تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: بوت نشدن با سی دی bootable

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض بوت نشدن با سی دی bootable

سلام
    من از سی دی bootable برای نصب ویندوز استفاده کردم و مطمئن هستم که سی دی bootable هست چون روی سیستم دیگری کار میکرد ولی روی این سیستم بوت نمیشه گزینه های bios را هم تنظیم کردم اول سی دی رام هستش حتی دو گزینه بعدی را هم disable کردم ولی درست نشد
    در ضمن پیغام press any key for boot را هم نمیده
    درضمن وقتی سی دی میگذارم در محیط ویندوز باز میشه ولی خود به خود run نمیشه و باید برم open کنم و اتوران را هم open کنم تا اجرا بشه
    مشکلش مربوط به dvdrom میشه؟
    درضمن اگه تو ویندوز باشیم و یه ویندوز جدید نصب کنیم روی همون درایو نصب میشه یا درایو بعدی؟
    Last edited by fereshte222; 28-03-2011 at 23:14.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    چند تا درايور داريد سي دي و دي وي دي داريد؟
    اگه دو تا داريد ، زماني كه بايوس رو روي گزينه ي سي دي رام ميذاريد با هر دو تا درايور بيايد بالا و امتحان كنيد

موفق باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    اگه دو تا داريد ، زماني كه بايوس رو روي گزينه ي سي دي رام ميذاريد با هر دو تا درايور بيايد بالا و امتحان كنيد

موفق باشيد.
    فقط یه داریو دارم

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

درضمن اگه تو ویندوز باشیم و یه ویندوز جدید نصب کنیم روی همون درایو نصب میشه یا درایو بعدی؟
    اگه به هنگام نصب از گزینه Upgrade استفاده کنی روی همون ویندوز نصب میشه و تمام برنامه های نصب شده هم باقی میمونه و تمام اشکالات ویندوز مرتفع میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه به هنگام نصب از گزینه Upgrade استفاده کنی روی همون ویندوز نصب میشه و تمام برنامه های نصب شده هم باقی میمونه و تمام اشکالات ویندوز مرتفع میشه
    میخواستم upgrade کنم که وسط کار پیغام داد که فایلی را پیدا نمیکنه و browser داشت که مسیر فایل را بدم که من هم نمیدونستم کجاست تازه همون موقع موس و صفحه کلید هم از کار افتاد!
    در ضمن اگه بخواهیم جدید نصب کنیم حتما روی درایو بعدی نصب میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

میخواستم upgrade کنم که وسط کار پیغام داد که فایلی را پیدا نمیکنه و browser داشت که مسیر فایل را بدم که من هم نمیدونستم کجاست تازه همون موقع موس و صفحه کلید هم از کار افتاد!
    ممنون میشم دوستان به این سوال جواب بدند

داره خودمونی میشه meysamhaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز از بوت که کاملا نمی شناسه چون گزینه press any key for boot نیاد رام هم مشخصات رو نمی خونه و از طریق ویندوز باید با ران بخونه چون سی دی ویندوز هم مثل نرو 6 می مونه اگه فایل رو بریزی و آتورانش رو نریزی در هنگام نصب قبول نمی کنه باید فایل آتورانش باشه مشکل از رامه یه سی دی ویندوز دیکه بزارید که هم تمیز باشه و هم بدون خش مخصوصا قسمت اول سی دی و قسمت دوم سوالت اگه تو ویندوز باشی و یه ویندوزه دیگه نصب کنی میره تو یه درایو دیگه و اذیت می کنه ببین مشکل از قسمت رام یا سی دی ویندوزته وقتی سی دی رو می خونه با دکمه دیلیت و اف 8 تست نکنید داره سی دی رو لود می کنه دکمه esc رو پشت سره هم بزنید نشد یه راه دیگه میگم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز از بوت که کاملا نمی شناسه چون گزینه press any key for boot نیاد رام هم مشخصات رو نمی خونه و از طریق ویندوز باید با ران بخونه چون سی دی ویندوز هم مثل نرو 6 می مونه اگه فایل رو بریزی و آتورانش رو نریزی در هنگام نصب قبول نمی کنه باید فایل آتورانش باشه مشکل از رامه یه سی دی ویندوز دیکه بزارید که هم تمیز باشه و هم بدون خش مخصوصا قسمت اول سی دی و قسمت دوم سوالت اگه تو ویندوز باشی و یه ویندوزه دیگه نصب کنی میره تو یه درایو دیگه و اذیت می کنه ببین مشکل از قسمت رام یا سی دی ویندوزته وقتی سی دی رو می خونه با دکمه دیلیت و اف 8 تست نکنید داره سی دی رو لود می کنه دکمه esc رو پشت سره هم بزنید نشد یه راه دیگه میگم.
    من با یه سی دی رام دیگه امتحان کردم که از سالم بودنش مطمئن بودم ولی بوت نشد در ضمن سی دی ها هم کاملا سالم هستند موارد گفته شده را هم رعایت میکنم
    ممنون میشم سریعتر راهنمایی کنید سیستم برای فامیلمونه و کلافم کرده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام

موفق باشيد.
    شرمنده تو پست قبلی اشتباه جواب دادم
    یه سی دی رام دارم و یه دی وی دی که ساتا هست
    ولی سی دی رام باز نمیشه

داره خودمونی میشه meysamhaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از تو ویندوز به صورت کامل سی دی رام رو بشناسونید وقتی شما ویندوز رو نصب می کنید و سی دی مادر بورد رو نصب می کنید مادر بورد قطعه هایی که بهش وصلا رو شناسایی می کنه مخصوصا از بوت و وقتی سی دی رام دیگه بهش وصل می کنید چه سالم چه خراب تو حافظه مادربورد نیست البته تو 30 درصد مادر بورد ها این جوریه که فکر کنم واسه شما از همون نوع مادر بورده اگه ویندوز بالا میاد یه چک کنید بعد اگه سالم بود از بوت درستش کنید من نمی دونم منو بوت مادر بورد شما چه شکلیه ازش عکس میذاشتی بهتر میشد سی دی رام صداش میاد وقتی لود می کنه و سی دی رو می خونه یا فقط اولش صدا میده و بعد چند ثانیه هم صدا کم میشه و چراغشم خاموش میشه؟؟؟

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

شرمنده تو پست قبلی اشتباه جواب دادم
    یه سی دی رام دارم و یه دی وی دی که ساتا هست
    ولی سی دی رام باز نمیشه

شما کابل سی دی رام رو بکنید و فقط بزارید دی وی دی کار کنه و از بوت بزارید رو دی وی دی باید اثر بخش باشه امتحان کنید

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------

وقتی از تو ویندوز نصب میکنی سی دی ویندوز رو تو دی وی دی بزار البته قبلش از بوت تنظیم شده باشه وقتی خواستی از تو ویندوز نصب کنی به اولین صفحه که میاد به صورت کشویی اولیش زده upgrade دومی زده new install اگه می خوای ویندوز کاملا فرمت بشه باید رو new install باشه یه تست بزنید
    Last edited by meysamhaji; 04-04-2011 at 22:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •