تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: راهنمايي در مورد Wireless

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض راهنمايي در مورد Wireless

سلام دوستان ، خسته نباشين
    اخيرا يه مودم وايرلس با مارک ProLink H5301G خريدم که با توجه به قيمتش سرعت خيلي خوبي داره و امکاناتش هم عاليه.
    حالا ميخوام کاري بکنم که هم از حالت Bridge استفاده کنم و هم Wireless فعال باشه. همه تنظيمات مودم رو بررسي کردم ولي چنين قابليتي نديدم. البته به نظر هم منطقي مياد چون تو حالت بريج ، يوزر و پسورد داخل ويندوز وارد ميشه و عمل کانکت هم داخل ويندوز صورت ميگيره و قائدتا نميشه همزمان هم داخل مودم و هم ويندوز با پسورد کانکت شد.

وقتي حالت PPPoE هست هيچ مشکلي نيست ولي من ترفندي ميخوام که حالت Bridge و Wireless دوتاش هم همزمان قابل استفاده باشند.
    نميدونم مودم هاي ديگه هم اين امکان رو ندارند يا اين مودم فقط نداره؟
    راستي Firmware اين مودم رو نتونستم تو سايتش پيدا کنم کسي لينکي چيزي داره کمک کنه؟
    مر30

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alil1369; 19-03-2011 at 02:19.

3. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسي علي جان
    اين لينک رو که رفته بودم ولي Firmware نداره.
    در مورد سوالم نظري نداري؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسي علي جان
    اين لينک رو که رفته بودم ولي Firmware نداره.
    در مورد سوالم نظري نداري؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

یه میل به ساپورت زدم فعلا جواب نداده ! در مورد جفت سوالات
    منتظر جوابم
    ولی شدنی نیست !!

7. این کاربر از alil1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

علي جان دمت گرم آقايي کردي

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان ، خسته نباشين
    اخيرا يه مودم وايرلس با مارک ProLink H5301G خريدم که با توجه به قيمتش سرعت خيلي خوبي داره و امکاناتش هم عاليه.
    حالا ميخوام کاري بکنم که هم از حالت Bridge استفاده کنم و هم Wireless فعال باشه. همه تنظيمات مودم رو بررسي کردم ولي چنين قابليتي نديدم. البته به نظر هم منطقي مياد چون تو حالت بريج ، يوزر و پسورد داخل ويندوز وارد ميشه و عمل کانکت هم داخل ويندوز صورت ميگيره و قائدتا نميشه همزمان هم داخل مودم و هم ويندوز با پسورد کانکت شد.

وقتي حالت PPPoE هست هيچ مشکلي نيست ولي من ترفندي ميخوام که حالت Bridge و Wireless دوتاش هم همزمان قابل استفاده باشند.
    نميدونم مودم هاي ديگه هم اين امکان رو ندارند يا اين مودم فقط نداره؟
    راستي Firmware اين مودم رو نتونستم تو سايتش پيدا کنم کسي لينکي چيزي داره کمک کنه؟
    مر30
    راهی نیست. اگه مودم روی اتوماتیک باشه مستقیما وصل میشه و به شما اجازه کانکت نمیده . حتی اگه مودم روی pppoe باشه و به اینترنت وصل نشده باشه بازم شما نمی تونید کانکت شید. البته قسمت دوم را چک کنید اگه شد میشه راهی بدومن تغییرات تنظیم ها پیدا کرد.

شما اینا برا چی میخوای ؟چه فایدهای داره؟

10. این کاربر از shitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

البته قسمت دوم را چک کنید اگه شد میشه راهی بدومن تغییرات تنظیم ها پیدا کرد.
    اين روش رو هم امتحان کردم ولي باز جواب نداده. کلا وقتي تنظيمات روي PPPoE هست اتصال از طريق ويندوز ممکن نيست.
    مودم من قسمتي داره که ميشه حالت PPPoE رو از داخل مودم Connect يا ديسکانکت کرد . حتي وقتي ديسکانت ميکنم باز از طريق ويندوز نميشه کانکت شد. فکر نکنم راهي داشته باشه. ولي آخرش پيدا ميکنم.

شما اینا برا چی میخوای ؟چه فایدهای داره؟
    براي دانلود شبانه ميخوام . گاهي اوقات ميبيني اينترنت قطع ميشه و دانلود منيجر سينگال ميفرسته تا اگه ارتباط برقرار شد به دانلود ادامه بده ولي اين عمل محدوديت تکرار داره ولي وقتي حالت بريج هست در حقيقت يک کانکشن ايجاد ميشه و ميشه در دانلود منيجر IDM تعريف کرد که اگه سينگال دريافت نشد دوباره با کانکشن مذکور ارتباط برقرار کن که اين قسمت محدوديت کم داره و تا 1000 بار ميشه Redial کرد پس اگر فرستادن سيگنال در حالت قبلي 10 بار ميشد الان ميشه با 10000 سعي به نت وصل شد

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

خوب جواب داد بلاخره ! متاسفانه راهی نداره
    Firmware جدیدی هم تولید نشده چون فعلیه مشکلی نداره !

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اين روش رو هم امتحان کردم ولي باز جواب نداده. کلا وقتي تنظيمات روي PPPoE هست اتصال از طريق ويندوز ممکن نيست.
    مودم من قسمتي داره که ميشه حالت PPPoE رو از داخل مودم Connect يا ديسکانکت کرد . حتي وقتي ديسکانت ميکنم باز از طريق ويندوز نميشه کانکت شد. فکر نکنم راهي داشته باشه. ولي آخرش پيدا ميکنم.

براي دانلود شبانه ميخوام . گاهي اوقات ميبيني اينترنت قطع ميشه و دانلود منيجر سينگال ميفرسته تا اگه ارتباط برقرار شد به دانلود ادامه بده ولي اين عمل محدوديت تکرار داره ولي وقتي حالت بريج هست در حقيقت يک کانکشن ايجاد ميشه و ميشه در دانلود منيجر IDM تعريف کرد که اگه سينگال دريافت نشد دوباره با کانکشن مذکور ارتباط برقرار کن که اين قسمت محدوديت کم داره و تا 1000 بار ميشه Redial کرد پس اگر فرستادن سيگنال در حالت قبلي 10 بار ميشد الان ميشه با 10000 سعي به نت وصل شد
    اگه تنظیمات مودم روی authentication error باشه مودم اینقدر تلاش میکنه تا ارتباط برقرار بشه.
    را جب اون هم اگه برای این کار میخواید راه بهتری هست می تونید تنظیمات را بدون نیاز به پاک کردن فقط disable کنید و با یکبار ریست مودم مودم روی bridge قرار میگیره .این کار هم می تونید مکانیزش کنید تا اتوماتیک انجام شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •