ممنون از پاسختون
البته در جواب نکته هایی که فرمودین قصد من استفاده از ماهواره به وسیله همون دیش ال ان بی و یه ریسیور full hd و باز کردن کانالهای مختلف اعم از HD و معمولی به وسیله شرینگ اینترنتی هست
در ضمن من ریسیورم مستقیم با کابل HDMI میخام به مانیتور وصل کنم این مدلها هیچ کدوم اسپیکر ندارن ایا از خروجیه هدفون میشه برای اسپیکر صدا گرفت
تو مدلهای سامسونگ همه اونایی که full hd هستن ورودی hdmi ندارن در عوض dvi دارن که به درد من نمیخوره
LG مدلW2261P T فول HD هست اما LED نیست قیمتشم 225 هزار ---نظرتون چیه
در مورد ASUS هم خیلی تعریفش و شنیدما اگه مدل خاصی با این امکانات داره ممنون میشم راهنمائیم کنید
پیشنهاد میدم همون LCD رو بگیر؛ مشکلی نداره.
من خودم سامسونگ رو پیشنهاد میدم، چندین ساله که تجربه اش رو پس داده، ولی اینکه هنوز HDMI نداره عجیبه!! مال منم فول اچ دی هستش و HDMI نداره. نمیدونم کابل DVI به HDMI هستش یا نه؟! اگه باشه میتوین اینطوری هم اقدام به دریافت تصویر کنی.
درمورد LG میتونم بگم بهتر از ASUS هستش.
برای صدا میتونید از پشت گیرنده ماهواره از طریق اون کابل های AV یا اگه خروجی دیجیتال صدا داره از او نطریق خروجی صدا بگیرید و به اسپیکر وصل کنید. خروجی هدفون هم هست اما تصاویر دیجیتال بدون صدای دیجیتال کمی بی روح به نظر میاد. یه اسپیکر خوب یا یه هدفون خوب بگیرید بهتره. اسپیکر Cretaive رو پیشنهاد میدم، هدفون اطلاعاتی ندارم.
این مدل سامسونگ هم HDMI داره هم
خلاصه کاملا مناسب شماست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتوین تیو این صفحه مدل های متفاوت رو ببینی و دسته بندی کنی، بالای صفحه روی HDMI تیک بزن اونایی که HDMI داره رو میاره.