تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: معرفی تکنولوژی های سه بعدی Active و Cinema 3D-Passive

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    پست ها
    19

    پيش فرض معرفی تکنولوژی های سه بعدی Active و Cinema 3D-Passive

    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، Zoom IT در مقاله ای دو تکنولوژی سه بعدی Passive و Active به کار رفته در تلویزیون، را بررسی کرده و به مقایسه آن ها پرداخته است.

    تکنولوژی به کار رفته در سینماهای سه بعدی با تکنولوژی به کار رفته در تلویزیون سه بعدی متفاوت است. در سینما ها برای نمایش تصاویر سه بعدی از تکنولوژی Passive 3D استفاده می شود در حالیکه در تلویزیون ها از تکنولوژی Active 3D استفاده شده است. برخی تولید کنندگان تلویزیون ها قصد دارند در سال ۲۰۱۱ تلویزیون هایی با تکنولوژی سه بعدی که در سینما استفاده می شود، یعنی Passive تولید کنند.

    LG که تا کنون تلویزیون های سه بعدی با فناوری Active 3D تولید می کرد تصمیم گرفته برای سال ۲۰۱۱ تلویزیون Passive 3D تولید کند. سایر برند ها نیز کم و بیش آمادگی خود را برای تولید این تلویزیون ها اعلام کرده اند و قصد دارند تلویزیون های Passive 3D تولید کنند.

    با روی کار آمدن این تکنولوژی، باید بدانید آیا این تکنولوژی ارزش صبر کردن دارد، چه زمانی ارائه می گردد و چه قیمتی دارد؟ و سود و زیان این دو تکنولوژی نسبت به هم چیست؟

    معرفی مختصر
    در سال ۲۰۱۰ همه تلویزیون های سه بعدی بر اساس تکنولوژی Active 3D ساخته شدند( به جز چند تلویزویون سه بعدی Passive که در انگلیس عرضه شدند). در سال ۲۰۱۱ برند های LG و Vizio تصمیم به عرضه تلویزیون های Passive TV گرفتند. LG این تلویزیون ها را Cinema 3D می خواند و دو مدل LW6500 و LW6500 را نیز با این تکنولوژی تولید کرده است.

    شما می توانید تلویزیون سه بعدی Active را با استفاده از عینک آن بشناسید. عینک Active 3D سنگین و گران است و ظاهری مانند تصاویر زیر دارد.





    عینک Passive ارزان بوده و سبک است و ظاهر ساده ای مانند عینک های زیر دارد.








    Active 3D

    در این تکنولوژی دو تصویر متناوبا برای چشم راست و چپ پخش می شود ولی آنچه تصاویر مربوط به چشم چپ و راست را از هم مجزا می کند، عینک Active Shutter است. این عینک در هر لحظه جلوی دید یکی از چشم ها را می گیرد تا تصویر مربوط به چشم دیگر، پخش و دیده شود. زمانی که این تصاویر با سرعت با یکدیگر ترکیب می شوند، تصویری می سازند که بیننده می تواند در آن، عمق یا بعد سوم را مشاهده کند.

    Passive 3D -3D Cinema

    دو تصویر به صورت هم زمان برای چشم راست و چپ پخش می شود. به طور مثال، خطوط فرد مربوط به چشم راست و خطوط زوج مربوط به چشم چپ است. عینک نیز دارای فیلتری است که باعث می شود شما خطوط مربوط به چشم چپ را با همین چشم مشاهده کنید و خطوط مربوط به چشم راست را نیز با چشم راست. دیدن دو تصویر متفاوت در دو چشم، باعث می شود بیننده تصاویر را با عمق (سه بعدی) مشاهده کنند.

    مقایسه Active 3D و Passive 3D-Cinema 3D

    همه برندهای تولید کننده تلویزیون های سه بعدی ، تا کنون از تکنولوژی Active استفاده کرده اند. ولی فقط Vizio و LG تلویزیون های سه بعدی Passive تولید و عرضه کرده اند.

    از برندهای تولید کننده Active 3D می توان Samsung، Sony، LG، Panasonic، Sharp، Toshiba و Vizio را نام برد. در ادامه نقاط قوت و ضعف این دو تکنولوژی را بیان کرده ایم:

    مزایا Active 3DPassive 3D



    ما باید در اینجا به این نکته هم اشاره کنیم که کیفیت Active 3D در LED/LCD با کیفیت آن در Plasma متفاوت است که در ادامه کیفیت این دو را نیز با هم مقایسه می کنیم.

    نقاط قوت LCD/LED با Active 3D

    روشنایی تصویر بالا در LCD/LED باعث می شود ۳D در اتاق های روشن بهتر دیده شود.

    نقاط قوت Plasma با Active 3D

    بدون تارشدگی دور تصویر و عمق سه بعدی بهتر از LCD/LED.

