تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با فایل Thumbs.db

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مشکل با فایل Thumbs.db

سلام دوستان. جدیدا این فایل به صورت Thumbs.db در تمام پوشه های من در ویندوز 7 ایجاد میشه به صورت سیستمی و hide و متاسفانه باعث میشه اون پوشه نه حذف بشه و نه قابل تغییر نام باشه.
    در ویندوز xp این فایل خود به خود تشکیل میشه در پوشه ها اما مزاحمتی نداره ولی تو ویندوز 7 به این شکل قبلا نبود و مشکل بزرگ من باهاش اینه که دیگه نمیگذاره اون پوشه رو پاک یا حذف کنم و خودشم پاک نمیشه

ولی بعد از یک چند دقیقه ای یکدفعه میبینی همون پوشه ای که پاک نمیشد راحت پاک میشه!

شما راه حلی به نظرتون میرسه؟
    برنامه acdsee هم رو ویندوزم نصبه اما اون قبلا چنین مشکلی ایجاد نمیکرد برام

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان. جدیدا این فایل به صورت Thumbs.db در تمام پوشه های من در ویندوز 7 ایجاد میشه به صورت سیستمی و hide و متاسفانه باعث میشه اون پوشه نه حذف بشه و نه قابل تغییر نام باشه.
    در ویندوز xp این فایل خود به خود تشکیل میشه در پوشه ها اما مزاحمتی نداره ولی تو ویندوز 7 به این شکل قبلا نبود و مشکل بزرگ من باهاش اینه که دیگه نمیگذاره اون پوشه رو پاک یا حذف کنم و خودشم پاک نمیشه

ولی بعد از یک چند دقیقه ای یکدفعه میبینی همون پوشه ای که پاک نمیشد راحت پاک میشه!

شما راه حلی به نظرتون میرسه؟
    برنامه acdsee هم رو ویندوزم نصبه اما اون قبلا چنین مشکلی ایجاد نمیکرد برام
    در حالت عادی نباید این فایل ها مشکلی ایجاد بکنند چون یک حافظه ی کش هستند که فقط اطلاعات تصاویر و عکس هارو تو خودشون ذخیره میکنندو فقط هارد رو اشغال میکنند
    ولی برای اینکه از شر این فایل ها به طور دائم خلاص بشین برید تو رجیستری به این آدرس
    current user==>software==>windows==>current version==>explorer==>advance
    داخل advance شدید یک dword value 32bit جدید بسازید و اسمشو بزارید DisableThumbNailCache
    و مقدارشو بکنید 1 بعد سیستم رو ریستارت کنید و فایل های thumb رو از فولدرها پاک کتید
    به بزرگ و کوچک بدون حروفی که برای اسم نوشتم دقت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون از پاسختون اما من نم یخوام حذف کنم و به سیستم پیشفرض ویندوزم دست بزنم. موضوع اینه که این فایلها نباید مشکلی ایجاد کنند اما تو ویندوز من وقتی ایجاد میشن دیگه اجازه حذف و تغییر نام پوشه رو نمیدن ولی بعد از چند دقیقه یک دفعه میبینی درست شده البته همیشه اینطور نیست گاهی حتی بعد از ری استارت ویندوز باز هم حذف نمیشه گاهی هم بعدش خودش درست میشه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •