تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: سه ضعف عمده ی بازی های ایرانی

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض سه ضعف عمده ی بازی های ایرانی

درود دوستان گرامی من داشتم فکر میکردم و مقایسه بین بازیهای ایرانی و خارجی انجام میدادم سرانجام به این نتیجه رسیدم که بازیهای کشور ما سه ضعف عمده دارند که دقیقا نقطه های قوت بازیهای خارجی محسوب میشود.این تاپیک رو زدم تا شمارو از این نتیجه گیری خودم آگاه کنم و نظرات شمارو هم در این مورد بدونم تا بفهمم درست نتیجه گیری کردم یا نه.حالا به بیان این ضعف ها و شرح اونا میپردازم:

1-موسیقی:

نقش موسیقی در پیشبرد بازی رو نمیشه نادیده گرفت.هم حسی ای که موسیقی متن در بازیکن ایجاد میکنه موجب خو کردن بیشتر او با بازی و تمایل به ادامه ی اون میشه.در شرایط مختلف موسیقی میتونه تغییر جو رو به بازیکن القا کنه و موجب سازگاری بازیکن با فضای جدید بشه.نبود این المان یکی از ضعف هایی است که در بازی های ایرانی به خوبی احساس میشه.

2-سناریو:

در بازیهای ایرانی این مورد بسیار ضعیف ظاهر شده است بطوریکه نقش گفتگو و صحبت میان کاراکترها در پیشبرد بازی بسیار کم است.زیبایی های کلامی که در سناریو خلق میشود بازی را بیشتر جلوه گر میکند و موجب علاقه مندی بیشتر بازیکن به بازی میشود.یک سناریوی خوب میتواند روند بازی را تسریع کرده یا از سرعت آن بکاهد که هردوی این موارد در یک بازی لازم است.در حالی که در بازی های خارجی سناریو نقش بسیار مهمی ایفا میکند و بازیهایی مانند Alan wake برپایه ی سناریو شکل میگیرند در بازیهای داخلی مشاهده میشود که اغلب شخصیتها گنگ هستند یا حرفهای بیهوده ای میزنند که نقشی در روند اصلی بازی ندارد.گاهی متلک هایی که کاراکترها میاندازند میتواند موجبات آمادگی روحی بازیکن برای مرحله ی بعد یا دادن آرامش به خاطر جو سنگین مرحله ی قبل را فراهم کند که این عوامل در یک سناریوی خوب موجود است که کمبود آن در بازیهای ایرانی به وضوح احساس میشود.

3:شخصیت پردازی:

کاراکترهای بازی ها باید به گونه ای باشند که مخاطب بتواند خود را بجای آنها بگذارد و شرایط را تصور کند که این امر موجب تمایل بازیکن به ادامه ی بازی و بردن نهایت لذت از آن میشود.شخصیت کاراکتر یکی از مهمترین عواملی است که موجب شکل گیری بازی و هویت یافتن آن میشود.ماندگاری شخصیت موجب ماندگاری بازی میشود و میتواند بهانه ای برای نسخه های بعدی آن بازی باشد.کنش ها و واکنش های کاراکتر بازیکن را بیشتر درگیر بازی میکند و حتی میتواند در روند بازی و تصمیم گیریهای بعدی یا حتی تفکرات و اعنال بازیکن در دنیای واقعی تاثیر بگذارد.این عامل وابستگی و ارتباط زیادی با عامل قبلی دارد.شخصیت پردازیها و تفکرات کاراکترها در سناریو معنا می پذیرد.شخصیت پردازی قوی است که موجب ماندگاری شخصیت هایی چون مارکوس فنیکس,ناتان دریک و ادزیو میشود و دقیقا به دلیل ضعف این عامل شخصیت هایی مانند گرشاسپ فاقد ماندگاری چندانی در ذهن مخاطب میشوند و ظرفیت اسطوره شدن را از دست میدهند.

با یک آمارگیری ساده میتوان فهمید که ماندگاری کاراکترها چقدر است.ببینید چند نفر نام یا آواتار خود را از بین کاراکترهای بازی خارجی برگزیده اند و چندنفر از کاراکترهای ایرانی.

این بود برآورد من از ضعف های عمده ی بازیهای ایرانی.اگر کمی ساده انگارانه بود یا کوتاه بود هم ببخشید چون این اولین نقد(اگر بشود اسمش را نقد گذاشت)من بود و امیدوارم با کمکهای شما و نظراتتان در آینده بیشتر رضایتتان را جلب کنم.به امید پیشرفت روز افزون صنعت بازی در ایران...

