تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک کمک برای خلاصی از دست ویروس autorun به سبک جدید و کنه

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض کمک کمک برای خلاصی از دست ویروس autorun به سبک جدید و کنه

باسلام سیستم من مدتیه که به این ویروس لعنتی اوتوران مبتلا شده و با هیچ کدوم از روشهای دستی و آنتی ویروس هم درست نمیشه وقتی فایلهایAutorun.infوAutorun.exeرو به روش دستی پاک میکنم و یا با nod32بعد از 1ثانیه دوباره بوجود میاد در ویندوز xpوارد هر درایو و پوشه ای که میشم به طور خودکار یک فایل با اسم ویدیو یا کلیپ یل موزیک ایجاد میشه که حجمی حدود 90 کیلو بایت داره و وقتی پاکشون میکنم دوباره سریعا بوجود میان در ویندوز 7 هم در تمامی درایو ها فایلی به نامSystem Volume Informationو یک علامت سطل آشغال هست اون فایل به هیچ عنوان پاک نمیشه ولی علامت سطل آشغال پاک میشه و بعد از چند لحظه دو باره ظاهر میشه خواهش میکنم یکی منو راهنایی کنه این ویروس دیونم کرده ضمنا آنتی ویروسم eset smart security 4هست که آپدیت هم هست ویروس رو شناسایی و پاک میکنه ولی بعد از چند لحظه دوباره ویروسه به وجود میاد
    در زمن از نرم افزارهایی مثلAutorunRemoverو rrtوAutorun killerهم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.

2. این کاربر از sarah333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من روش خودمو عرض می کنم
    یه جور سی دی ها بیرون هستن که کامپیوتر باهاش بوت می شه و یه ویندوز اکس پی مجازی میاد بالا
    با اونها وارد سیستم شو و اسم فایل آلوده رو سرچ کن و همه ی نتایج رو پاک کن + فایلهای autorun.inf
    چون این سیستم عامل مجزا از سیستم عامل خودته ، دیگه ایجاد نمیشن
    محتویات اون پوشه های سطل آشغال رو از طریق cmd بررسی کن و هر فایل مشکوکی دیدی پاک کن.
    بعد برگرد به سیستم خودت
    اگه درست شد که فبها المراد ! اگه نشد ، فایل اصلی یه فایل دیگه س
    دنبال پروسس مشکوک تو استارت آپ (Run/msconfig/start up tab ) بگرد
    اگه برنامه ی usb disc security داری از قسمت استارت آپ اون هم می تونی استفاده کنی.
    اگه اونجا نبود تسک منیجرت رو چک کن ببین پروسس مشکوک چی داری .
    برای پاک کردن اینها هم احتمالاً مجبور بشی با اون سی دی بوت بیای بالا

4. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

باسلام سیستم من مدتیه که به این ویروس لعنتی اوتوران مبتلا شده و با هیچ کدوم از روشهای دستی و آنتی ویروس هم درست نمیشه وقتی فایلهایAutorun.infوAutorun.exeرو به روش دستی پاک میکنم و یا با nod32بعد از 1ثانیه دوباره بوجود میاد در ویندوز xpوارد هر درایو و پوشه ای که میشم به طور خودکار یک فایل با اسم ویدیو یا کلیپ یل موزیک ایجاد میشه که حجمی حدود 90 کیلو بایت داره و وقتی پاکشون میکنم دوباره سریعا بوجود میان در ویندوز 7 هم در تمامی درایو ها فایلی به نامSystem Volume Informationو یک علامت سطل آشغال هست اون فایل به هیچ عنوان پاک نمیشه ولی علامت سطل آشغال پاک میشه و بعد از چند لحظه دو باره ظاهر میشه خواهش میکنم یکی منو راهنایی کنه این ویروس دیونم کرده ضمنا آنتی ویروسم eset smart security 4هست که آپدیت هم هست ویروس رو شناسایی و پاک میکنه ولی بعد از چند لحظه دوباره ویروسه به وجود میاد
    در زمن از نرم افزارهایی مثلAutorunRemoverو rrtوAutorun killerهم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.
    به این ادرس یه سر بزن کمکت میکنه دوست من
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از AlexanderMahone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •