تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید مانبیتور برای تماشای ماه و اره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض راهنمایی برای خرید مانبیتور برای تماشای ماه و اره

با سلام
    من میخام یه مانیتور full hd--ledسامسونگ bx2285 plus بخرم فقط برای تماشای ماهواره از طریق ورودی hdmi البته چون نه پول ونه جای مناسب برای خریدن tv ندارم
    ایا یه مانیتور با این مشخصات کلا برای تماشای ماهواره خوب هست یا نه
    led ها خیلی از lcd گرونتره ایا ارزش خریدن داره یا به همون lcd بسنده کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه شما باید ببینی از چه طریقی میخوای ماهواره ببینی؟ آسمان یا اینترنت؟
    چه ماهواره هایی قصد تماشا کردن داری؟ ها تبرد؟! یو تل ست؟ ...؟
    چه کانال هایی میخواهیی ببینی؟ کانال IRIB؟ کانال هایی از رده 20TV و PersianMoosic؟ یا GEMs و PMCs و...؟ یا Euro Sport HD؟؟

نظر من اینه که LCD بخر، مگر اینکه مدت زمان زیادی رو صرف تماشای برنامه های HD میخواهی کنی، منتها HD واقعی. نه اینکه برنامه HD باشه ولی الBN معمولی و آنالوگ با ----- عادی...!
    تازه، حتی اگه همه چیزت هم HD و فول باشه، باید اون منبعی هم که نگاه میکنی HD با کیفیت باشه، مثلا میگم ها، اگه رزولوشن دریافتی 640*840 هستش همون LCD بگیر چون خیلی با رزولوشن HD فاصله داره. فک میکنم همون LCD رو بگیری بهتره و خرج بیخودی نکن.
    Last edited by resident; 01-04-2011 at 08:58.

3. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    البته در جواب نکته هایی که فرمودین قصد من استفاده از ماهواره به وسیله همون دیش ال ان بی و یه ریسیور full hd و باز کردن کانالهای مختلف اعم از HD و معمولی به وسیله شرینگ اینترنتی هست

در ضمن من ریسیورم مستقیم با کابل HDMI میخام به مانیتور وصل کنم این مدلها هیچ کدوم اسپیکر ندارن ایا از خروجیه هدفون میشه برای اسپیکر صدا گرفت

تو مدلهای سامسونگ همه اونایی که full hd هستن ورودی hdmi ندارن در عوض dvi دارن که به درد من نمیخوره

LG مدلW2261P T فول HD هست اما LED نیست قیمتشم 225 هزار ---نظرتون چیه

در مورد ASUS هم خیلی تعریفش و شنیدما اگه مدل خاصی با این امکانات داره ممنون میشم راهنمائیم کنید
    Last edited by mersad222; 01-04-2011 at 12:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون
    البته در جواب نکته هایی که فرمودین قصد من استفاده از ماهواره به وسیله همون دیش ال ان بی و یه ریسیور full hd و باز کردن کانالهای مختلف اعم از HD و معمولی به وسیله شرینگ اینترنتی هست

در ضمن من ریسیورم مستقیم با کابل HDMI میخام به مانیتور وصل کنم این مدلها هیچ کدوم اسپیکر ندارن ایا از خروجیه هدفون میشه برای اسپیکر صدا گرفت

تو مدلهای سامسونگ همه اونایی که full hd هستن ورودی hdmi ندارن در عوض dvi دارن که به درد من نمیخوره

LG مدلW2261P T فول HD هست اما LED نیست قیمتشم 225 هزار ---نظرتون چیه

در مورد ASUS هم خیلی تعریفش و شنیدما اگه مدل خاصی با این امکانات داره ممنون میشم راهنمائیم کنید
    پیشنهاد میدم همون LCD رو بگیر؛ مشکلی نداره.
    من خودم سامسونگ رو پیشنهاد میدم، چندین ساله که تجربه اش رو پس داده، ولی اینکه هنوز HDMI نداره عجیبه!! مال منم فول اچ دی هستش و HDMI نداره. نمیدونم کابل DVI به HDMI هستش یا نه؟! اگه باشه میتوین اینطوری هم اقدام به دریافت تصویر کنی.
    درمورد LG میتونم بگم بهتر از ASUS هستش.

برای صدا میتونید از پشت گیرنده ماهواره از طریق اون کابل های AV یا اگه خروجی دیجیتال صدا داره از او نطریق خروجی صدا بگیرید و به اسپیکر وصل کنید. خروجی هدفون هم هست اما تصاویر دیجیتال بدون صدای دیجیتال کمی بی روح به نظر میاد. یه اسپیکر خوب یا یه هدفون خوب بگیرید بهتره. اسپیکر Cretaive رو پیشنهاد میدم، هدفون اطلاعاتی ندارم.

این مدل سامسونگ هم HDMI داره هم
    خلاصه کاملا مناسب شماست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میتوین تیو این صفحه مدل های متفاوت رو ببینی و دسته بندی کنی، بالای صفحه روی HDMI تیک بزن اونایی که HDMI داره رو میاره.
    Last edited by resident; 01-04-2011 at 13:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قیمت bx2231 samsung چنده

وایا هنوز تو بازر هست من چند روز پیش ولیعصر بودم ندیدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت bx2231 samsung چنده

وایا هنوز تو بازر هست من چند روز پیش ولیعصر بودم ندیدم
    با استناد به آمازون و چند سایت دیگه، حدودا 177$.
    درمورد اینکه تیو یاران چه مدل هایی هست نمیدونم، از یه فروشگاه سامسونگ میتونین بپرسین،اگر هم نبود میتونین درمورد اینکه کی میاد توی ایران بپرسید،چون اکثرا اطلاع دارند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درود

اساتید اگه یک مدل dvi دار بگیرم واز تبدیل hd to dvi استفاده کنم ایا افت کیفیت تصویر خواهد داشت یا خیر

البته به دلیل کمبود بودجه میخام این کار کنم

یه سوا دیگه هم داشتم ارزون ترین مدل تلوزیون lg با 22 اینچ 245 تومان ولی full hd نیست اگه خرید مانیتور بی خیال بشم ایا کیفیت تصویر فول hd تو این تلوزیون hd خیلی محصوصه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •