سلام کارت گرافیک xfx ati radeon 4670 hd 1g ddr3خوبه برای بازی ؟با cpu amd athlon II x2 250 or 260 هنوز مادر برد گیر نیاوردم اگه میشه یه پیشنهاد برای مادربرد مچ بشه بدین ممنون
سلام کارت گرافیک xfx ati radeon 4670 hd 1g ddr3خوبه برای بازی ؟با cpu amd athlon II x2 250 or 260 هنوز مادر برد گیر نیاوردم اگه میشه یه پیشنهاد برای مادربرد مچ بشه بدین ممنون
Last edited by M o h a m m @ d; 28-03-2011 at 19:50. دليل: tasieh
سلام
بودجتون برای کارت گرافیک چقدره؟
پاورتون چیه؟
توصیه می کنم برد Sapphire بخری . از سری xfx بهتر جواب داده و همین اینکه قیمت پائین تری داره .
هنوز پاور نگرفتم .برای گرافیک حدودای زیر 100 .اقا تو شهر ما فکر نکنم این مارک مادربور پیدا بشه اگه میشه یه مارک دیگه بگید . امروز دوساعت گشتم 4670 گیر اورد. دوتا اینا داشتن که بسته بودن اون یکی دیگه نمیدونم چه مارکی بود.اصلا سیستم ای ام دی اینجا جا نیفتاده همش اینتل
منظور من مادربرد نبود . 4670 با بردهای مختلفی ارائه میشه توسط شرکتهای مختلف مثلا برد GIGABYTE یا برد ASUS
یا برد HIS و ...
شما تو شهر خودت یه بررسی کن ببین بجز xfx بردهای دیگه ای هم وجود داره و اگه نبود فکر کنم از تهران بگیری بهتر
باشه . چون بهرحال اینجا تنوع محصولات بیشتره .
بگردین دنبال GT240 که از 4670 جدیدتر و قویتره (مخصوصا با حافظه GDDR5)هنوز پاور نگرفتم .برای گرافیک حدودای زیر 100 .اقا تو شهر ما فکر نکنم این مارک مادربور پیدا بشه اگه میشه یه مارک دیگه بگید . امروز دوساعت گشتم 4670 گیر اورد. دوتا اینا داشتن که بسته بودن اون یکی دیگه نمیدونم چه مارکی بود.اصلا سیستم ای ام دی اینجا جا نیفتاده همش اینتل
مادربرد به چه برند هایی دسترسی دارین و بودجتون برای مادربرد چقدره؟
سلام gainward gt240 گرفتم خوبه با مادربورد ازروک 880 که انبورده فروشندش گفت کارت بزاری مشکلی نداره راست گفته یا دروغ ؟اگه میشه زود بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)