تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کمک فوری در مورد ال سی دی ساسونگ..خواهشا

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14 کمک فوری در مورد ال سی دی ساسونگ..خواهشا

درود
    دوستان من یه ال سی دی ساسونگ سری 5 و 40 اینچ دارم که مدتی خود به خود مثلا در حالت تی ویه میره رو کامپیوتر و یا میره رو حالت hd mi
    . یهو خود به خود صداش کم و زیاد میشه و دیگه به هیچ عنوان دکمه ریموتش کار نمیکنه و باید از برق 2 بار بکشیش تا یه چند لحظه درست بشه و باز همین مساله تکرار میشه.
    هر چی گشتم برنامه ای برای اپدیتش دیگه وجود نداره و چندین بار رفتم از منو مخفی ریست فکتوریش کردم ولی فرقی نکرد
    پیش چند تا تعمیرکار بردم میگن نهایتا باید پنلش عوض شه
    به نظر دوستان ایا راهی برای درست کردنش وجود داره و اگه پنلش عوض شه چه جوریه و قیمتش چنده؟؟؟
    ممنونم جوابمو بدین

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

درود
    دوستان من یه ال سی دی ساسونگ سری 5 و 40 اینچ دارم که مدتی خود به خود مثلا در حالت تی ویه میره رو کامپیوتر و یا میره رو حالت hd mi
    . یهو خود به خود صداش کم و زیاد میشه و دیگه به هیچ عنوان دکمه ریموتش کار نمیکنه و باید از برق 2 بار بکشیش تا یه چند لحظه درست بشه و باز همین مساله تکرار میشه.
    هر چی گشتم برنامه ای برای اپدیتش دیگه وجود نداره و چندین بار رفتم از منو مخفی ریست فکتوریش کردم ولی فرقی نکرد
    پیش چند تا تعمیرکار بردم میگن نهایتا باید پنلش عوض شه
    به نظر دوستان ایا راهی برای درست کردنش وجود داره و اگه پنلش عوض شه چه جوریه و قیمتش چنده؟؟؟
    ممنونم جوابمو بدین
    شما يكبار بدين براتون پروگرام كنند يعني دوباره برنامه رو روي باياس مادر بورد پنلتون بريزند شايد مشكل بر طرف شد

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

شما يكبار بدين براتون پروگرام كنند يعني دوباره برنامه رو روي باياس مادر بورد پنلتون بريزند شايد مشكل بر طرف شد
    مشکل اینه که اصلا ایمیجش برا اپدیت به هیچ عنوان وجود نداره و دیگه اپدیت نیمتونی کنی

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مشکل اینه که اصلا ایمیجش برا اپدیت به هیچ عنوان وجود نداره و دیگه اپدیت نیمتونی کنی
    منظور من اپديت فريمور نيست
    دوباره پروگرام كردن پنل هست كار نرم افزاري كه خود تعمير كارهاو يا نمايندگي هاي تعمير ميتونند انجام بدن
    مشكلاتي كه براي بعضي از دوستان پيش اومده بود و با ريست فكتوري و فريمور درست نميشد رو اين طوري حل كردند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •