تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: تفاوت هارد master و slave

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 تفاوت هارد master و slave

سلام به همه دوستان*سال نو مبارک*
    لطفا اگر امکان داره راجع به تفاوت اسمبل کردن هارد به صورت master و slave توضیح بدید.
    کلا این دو تا چه فرقایی با هم دارند.وقتی که دو تا هارد داریم هردوتا master باشند یا master\slave باشند یا هردو slave(البته مورد آخر رو نمیدونم امکانش هست یا نه،اما دو مورد اول امکانش هست).
    توی اینترنت search کردم اما هیچکدوم خوب و کامل نبودند.
    بسیار ممنون میشم اگر اساتید کمک کنند.

2. 2 کاربر از arezoo&jomung بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

13

سلام به همه دوستان*سال نو مبارک*
    لطفا اگر امکان داره راجع به تفاوت اسمبل کردن هارد به صورت master و slave توضیح بدید.
    کلا این دو تا چه فرقایی با هم دارند.وقتی که دو تا هارد داریم هردوتا master باشند یا master\slave باشند یا هردو slave(البته مورد آخر رو نمیدونم امکانش هست یا نه،اما دو مورد اول امکانش هست).
    توی اینترنت search کردم اما هیچکدوم خوب و کامل نبودند.
    بسیار ممنون میشم اگر اساتید کمک کنند.
    همونطور که از اسمشون پیداست مستر یعنی اصلی و اسلیو یعنی فرعی.
    دستگاهی که مستر هستش ارجحیت داره به دستگاهی که اسلیو هستش. یعنی زمانی که دستگاه مستر در حال استفاده و تبادل اطلاعات می باشد اگر دستگاه اسلیو بخواهد تبادل اطلاعاتی کند یا با یک دستور وقفه اطلاعاتش تبادل می شود یا با استفاده از پهنای کمی از باند کابل IDE می تواند اطلاعات تبادل کند. به صورت خودمونیش یعنی دستگاهی که مستر هستش پهنای باند را در اختیار دارد. و تنها زمانی که دستگاه مستر اطلاعاتی تبادل نکند دستگاه اسلیو می تواند از کل پهنای باند استفاده کند.
    به همین دلیل همیشه توصیه می شود ترجیحا هر دستگاه با یک کابل IDE به مادربورد متصل شود و در صورتی که این امکان میسر نیست هارد را به عنوان مستر قرار دهید تا سرعت کامپیوتر شما افت نکند.
    در کابل های IDE فقط و فقط یک دستگاه مستر و فقط و فقط یک دستگاه اسلیو می تواند باشد.
    اگر دو دستگاه همزمان مستر و یا اسلیو باشند، آنگاه یا تداخل پیش می آید و دستگاه ها شناسایی نمی شوند یا به صورت اتوماتیک یک دستگاه اسلیو و دیگری مستر می شود.
    امکان اینکه دو دستگاه همزمان مستر یا اسلیو باشند وجود ندارد!!
    Last edited by resident; 26-03-2011 at 18:09.

4. 3 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همونطور که از اسمشون پیداست مستر یعنی اصلی و اسلیو یعنی فرعی.
    دستگاهی که مستر هستش ارجحیت داره به دستگاهی که اسلیو هستش. یعنی زمانی که دستگاه مستر در حال استفاده و تبادل اطلاعات می باشد اگر دستگاه اسلیو بخواهد تبادل اطلاعاتی کند یا با یک دستور وقفه اطلاعاتش تبادل می شود یا با استفاده از پهنای کمی از باند کابل IDE می تواند اطلاعات تبادل کند. به صورت خودمونیش یعنی دستگاهی که مستر هستش پهنای باند را در اختیار دارد. و تنها زمانی که دستگاه مستر اطلاعاتی تبادل نکند دستگاه اسلیو می تواند از کل پهنای باند استفاده کند.
    به همین دلیل همیشه توصیه می شود ترجیحا هر دستگاه با یک کابل IDE به مادربورد متصل شود و در صورتی که این امکان میسر نیست هارد را به عنوان مستر قرار دهید تا سرعت کامپیوتر شما افت نکند.
    در کابل های IDE فقط و فقط یک دستگاه مستر و فقط و فقط یک دستگاه اسلیو می تواند باشد.
    اگر دو دستگاه همزمان مستر و یا اسلیو باشند، آنگاه یا تداخل پیش می آید و دستگاه ها شناسایی نمی شوند یا به صورت اتوماتیک یک دستگاه اسلیو و دیگری مستر می شود.
    امکان اینکه دو دستگاه همزمان مستر یا اسلیو باشند وجود ندارد!!
    بسیار ممنون از توضیحات خوبتون
    من دو تا هارد دارم که هردو Sata هستند و ما هردو رو به عنوان Master به سیستم معرفی کردیم و در Bios و موقع بالا آمدن سیستم هم میبینم که هردو به عنوان Master به سیستم معرفی شده اند.
    پس طبق گفته های شما یعنی هر دو واقعا Master نیستند و سیستم علیرغم اینکه نشان میدهد هردو Master هستند یکی را به عنوان Slave پذیرفته؟
    بسیار ممنون میشم اگر جواب این سوال رو هم بدید

6. این کاربر از arezoo&jomung بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

هاردهایی که ساتا هستن چیزی بنام Master یا Slave ندارن و پس جامپری برای تنظیم بین ایندو هم ندارن

Master یا Slave فقط برای کابلهای IDE هست

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

هاردهایی که ساتا هستن چیزی بنام Master یا Slave ندارن و پس جامپری برای تنظیم بین ایندو هم ندارن

Master یا Slave فقط برای کابلهای IDE هست
    ازتون ممنونم ولی در مادربرد من که ep43ds3l است 6 مکان وجود داره که سه تاش Master و سه تاش Slave هستن.مثلا من الان دوتاشو به هرکدمو از اون Master ها زدم و هردو تا Master هستن.
    پس چطور سیستم اونا رو به عنوان Master میشناسه؟
    بابت این که زیاد سوال می پرسم عذر میخوام،می خوام مطلب برام جا بیفته.

10. این کاربر از arezoo&jomung بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر اشتباه نکنم مادربرد شما باید این مدل باشه

که طبق مشخصاتش 6 تا پورت ساتا ورژن 2 داره که سرعتشون 3000 مگابیت بر ثانیه هست که با رنگ زرد مشخصه و من اسلاو یا ماستری رو در مشخصاتش ندیدم و نمیدونم بر اساس چه چیزی میفرمایین اسلاو یا ماستر دارن.
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-03-2011 at 20:12.

12. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    اگر اشتباه نکنم مادربرد شما باید این مدل باشه

که طبق مشخصاتش 6 تا پورت ساتا ورژن 2 داره که سرعتشون 3000 مگابیت بر ثانیه هست که با رنگ زرد مشخصه و من اسلاو یا ماستری رو ندیدم و نمیدونم بر اساس چه چیزی میفرمایین اسلاو یا ماستر دارن.
    بسیار بسیار ممنونم.بله در روی مادربرد چیزی ننوشته اما وقتی جای هاردها رو در مادربرد تغییر میدهیم در bios مشخص میشود که مستر شده یا اسلیو.لطفا اگه میشه بگید چطور در bios با جابجا کردن هاردها در مادربرد Master و Slave تغییر می کنن و من الان هر دو هاردم Master هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار بسیار ممنونم.بله در روی مادربرد چیزی ننوشته اما وقتی جای هاردها رو در مادربرد تغییر میدهیم در bios مشخص میشود که مستر شده یا اسلیو.لطفا اگه میشه بگید چطور در bios با جابجا کردن هاردها در مادربرد Master و Slave تغییر می کنن و من الان هر دو هاردم Master هست؟
    خیلی ببخشید
    ولی این یکی رو نمیدونم
    ولی شما یه نگاهی به تنظیمات ساتا در بایوس مادربردتان بندازین تا شاید گزینه های برای تغییر این حالت پیدا کنین ولی من که خیلی بعید میدونم بشه از طریق بایوس ، Master و Slave مربوط به ساتا رو تغییر داد .

در هر حال بهتره که هاردی که ویندوز در آن نصب هست به ساتای شماره یک نصب شود و برای بقیه هارد ها هم به ترتیب شماره های بعدی پر شود و اگر جایی باقی موند برای CD/DVD رایتر استفاده کنین

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیلی ببخشید
    ولی این یکی رو نمیدونم
    ولی شما یه نگاهی به تنظیمات ساتا در بایوس مادربردتان بندازین تا شاید گزینه های برای تغییر این حالت پیدا کنین ولی من که خیلی بعید میدونم بشه از طریق بایوس ، Master و Slave مربوط به ساتا رو تغییر داد .

در هر حال بهتره که هاردی که ویندوز در آن نصب هست به ساتای شماره یک نصب شود و برای بقیه هارد ها هم به ترتیب شماره های بعدی پر شود و اگر جایی باقی موند برای CD/DVD رایتر استفاده کنین
    خیلی ممنونم .انگار نتونستم منظورم رو به درستی بیان کنم.منظور من این بود که وقتی من جای هارد رو در اون شش مکان جابجا می کنم و بعد به Bios میرم میبینم که مثلا هاردم Master شده یا Slave .و حالا طوری اونا رو در مادربرد جابجا کردم که هردو تا رو در Bios به صورت Master نشون میده.منظورم این بود،نه این که از طریق bios حالت Master یا Slave اون ها رو تغییر بدم.
    در واقع در مادربرد جابجا می کنم و بعد از جابجایی تغییر رو در Bios میبینم.ببخشید خیلی وقتتون رو گرفتم.شرمنده ام.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنونم .انگار نتونستم منظورم رو به درستی بیان کنم.منظور من این بود که وقتی من جای هارد رو در اون شش مکان جابجا می کنم و بعد به Bios میرم میبینم که مثلا هاردم Master شده یا Slave .و حالا طوری اونا رو در مادربرد جابجا کردم که هردو تا رو در Bios به صورت Master نشون میده.منظورم این بود،نه این که از طریق bios حالت Master یا Slave اون ها رو تغییر بدم.
    در واقع در مادربرد جابجا می کنم و بعد از جابجایی تغییر رو در Bios میبینم.ببخشید خیلی وقتتون رو گرفتم.شرمنده ام.
    دشمنت شرمنده باشه
    فهمیدم منظور شما را

چگونه با جابجا کردن کابل ساتای هاردها در مادربرد ، وضعیت Master و Slave بودن آنها در bios تغییر می کنن.

باید بگم که واقعا نمیدونم و ببخشید :43:

18. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •