سلام
خسته نباشید
یک لب تاپ ایسر بعد از مدتی که از خرید آن گذشت با اینکه زیاد هم کار نکرده اما صفحه مانیتور، حالت شفافی و پرنوری خود را از دست داده است و خیلی تیره و کم نور شده است. چه کار کنم تا به حالت سابق برگردد؟
با تشکر
![]()
سلام
خسته نباشید
یک لب تاپ ایسر بعد از مدتی که از خرید آن گذشت با اینکه زیاد هم کار نکرده اما صفحه مانیتور، حالت شفافی و پرنوری خود را از دست داده است و خیلی تیره و کم نور شده است. چه کار کنم تا به حالت سابق برگردد؟
با تشکر
![]()
باید بررسی بشه اول ایراد از تنظیمات نور مانیتور نباشه ، اگر سخت افزاری باشه مشکل از high voltage هست و باید تعویض بشه .یک لب تاپ ایسر بعد از مدتی که از خرید آن گذشت با اینکه زیاد هم کار نکرده اما صفحه مانیتور، حالت شفافی و پرنوری خود را از دست داده است و خیلی تیره و کم نور شده است. چه کار کنم تا به حالت سابق برگردد؟
ببرید تعمیرگاه
سلام
مرسی
تنظیمات نور صفحه رو از کجا باید بررسی کنم؟
مشکل سخت افزاری رو نمیشه خودم حل کنم؟
شاد باشید
![]()
سلام
با استفاده از کلید هایی که روی کیبورد گذاشته شده برای تنظیم نور مانیتور. بگردین رو کیبوردتون پیدا میکنید . اگه پیدا نکردین مدل دستگاهتون رو بگین تا بررسی بشه.
تعویض High Voltage هم فقط توسط تعمیرکار بایستی انجام بشه. چون هم باز کردنش مشکله و هم اینکه قطعش رو نمیفروشن که شما برید بخرید و خودتون تعویض کنید .
موفق باشید.
سلام
میشه برای acer 5738 بگید با چه کلیدهایی هست؟
با تشکر
![]()
سلام
کلید fn رو بگیرین و کلید سمت راست رو فشار بدین.
موفق باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)