تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل سخت افزاری خسته کننده.....!!؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض مشکل سخت افزاری خسته کننده.....!!؟؟

سلام دوستان عزیز
    سیستمی دارم که هاردش 500 گیگ و دارای مشکل به طوری که بعد چک کردن با نرم افزار40-50 تا بدسکترو پیدا کرد. کلا هاردش مشخصا موردداره. این سیستم جدیدا ویندوزشو بالا نمیاوردو به اسکن دیسک که میرسید همونجا متوقف میشد. هاردو کلا فرمت و پارتیشن جدید کردم ولی متاسفانه با چندین نرمافزار نهایتا توی پارتیشن بندی ارور میداد! هرجور بدو بالاخره 2 تا پارتیشن ساختم و سعی کردم ویندوز رو نصب کنم بع نصب ویندوز با ری استور کردن ایمیجی که از ویندوز قبلا گرفته بودم ویندوز رو به هر ترتیبی بود نصب کردم اما تو 1 ساعت که عجیب بود تو ری استور!! سیستم رو که روشن می کردم به محضی که ویندوز می خواست بیاد بالا بلو پیج میدادو ری استارت میشد و این روند مدام تکرار میشد!!!! اومدم یه هارد نو انداختم و سی دی ویندوزو گذاشتمو مراحل تصب ویندوز....اما چندین و چند بار تا مرحله کپی کردن فایلای ویندوز میرفت و بعد که ری ایتارت میشه تا مراحل نهایی نصب شروع بشه متاسفانه از ابتدا مراحل نصب ویندوز شروع میشد........... الانم موندم که مشکلش چی میتونه باشه حتی بعد عوض کردن هارد.؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
    .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    سیستمی دارم که هاردش 500 گیگ و دارای مشکل به طوری که بعد چک کردن با نرم افزار40-50 تا بدسکترو پیدا کرد. کلا هاردش مشخصا موردداره. این سیستم جدیدا ویندوزشو بالا نمیاوردو به اسکن دیسک که میرسید همونجا متوقف میشد. هاردو کلا فرمت و پارتیشن جدید کردم ولی متاسفانه با چندین نرمافزار نهایتا توی پارتیشن بندی ارور میداد! هرجور بدو بالاخره 2 تا پارتیشن ساختم و سعی کردم ویندوز رو نصب کنم بع نصب ویندوز با ری استور کردن ایمیجی که از ویندوز قبلا گرفته بودم ویندوز رو به هر ترتیبی بود نصب کردم اما تو 1 ساعت که عجیب بود تو ری استور!! سیستم رو که روشن می کردم به محضی که ویندوز می خواست بیاد بالا بلو پیج میدادو ری استارت میشد و این روند مدام تکرار میشد!!!! اومدم یه هارد نو انداختم و سی دی ویندوزو گذاشتمو مراحل تصب ویندوز....اما چندین و چند بار تا مرحله کپی کردن فایلای ویندوز میرفت و بعد که ری ایتارت میشه تا مراحل نهایی نصب شروع بشه متاسفانه از ابتدا مراحل نصب ویندوز شروع میشد........... الانم موندم که مشکلش چی میتونه باشه حتی بعد عوض کردن هارد.؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید
    .
    هر هاردی که بدسکتور داره رو با نرم افزار نمیشه درستش کرد. اگه هاردتون گارانتی داره، ببرین گارانتی؛ اگر نه یه هارد دیگه بگیرین.

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام
    1- بایوس را به حالت دیفالت ببرید(اگر بلد نیستید باتری روی مادربود را 20 دقیقه دربیاورید
    2 - کابل هارد و برق هارد را عوض کنید
    موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    .

با سلام
    دوست عزیز اگر گزینه هارد و بدسکتور بودن با نصب هارد جدید از بین رفته است.گزینه رم سیستم و سی دی ویندوز می ماند.
    با تعویض سی دی ویندوز این گزینه را هم امتحان کنید. ولی به نطر من به احتمال زیاد از رم سیستم شما می باشد! به تازگی رمی به سیستم خود اضافه نکرده اید؟ راستی سیتم با یک صفحه ابی ریستارت میشد یا به طور ناگهانی و بدن آمدن صفحه آبی ریستارت میشد؟

حامد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •