رندر با m.rayو لطفا نظر بدید.
اولین طراحی ماشین من.با منتال ری رندر گرفتم.نور پردازیش ضعیفه.اگه میشه راهنماییم کنید.5 روز طول کشید اتمام این کار.
![]()
رندر با m.rayو لطفا نظر بدید.
اولین طراحی ماشین من.با منتال ری رندر گرفتم.نور پردازیش ضعیفه.اگه میشه راهنماییم کنید.5 روز طول کشید اتمام این کار.
![]()
Last edited by arrow; 22-03-2011 at 19:59.
دوست عزیز من که چیزی نمی بینم
ضمنا لطفا در مورد کارتون بیشتر توضیح بدید
سلام
شما یادتون رفته عکسو توی پست قرار بدید
لطفا توضیحات کارتون همراه با عکس کارتونو در پست اول قرار بدید
ممنونم![]()
با سلام و عرض تبریک به مناسبت سال نو ،bmw 1 series
دوست عزیز با توجه به اینکه اولین کارتون در مدلینگ ماشینه میشه گفت کار خوبی شده ولی خب حالا حالاها جای کار داره ؛
مثلا کاپوت ماشین ، ستون جلو ، در و گلگیر عقب تا جایی که به چشم میخوره موج داره!
متریال ، نورپردازی و رفلکت بدنه هم جالب نیست ، تایرها خیلی بزرگن و تایر جلو هم در گلگیر فرو رفته و تایر عقب هم ظاهرا نداره ، شیشه های ماشین که وضعشون خرابه و آینه شدن به جای شیشه ، ماشین با بکگروند مچ نیست و...؟!!
ولی انصافا سپر جلو رو خوب در آوردی و سعی کن بقیه قسمت ها رو هم اینطوری مدل کنی؟!!
ایرادهایی که گفته شده رو اگه اصلاح کنی مطمئنا کارت پیشرفت چشم گیری خواهد داشت و به این نکته هم توجه کن که مدلسازی دقت و حوصله میخواد تا نتیجه کار قابل قبول در بیاد؟!!
به کارت ادامه بده و موفق باشی و سربلند![]()
سلام و سال نو بر همگی مبارک
خواستم نظر بدهم دیدم PrimeP30Master جان هر چی می خواستم بگویم را گفته
ولی برای بار اول کارت خوب بوده
ادامه بده مطمئنن می توانی کاملش کنی![]()
دوست عزیز مدلینگ بجز مواردی که PrimeP30Master جان گفتن مشکلی نداره ولی رندرینگ :
رفلکت بدنه بسیار زیاده شاید باید یک ششم چیزی که الان هست باشه
تنظیمات رندر هم ظاهرا کمی پایین بوده و کیفیت کمی پایینه
سعی کن تو رندر هایی که از backplate استفاده می کنی حتما از نورپردازی HDRI استفاده کنی که کار بسیار با زمینه مچ می شه وطبیعی
در ضمن ظاهرا تو استفاده از بک پلیت مشکل داشتی چون سمت چپ تصویر (گوشه جاده) کشیدگی دیده می شه و کف آسفالت هم در جلوی ماشین نزدیک دوربین کشیدگی در بافتش دیده می شه تا اونجایی که من می دونم (البته اگه اشتباه نکرده باشم) از یه آبجکت استفاده کردی نه؟
به هرحال منتظر بدی هاش هستیم موفق باشی![]()
سلام ممنون از رهنماییاتون بچه ها.بله اقا کیوان ابجکتهومن نورپردازیه HDRI رو بلد نیستم اگه زحمتتون نمیشه یه اموزش ازش برام بزارید ممنون![]()
خب دوست عزیز نمی دونم مکس کار می کنی یا مایا من آموزش مکس رو گذاشتم
این لینک فیلم آموزشی استفاده از نوی HDRI هست (منبع : مدرسه گرافیکی مجید آنلاین)
پارت اول 10 مگابایتپارت دوم 11 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپارت سوم 8 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام چطوری
آفرین
کارتو الان دیدم خیلی خوب شده .
دقیقا مثل اولین کارم با مایا در مدلینگ ماشین هست البته مال من E92 بودش منم چون ذوق داشتم اون موقع تا نصف بیشتر نساختم میخواستم ببینم چطوری درمیاد .
حالا چندتا راهنمایی درباره بهتر شدن کارت:
چون با منتال ری کار میکنی پس:
1-بدنه ماشینو با متریالهای چند لایه ای، مثل mix20layer بپوشون این ماده همزمان میتونه تا 20 تا لایه روی هم رو برای سطوح ایجاد کنه یکی از کاربرد های مهم اون هم شبیه سازی رنگ متالیک خودروهاست.
کار با این ماده کمی پیچیدست اگه کمک خواستی یه پیغام تو پروفایلم بده تا راهنماییت کنم
2-برای رینگ ماشین به ماده بنیادی اون یه ماده mia_material بده بعدشم تنظیمات زیر رو برایش در نظر بگیر:
رنگ=خاکستری 0.3
بازتاب=1
glossiness=0.4
sapmle=16
metal material رو هم تیک بزن
BRDF هم، اولی 0.85 دومی هم 1 باشه
بقیه متریالها مثل شیشه_لاستیک بدنه و ... هم با میا متریال درست میشه
برای نورپردازی داریم:
1-سه تا نور spot یا همون مخروطی،که یکی در روبرو یکی در پشت و دیگری در کنار مدل قرا میگیره
نکته:یادت باشه افت نور رو هم مجذور ثانیه بکنی که تاثیر داره تو واقع گرایی.
2-توی نور واقعی خیلی قانونها قبل از اینکه نور اشیا به چشم ما برسه اتفاق می افته مثلا تغییرات رنگ و حالت ظاهری اجسام بر اثر گرمای نور و دمای جسم برای شبیه سازی این حالات از نور مهندسی شده ای به اسم mib_cie_d استفاده میشه
3-استفاده از جلوه Ambient occlusion هست که واقعا تو واقع گرایی سایه ها تاثیر داره اولین بار هم توی بازی ها برای کراسیس و کیلزون 2 هم استفاده شد.
3-نورپردازی HDRI هم بخش بسیار مهمی از کارت هست که با برنامه های کمکی مثل RAY TYPE میتونی همزمان یک فایل عکس بک پلیت با یه فایل HDRI حجیم رو با هم رو مدل بازتاب بدی نتیجه کارم عالی میشه.
نکته:علاوه بر نکات بالا باید برای نتیجه کار بهتر با Layer Render لایه های جداگانه ای برای :
بازتاب_ماتی_AO _ماسک و سایه ها در نظر بگیری بعد تو فوتوشاپ اونا رو باهم میکس میکنیم بحثش مفصله.
**یه نکته دیگه هم که داشت یادم میرفت انتخاب لنز قدرتمند برای دوربینت هست
مثلا از لنز mia_exposure میتونی استفاده کنی که کارش کنترل رنگهای بافتها و کمک به خروجی با کیفیت تر هست.(مثل لنز دوربین های DSLR هستش)
اینم نمونه کار درجه یک با دستورات گفته شده بالا:
منتظر کار تکمیلی هستیم ببینیم چیکار میکنیا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.
Last edited by hes25; 26-06-2011 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)