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

به نظر من بزرگترین ضعفشون باگ هاش(خطا های برنامه نوییسی) هستش
    تو بازیاشون می شه از تو دیوار رد شد دیگه چه توقعی دارین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اگر موسیقی دانان ما حتی یک نت برای یک بازی در حال ساخت بنوازند - اگر برنامه نویسان ما حتی یک خط بنویسند - اگر گرافیست کارهای ما حتی نقطه ای در بازی قرار بدند / مطمئن باشید ما میتونیم بهترین بازی حال حاظر جهان رو بسازیم ولی عدم هماهنگی و نبود نیروی انسانی ما رو از هدفمون دور میکنه

4. این کاربر از 0liver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این مواردی که شما گفتید مشکلات بزرگی نیستند ! متاسفانه بازی های ایرانی سرتاپا ایراد هستند !!! 2 تا از مهمترین آنها : گرافیک که هیچی ! گیم پلی هم که حرفشو نزن !!! ما هنوز از صنعت گیم خیلی عقب هستیم !
    ( همانطور که تو اکثر چیزهای دیگه هم یه چند سالی عقب هستیم )

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

یه مشکل دیگه هم فقط بازی های تاریخی میسازن
    مثلا کریم خان و چه میدونم گرشاسب و ....
    بهترین گرافیک ایرانی اندازه ی نصف بد گرافیک ترین بازی آمریکایی هم نمیشه

7. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

بزرگترین مشکل ما اینه که بازیساز های ما هیچ حمایتی از سمت وزارت ها نمیشن , چه مالی , چه جا و مکان , چه اینکه کلا بخوان به بازیساز و بازیباز اهمیت بدن .
    مشکل بازیساز ها نیستن , طرف وقتی یه تیم درست حسابی و قوی نداشته باشه , اونم با این امکانات کم چه توقعی باید ازش داشته باشیم ؟!

9. 9 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مملکت اگه ذوق و شوق داشت اول تلوزیون رو درست میکرد با اون برنامه های ذیغی.....
    چه برسه به بازی کامپیوتری........نخندونید مارو
    فرض کنید شخصیت اول بازی ما در رقابت با بایونتا.........اسمش چی میشه حاجیه خانووم سادات ال....نمیدونم چیچی
    تازه ازون جالبترش لباسه شخصیته فک کنم یه چادر ه گل گلیه و تمامه سلاحها زیر اون جا ساز شده مپل بتمن...
    وای خدااااااا مرررردم

11. 9 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من خیلی وقت پیش یه رانندگی در تهران خریدم و دیگه دور بازی های ایرانی رو خط کشیدم .... حساب کنید این بازی فقط سه تا مرحله داشت که توی 20 دقیقه هم میشد رفتش یه سی دی 2 هم داشت که مثلا خیرسرشون گردش در تهران بود بدون مرحله ولی متاسفانه سی دی 2 این بازی برای من خام بود طوری که من روش رایت کردم ....
    آدم کرایسس و ول کنه بره مثلا لطف علی خان جنگلی بازی کنه ؟
    اصلا کی گفته که حتما باید از تاریخ کشورمون برای داستان بازی های باید استفاده کرد ؟ همین کرایسس فار کرای مس افکت و سریه nfs کدوم یکی از تاریخ یه کشور بوده ؟؟!!!

13. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا فرهنگ جامعه این باشه دیگه نه بازیها بازی میشن نه فیلمها فیلم!همش فرمالیتس...
    چادر ه گل گلی
    دقیقآ همینجوریه دیگه
    پس فکر کردین مثل تامب رایدر لباس تنش می کنن!!

15. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلات در صنعت بازیسازی در ایران :

اول بگم که سر تا پا ایراد و مشکل هست !! از باگ بگیر تا گیم پلی !!

اما به نظر من مهمترین مشکل : نبود امکانات ( یکی از دوستان در پست اش گفت ) و وجود رقبای عظیم ( مثل : EA )

از نظر شخصیت پردازی ، گرافیک ، گیم پلی ، داستان ، پلتفرم و.... که دیگه = 0

----------
    من یادمه چند سال پیشا یه بازی ایرانی خریده بودم ( کلی هم پولش شد ) بنام " آزداگان " باور کنید که گرافیک Takken کنسول ps1
    از اون خیلی خیلی بیشتر و به مراتب بهتر بود !!
    ----------
    الان هم کمپانی های غولی وجود دارند که اصلا اجازه ورود ایران رو نمی دنند !!

و اینکه صنعت بازیسازی دست آمریکا ( غرب ) و ژاپن ( شرق ) هست !!

حالا شما دیگه حسابش رو کنید !!
    ------------
    با وجود کسانی مثل : هدیئو کوجیما ، بازیسازان ایرانی می تونند رقابت کنند ؟
    ----------
    بعد از طرفی بر فرض که ساختن !!

میخواهیم : گرشاسب رو با GOD of WAR مقایسه کنیم !!؟؟

یا کدوم بازی رو با alan wake مقایسه کنیم !!؟؟

-------------
    خلاصه ایران از این صنعت خیلی عقب موند ... !!

حالا شاید بازی به سفارش افغانستان بسازن ( آینده )

یا شاید هم Microsoft به جای دادن پروژه نسخه دوم alan wake به Remdy بیاد بده به ایران !!

شاید هم امد و یه کنسول جدید زد و بازی هاش رو انحصاری بزنه ... ( غرب رو بزارن تو کف )

( 3 خط آخر شوخی بود )

17. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •