تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: بالا امدن ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض بالا امدن ویندوز

با سلام خدمت دوستان من یک لب تاپ توشیباa505 s6030 دارم موقعی که خریدمش حدود 2ماه بعد موقع بالا امدن ویندوز روی لوگوی ویندوز گیر میکرد وحدود 4 دقیقه طول میکشید تا میامد داخل ویندوز و به صورت ناقص یعنی صدای ویندوز چند لحضه بعد ساعت طول میکشید تا بیاد حتی گاهی اوقات عکس نمیمد یک صفحه ی سیاه میامد و بعد از چند لحظه ویندوز میامد بالا.خلاصه من تصمیم گرفتم ویندوزشو عوض کنم تا 1 ماه خوب بود دوباره همونطوری شد.دوباره عوض کردم ولی دوباره 1ماه بعد دوباره همونطوری میشه.چراغ هارد ممتد روشن میمونه وهیچ صدایی هم نمیده و بعد مثلا بعد چند دقیقه شروع میکنه به خوندن و ویندوز میاد بالا.تازگی ها داخل ویندوز خیلی هم هنگ میکنه وچراغ هارد ممتد روشنه.بعد که شروع میکنه به چشمک درست میشه.به نظر خودم مال هارده وقتی ویندوز کهنه میشه اینجوری میشه.من نرم افزلرامم چند بار سی دی هاشو عوض کردم واز سی دی های مخ تلف استفاده کردم که نکنه ویروسی باشه بازم نشد.
    با برنامه ی hdd saitinisاسمشو یادم نیست که به سلامتی هاردم19%داد وگفت123بد سکتور دارید ولی باHDD_Regenerator_2011هیچی پیدا نکرد با ActiveSMART به سلامتی هاردم 61%و165bad block reallocedپیدا کرد حالا به نظر شما مشکل از چیه؟
    hdd 500 hitachi
    ram 4gb
    cpu1.6to2.8
    یچیز دیگه من سیپیوم1.6upto2.8core i7هست با cpu speedکه سرعتشو انداز ه گرفتمghzب1.673 بود پس 2.8 چی شد؟ لطفا بگید ماله چیه

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1. هارد رو rapier کنید (( با نرم افزارهای موجود ))
    2. bios رو آپدیت کنید
    3. درایورها رو نصب کنید
    4. سخت افزارتون رو هم چک کنید (( مثل : باتری - رم و ... ))

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •