تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کند شدن کامپیوتر بعد از اتصال مودم ADSL از طریق USB

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض کند شدن کامپیوتر بعد از اتصال مودم ADSL از طریق USB

با سلام

من تو خونه از پورت USB برای اتصال به مودم ADSL استفاده میکنم (حتما باید از این پورت استفاده بکنم) اما یک مشکلی که دارم اینه:

وقتی با USB به این مودم وصل میشم همه چی خوبه، اینترنت هم وصل میشه، اما این کانکشن مودم USB (که با نام Local area connection 2 شناخته میشه) باعث کند شدن تمامی عملیات مربوط به شبکه میشه (از جمله وقتی روی این کانکشن کلیک راست میکنم 5 6 دقیقه طول میکشه تا منو ظاهر بشه، یا وقتی میخوام برم به بخش Network And Sharing center حدود 3 4 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد صفحش) اما وقتی USB رو میکشم بیرون همه چی OK میشه و سریع و سیر هرجا بخوام میره....

لازم به ذکره که وقتی با پورت RJ45 وصل میکنم این اتفاق نمی افته و همه چی عالی هست، این رو هم بگم که Driver مودم Update هست و مشکلی نداره...

ویندوزم هم 7 هست....

ممنون میشم راهنمایی کنید برای حل این مشکل اعصاب خورد کن

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    بحث کارشناسی نمیکنم ولی چیزایی که ذهنم میرسه
    1)از پورت usb پشت سیستم استفاده کن
    2)چک کن ببین وسیله ی دیگه هم همین قدر سرعتش با پورت usb مشکل داره یا خیر مثلا فلش مموری
    3)یک بار مودمت رو ریستارت کن و دوباره عملیات نصب رو انجام بده
    4)اگه دسترسی به ی سیستم دیگه داری مودم رو ببر اونجا و اونجا هم تست کن شاید پورت usb مشکل داره و یا حتی شاید ویندوزت اگه همین مشکل هم اونجا داشته باشی پس بدون مشکل مودمت هست
    5)اگه بالایی برات مقدور نیست ی مودم از یکی ی یک ساعت بگیر و بردار بیار بزار رو سیستمت و نتیجه گیری بالا رو هم میتونی بگیری ( البته برعکسش)
    ولی در کل احتمال میدم مشکلت کاملا نرم افزاری هستش مثلا کانکشن مجازی و یا نصب یک نرم افزار باعث این کندی که میگی شده باشه ( واسه من چند سال پیش همین مشکل پیش اومده بود البته واسه من به خاطره کانکشن بلوتوثم بود که وقتی فعال بود این جوری میشد )

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام

من تو خونه از پورت USB برای اتصال به مودم ADSL استفاده میکنم (حتما باید از این پورت استفاده بکنم) اما یک مشکلی که دارم اینه:

وقتی با USB به این مودم وصل میشم همه چی خوبه، اینترنت هم وصل میشه، اما این کانکشن مودم USB (که با نام Local area connection 2 شناخته میشه) باعث کند شدن تمامی عملیات مربوط به شبکه میشه (از جمله وقتی روی این کانکشن کلیک راست میکنم 5 6 دقیقه طول میکشه تا منو ظاهر بشه، یا وقتی میخوام برم به بخش Network And Sharing center حدود 3 4 دقیقه طول میکشه که بالا بیاد صفحش) اما وقتی USB رو میکشم بیرون همه چی OK میشه و سریع و سیر هرجا بخوام میره....

لازم به ذکره که وقتی با پورت RJ45 وصل میکنم این اتفاق نمی افته و همه چی عالی هست، این رو هم بگم که Driver مودم Update هست و مشکلی نداره...

ویندوزم هم 7 هست....

ممنون میشم راهنمایی کنید برای حل این مشکل اعصاب خورد کن
    وقتی مودم شما لن داره چه اصراری هست که از usb استفاده کنید
    لن بهتر هم هست درایور هم احتیاج نداره
    احتمالا مشکل از همون usb هست با پورتهای usb دیگه امتحان کنید و مودم رو با usb روی یه سیستم دیگه هم چک کنید تا ببینید مشکل از سیستم شماست یا کابل usbایراد داره
    Last edited by mehrdad mm; 01-04-2011 at 00:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •