حالا برای نشان دادن مطالب در صفحه اصلی سایتم چگونه کد نویسی کنم؟لطفا راهنمای کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)