تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل عجیب با کیبرد لب تاب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مشکل عجیب با کیبرد لب تاب

دوستان من لب تاب خریدم. روش هم ویندوز نصب کردم. حالا هر موقع میخوام مثلا داخل یاهو مسنجر وارد بشم و پسوردم که مثلا alt +13397 هست بزنم . وقتی alt رو نگه میدارم و اعداد رو میزنم کار نمیکنه حتی با کیبرد مجازی هم امتحان کردم ولی کار نکرد. مثلا با کیبرد پی سی وقتی میزدم وقتی الت رو نگه میداشتم و اعداد رو میزدم وقتی الت رو ول میکردم یه حرف اضافه میشد ولی اینجا هیچ راهیی نداره انگار. حتی داخل ورد پد ویندوز هم امتحان کردم و کار نکرد. حالا باید چی کار کنم که کیبردش فعال بشه؟ هر جور میزنم alt + اعداد یا حروف کار نمیکنه. باید چطوری بزنم تا بعال شه و بشه چندتا عدد روو زد وقتی الت رو نگه داشتیم؟

خواهشا یکی کمک کنه خارج از کشور هستم و تنها راهه ارتباطم رو فعلا از دست دادم.

2. این کاربر از zeos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست عزیز کیبوردت شاید زیر چیزی افتاده که باعث میشه با فشار دادن دکمه اون عمل نکنه.
    یه بار یه تیکه از پوست گردو به اندازه یه ارزن رفته بود زیر کلید Shift دستگام . اعصابمو خرد کرده بود تا اینکه کلید و برداشتم و دیدم ای دل غافل!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز کیبوردت شاید زیر چیزی افتاده که باعث میشه با فشار دادن دکمه اون عمل نکنه.
    یه بار یه تیکه از پوست گردو به اندازه یه ارزن رفته بود زیر کلید Shift دستگام . اعصابمو خرد کرده بود تا اینکه کلید و برداشتم و دیدم ای دل غافل!!!
    ای اقا این چه حرفیه اخه دوست من((: نه دوست من. این طوری نیست. من قبلا هم با یه لب تاب دیگه امتحان کردم و وقتی که alt رو میگردم و اعداد رو میزدم اعداد کار نمیکرد. حتی با کیبرد مجازی هم نتونستم. حالا خواهشا یکی بیاد به من بگه چطوری میتونم این قابلیت کیبرد رو فعال کنم. خیلی مهمه. بد جور گیر کردم. لطفا یکی راهنمایی کنه خیلی واجب

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ای بابا هیچ کس نیست یه کمکی کنه به من ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا جایی که منمی دونم گرفتن alt با اعداد منجر به کدهای کیبورد می شود نه نوشتن همان اعداد فشرده شده.
    برای امتحان می توانید alt + 123 (اعداد در numlock) آنگاه } پدیدار می شود.

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

منم قبلا با این مشکل برخورد کردم
    اعدادی که در قسمت بالای حروف قرار دارن حتی به زبان کیبورد هم حساس هستن !

اما تا جایی که میدونم با کیبورد مجازی مشکل حل میشه !
    شما alt رو بزن بعد اعداد مثلا 13397 بعد دوباره alt !
    البته اعداد 13397 رو از قسمت numpad کیبورد مجازی باید وارد کنید !
    Last edited by Netw0rks; 03-04-2011 at 09:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

منم قبلا با این مشکل برخورد کردم
    اعدادی که در قسمت بالای حروف قرار دارن حتی به زبان کیبورد هم حساس هستن !

اما تا جایی که میدونم با کیبورد مجازی مشکل حل میشه !
    شما alt رو بزن بعد اعداد مثلا 13397 بعد دوباره alt !
    البته اعداد 13397 رو از قسمت numpad کیبورد مجازی باید وارد کنید !
    اره دوست عزیز. ولی مشکل اینجاس که این کارا رو کردم ولی جواب نمیده. انگار اصلا alt بعلاوه ی اعداد یا حروف برام کار نمیکنه. مثلا اگر وقتی این اعداد رو بعد گرفتن alt می زدم اصلا عمل نمکنه و صدا دینگ دینگ ویندوز در مییاد که یعنی عمل نمیکنه.
    من با کیبرد معمولی مشکل نداشتم ولی با لب تاب مشکل دارم. حالا میخوام بدونم چطوری میشه این خاصیت کیبرد لب تاب رو فعال کنم. چون در حال حاظر alt بعلاوه ی حروف یا اعداد کار نمیکمنه. میتونی شما هم تو لب تابت امتحان کنی اگر 7 داری. میبینی فقط با کیبرد مجازی عمل میکنه اونم فقط یه حرف نه بیشتر . یعنی alt رو میگیری و 13397 بزنی وقتی 1 که اولین حرف هست رو بزنی همون اول یه کد یا شکل نشون میده و بقیه اعدادرو نمیزنه اصلا

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

اره دوست عزیز. ولی مشکل اینجاس که این کارا رو کردم ولی جواب نمیده. انگار اصلا alt بعلاوه ی اعداد یا حروف برام کار نمیکنه. مثلا اگر وقتی این اعداد رو بعد گرفتن alt می زدم اصلا عمل نمکنه و صدا دینگ دینگ ویندوز در مییاد که یعنی عمل نمیکنه.
    من با کیبرد معمولی مشکل نداشتم ولی با لب تاب مشکل دارم. حالا میخوام بدونم چطوری میشه این خاصیت کیبرد لب تاب رو فعال کنم. چون در حال حاظر alt بعلاوه ی حروف یا اعداد کار نمیکمنه. میتونی شما هم تو لب تابت امتحان کنی اگر 7 داری. میبینی فقط با کیبرد مجازی عمل میکنه اونم فقط یه حرف نه بیشتر . یعنی alt رو میگیری و 13397 بزنی وقتی 1 که اولین حرف هست رو بزنی همون اول یه کد یا شکل نشون میده و بقیه اعدادرو نمیزنه اصلا
    بله حق با شماست !
    با لپ تاپم تست کردم نتیجه نداد !

10. این کاربر از Netw0rks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت jarchy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    یک بار هم داخل یک فایل wordبنویس و اون رو کپی کن ببین داخل word می تونی همون کاراکترها رو تایپ کنی یانه
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    یک بار هم داخل یک فایل wordبنویس و اون رو کپی کن ببین داخل word می تونی همون کاراکترها رو تایپ کنی یانه
    موفق باشی
    نه دوست من نمیشه. چون لب تاب حالت قفل پیدا میکنه و بعد از گرفتم alt بقیه دکمه ها عمل نمیکنن.
    نمیدونم این چه خاصیتیه رو ویندوز 7 چون قبلا با xp با یه لب تاب قدیمی میتونستم همین کارو بکنم البته با کیبرد مجازی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •