تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مصرف چند ماهه قرص کترام چه عوارضی داره؟؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض مصرف چند ماهه قرص کترام چه عوارضی داره؟؟

سلام
    من حساسیت به گرد وخاک و گرد گل و بوهای تندو.... دارم که اغلب با شروع فصل بهار به اوج خودش می رسه که باعث خارش گلو و بینی و عطسه های فراوان می شه (30 تا عطسه پشت سر هم رکورد دارم فعلا )
    که حتی این عطسه های فراوان باعث می شد که گاهی اوقات همراه خلط گلو خون باشه
    تا حالا 2 3 بار هم پیش دکتر عمومی رفتم دارو نوشتن و تاثیری نداشت
    دیگه خیلی رفت رو اعصابم رفتم داروخانه و گفتم یه قرص زد حساسیت بده (لازمه بگم آنتی هیستامین و یه داروی ضد حساسیت دیگه که الان اسمش یادم نیست مصرف کردم ولی روم اثر نداشت ) خلاصه دارو خانه قرص کتوتیفن خارجی بهم داد خوردم تقریبا می شه گفت اثر معجزه آسا داشت حساسیتم از بین رفت ولی خوب طول اثر دارو 12 ئه که بخاطر همین مجبورم هر روز یکی بخورم .ایرانی این قرص بهش می گن کترام
    حالا مصرفش برای چند ماه ضرر نداره؟؟؟
    یه چیز دیگه این دارو پدرسوخته بد جور خواب آوره بعضی وقت ها بد جوری خواب آلودم می کنه
    راهی نداره؟؟؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من حساسیت به گرد وخاک و گرد گل و بوهای تندو.... دارم که اغلب با شروع فصل بهار به اوج خودش می رسه که باعث خارش گلو و بینی و عطسه های فراوان می شه (30 تا عطسه پشت سر هم رکورد دارم فعلا )
    که حتی این عطسه های فراوان باعث می شد که گاهی اوقات همراه خلط گلو خون باشه
    تا حالا 2 3 بار هم پیش دکتر عمومی رفتم دارو نوشتن و تاثیری نداشت
    دیگه خیلی رفت رو اعصابم رفتم داروخانه و گفتم یه قرص زد حساسیت بده (لازمه بگم آنتی هیستامین و یه داروی ضد حساسیت دیگه که الان اسمش یادم نیست مصرف کردم ولی روم اثر نداشت ) خلاصه دارو خانه قرص کتوتیفن خارجی بهم داد خوردم تقریبا می شه گفت اثر معجزه آسا داشت حساسیتم از بین رفت ولی خوب طول اثر دارو 12 ئه که بخاطر همین مجبورم هر روز یکی بخورم .ایرانی این قرص بهش می گن کترام
    حالا مصرفش برای چند ماه ضرر نداره؟؟؟
    یه چیز دیگه این دارو پدرسوخته بد جور خواب آوره بعضی وقت ها بد جوری خواب آلودم می کنه
    راهی نداره؟؟؟
    دوست عزیز درمان اصلی حساسیت دوری از عامل حساسیت زا می باشد و کلیه داروها فقط این واکنش حساسیتی را کنترل و کم می کنند .
    در مواردی که نتوان عامل راپیدا کرد و یا از آن دوری کرد از داروها به مدت طولانی استفاده می شود .
    این دارو عارضه جدی شدیدی ندارد و خواب آلودگی از عوارض مهم و اذیت کننده آن است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز درمان اصلی حساسیت دوری از عامل حساسیت زا می باشد و کلیه داروها فقط این واکنش حساسیتی را کنترل و کم می کنند .
    در مواردی که نتوان عامل راپیدا کرد و یا از آن دوری کرد از داروها به مدت طولانی استفاده می شود .
    این دارو عارضه جدی شدیدی ندارد و خواب آلودگی از عوارض مهم و اذیت کننده آن است
    ممنون
    پس همینو مصرف می کنم
    امروز بعد چند ماه قطع مصرف دوباره استفاده کردم
    ظهر یکی خوردم خواب بعد از ظهرم اونقدر سنگین شده بود که به زور بیدار شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •