سلام دوست عزیز
اگه میخواید 5770 رو کراس کنید چند نکته رو دقت کنید:
کراس کردن این کارت تو اکثر مواقع کارتو از 5870 قویتر میکنه اینو خودم امتحان کردم چون 5770 crossfire داشتم.
6870 هم از 5870 ضعیفتره نمیدونم چرا دوستان میگند قویتره اگه یه سری به toms hardware یا سایتهای دیگه بزنید متوجه منظورم میشید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
اینم یه ریویو از این کارت در حالت کراس:
کد:
حالا اگر شما بتونی دو تا کارت دست دو گیر بیاری خیلی به صرفه هست برات.
من خودم قبلا دو تا کارت 5770 xfx خریدم رو هم 230 تومان.اگه بتونی تو این حدود گیر بیاری خیلی به صرفه هستش
وگرنه همینطور که دوستان بالا توضیح دادن به صرفه نیست و انتخابهای بهتری هم دارید.
ولی من در کل به این نتیجه رسیدم که دیگه رو کامپیوتر برای بازی خرج نکنم چون ارزش نداره و تمام بازیهاش فقط برای تبلیغاته که هی بری یه کارت جدیدتر بگیری و پولتو بریزی دور و یه مدت دیگه یه بازی میاد که باز توش فریم کم میاری ...من بعد از مطالعه فورمها و صحبتهای گوناگون به این نتیجه رسیدم که دیگه سیستمو ارتقاء ندم.رفتم یه playstation 3 خریدم و خودمو راحت کردم.گرافیک خیلی خوبی داره بازیهاش متنوع تره. ه-ک هم شده و بازی کپی هم میخونه دیگه هم تو استرس نیستم وقتی براش بازی میاد که ای بخوره به سیستم یا نخوره...gif)
خودمو راحت کردم.به شما هم پیشنهاد میکنم که اگر میخواید بازی کنید برید طرف کنسول که خیلی به صرفه تره.
موفق باشید.