    نقاط ضعف LCD/LED با Active 3D

    تارشدگی تصویر ، اگر زاویه سر خود را بچرخانید و عینک به صورت عمودی قرار گیرد-یا زایه دار نسبت به تلویزیون باشد-تصویر سه بعدی خوبی مشاهده نخواهید کرد.

    نقاط ضعف Plasma با Active 3D

    روشنایی تصویر پایین ، مشاهده تصویر سه بعدی بهتر در اتاق تاریک.

    جنگ جدیدی بین مدل ها

    خوشبختانه تولید کنندگان Bluray/3D Player ها از یک استاندارد برای پخش تصاویر سه بعدی استفاده می کنند. بنابراین تلویزیون شما از هر تکنولوژی استفاده کند، Player شما متفاوت نخواهد بود.

    همانند مقایسه پلاسما و LCD که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند و هیچ وقت نمی توان گفت کدامیک مطلقا برتر از دیگری است، این دو تکنولوژی هم دارای برتری هایی نسبت به یکدیگر هستند. بنابراین نمی توان گفت کدام یک مطلقا برتر از دیگری است.

  2. 12 کاربر از 3dtv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land
    پست ها
    117

    پيش فرض

    ممنون داداش.کامل بود.

  4. #3
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    پست ها
    19

    پيش فرض آشنایی با Cinema 3D : تکنولوژی سینمای سه بعدی در خانه شما

    اگر سال ۲۰۱۰ را سال انتقال تکنولوژی ۳ بعدی از سینما به خانه ها نامگذاری کنیم، سال ۲۰۱۱ سال پیشگامی ال جی در دنیای سه بعدی با تکنولوژیCinema 3D خواهد بود.

    به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، شرکت ال جی در هر دو زمینه تولیدات پسیو یا Cinema 3D و اکتیو فعال است. (برای آشنایی بیشتر با این دو تکنولوژی مقاله ” آشنایی با تکنولوژی های سه بعدی Active و Cinema 3D-Passive” را مطالعه نمایید) با این حال تمرکز اصلی سه بعدی بر روی تکنولوژی Cinema 3D خواهد بود و آن هم به دلیل سال ها مطالعه و تجربه روی این تکنولوژی می باشد.نتایج تحقیقات نشان می دهد ۸۸ درصد مردم Cinema 3D را بر سه بعدی اکتیو ترجیح می دهند.


    تکنولوژیCinema 3D چیست؟

    همانطور که از نام آن می توان برداشت کرد، همان چیزی که در سینمای سه بعدی در سینما مشاهده می کردید، با تکنولوژی Cinema 3D در منزل خواهید دید! این تکنولوژی همان عینک را استفاده خواهید کرد با این تفاوت که نسبت به عینک های اکتیو که عینک Cinema 3D شفاف تر، ارزانتر و کم وزن تر ( در حدود ۱۶ گرم) است.

    Cinema 3D ال جی از تکنولوژی منحصر به فرد ال جی به نام Film-type Patterned Retarder Panel ) FPR ( بهره می برد. این پنل تصاویری که برای چشم راست و چشم چپ می باشد را از هم جدا می کند سپس عینک تصاویر را فیلتر خواهد و تصاویر سه بعدی تولید خواهند شد.

    اگر مزیت های عینک های مخصوص ال جی را کنار بگذاریم، Cinema 3D لرزشی را که در مدل تلویزیون های سه بعدی اکتیو، بسیار زیاد مشاهده میشود و یکی از بزرگترین نقاط ضعف آنها بشمار می روند، در این مدل دیده نمی شود. مدل LW6500 Cinema 3D که در نمایشگاه CES 2011 به نمایش گذاشته شد توانست مدرک “Flicker-free” را از Intertek و TUV دریافت کند.


    آینده سه بعدی چه خواهد بود؟

    در حالیکه ال جی اعلام می کند که در حال بررسی و مطالعه بر روی سه بعدی های بدون عینک است، می توان آنرا به عنوان آینده نه چندان دور سه بعدی دانست. هدف های میان مدت ال جی تولید تلویزیون هایی با تکنولوژی Cinema 3D با امکانات و کیفیت تصاویر مختلف است. همچنین برای اینکه کاربران امکان انتخاب بین محصولات و تکنولوژی های مختلف را داشته باشند در حال تولید و عرضه سه بعدی های اکتیو پلاسما نیز می باشد.

  5. 3 کاربر از 3dtv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR
    پست ها
    1,438

    پيش فرض

    توجه همه دوستان و نویسنده محترم پست قبلی را به تاپیکی به نام کتمان حقیقت و انحراف افکار توسط ال جی که در همین قسمت تلویزیون و سیستمهای تصویری نوشته شده است جلب میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •