تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: یک مشکل عجیب و جدید ! معضل HDMI و نمایشگر LG 2261vp

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

5 یک مشکل عجیب و جدید ! معضل HDMI و نمایشگر LG 2261vp

با سلام . در ویندوز هفت 64 بیتی وقتی از راه کابل HDMI گرافیک انبورد Gigabyte-880GM-USB3 که از نوع ATi 4250 است را به نمایشگر LG 2261vp وصل میکنم تصویر کل صفحه ی نمایشگر را پر نمیکند بلکه از اطراف حدود 2 تا 3 سانتیمتر تاریک است . یکجورایی Scaling مناسب انجام نمیشود !
    ولی وقتی روی رزولوشن پایینتر میروم کل صفحه ی نمایشگر را پر میکند . در عکس زیر میبینید که کاتالیست حداکثر رزولوشن 1680x1050 را پشتیبانی میکند ! در حالیکه وقتی با کابل DVI یا D-SUB وصل میشوم 1980x1080 را نیز پشتیبانی میکند و تصویرشان تمام صفحه ی نمایشگر را پر میکند .
    با HDMI فقط وقتی صفحه را پر میکند که روی رزولوشن پایینتر 1680x1050 بگذارم وگرنه تمام صفحه را پر نمیکند !
    بنظر شما چکار باید کرد ؟
    دارم اخرین نسخه ی کاتالیست برای Win7 x64 را نیز دانلود میکنم حجم 96MB !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

93MB درست بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بعد از حدود 2 ساعت درستش کردم . به این شکل :
    ابتدا اخرین نسخه ی کاتالیست را دانلود کردم و نسخه ی قبل را پاک و انرا نصب کردم . حالا داخل تنظیمات کاتالیست در این بخش زیر :

مقدار overscale را روی روی 0 درصد بردم و تصویر تمام صفحه ی نمایشگر را پر کرد . نسخه ی قبلی که داخل CD بود این بخشها را نداشت .
    این مشکل فقط در ویندوز هفت است . در xp بطور خودکار همه چیز ردیف است و مشکلی با HDMI نداشت .

4. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست من بنده هم بوقتی برای اولین بار موینتور رو به گرافیک ام وصل کردم (چون گرافیک و مونیتور رو تازه خریده بودم و هنوز درایو گرافیک رو نصب نکرده بودم) تصویر به صورت فول اسکرین نبود! وقتی اخرین نسخه درایو گرافیک ام رو ریختم مشکل حل شد.
    وقتی با hdmi وصل میکنید میبنید که وقتی سیستم رو روشن میکنید تا قبل اینکه به ویندوز برسه در مراحل بایوس هم تصویر فول اسکرین نیست تا وقتی که به ویندوز برسه و این فقط ربط داره به نبود درایور گرافیک منطبق با ماینتور و وقتی وارد ویندوز میشید حل میشه این مشکل

6. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام . نمیدانم چرا کاتالیست در حالت HDMI هنوز رزولوشن 1080 پیکسل را ندارد !
    فعلً که مشکل را همینجوری با کاتالیست حل کردم . بگمانم اخرین درایور را هم با خودش نصب کرده است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •