تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: باد کردن خازنها ...

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض باد کردن خازنها ...

یکی از آشنا ها یه سوپر کامپیوتر(بورد گیگا با پردازنده ی 1.8 پنتیوم 4) آورده که ایکس پی بریزم(خودشون نتونسته بودن نصب کنن) ولی هر کاری کردم نشد که نشد ، در نصب ویندوز بعد از اینکه درایو رو فرمت میکنه(فرمت کامل .. هم با NTFS امتحان کردم و هم با FAT) شروع میکنه به کپی کردن فایل ها ولی هر بار سر کپی یه فایل گیر میکنه .. مطمئنم سی دی مشکل نداره .. بعدا نیگا کردم دیدم 5 تا از خازن های مادر بورد باد کردن .. 4 تای بالای فن زیاد باد نکردن ولی یکی که نزدیک پل شمالی مادربورده کمی زیاد باد کرده .. (عکسشو گذاشتم)
    سوالم اینه که چقدر احتمال میدید مشکل نصب نشدن ویندوز از خازنا باشه؟
    از کامپیوتر برای نگاه کردن فیلم و عکس استفاده میکنن اونم چند ماه یه بار .. میخوام بدونم ارزش داره بدم تعمیر ؟ چند میگیرن ؟ چون کاربری شون اصلا ارزش خرید سیستم جدید رو نداره میخوام ببینم اگه با 10 15 تومن حل میشه بگم ببرن تعمیر اگه نه که یه سیستم جدید تر تهیه کنن ..
    با لحیم کاری چندان نا آشنا نیستم به نظرتون خودم میتونم خازنا رو عوض کنم ؟ الان مادر بوردا چند لایه ن نمیدونم هویه ی 40 وات صدمه ای میزنه به مادر بورد یا نه!! .. این خازنا معمولا کمیابن یا میشه پیداشون کرد ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by afceaglee2013; 18-03-2011 at 12:08.

2. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

در نهایت هزینش از 15 الی 20 بیشتر نیست . اگه تجربه قبلی در تعویض خازن رو نداری توصیه می کنم این کار رو انجام ندی ممکنه برد آسیب ببینه

4. 2 کاربر از Rainbow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکی از آشنا ها یه سوپر کامپیوتر(بورد گیگا با پردازنده ی 1.8 پنتیوم 4) آورده که ایکس پی بریزم(خودشون نتونسته بودن نصب کنن) ولی هر کاری کردم نشد که نشد ، در نصب ویندوز بعد از اینکه درایو رو فرمت میکنه(فرمت کامل .. هم با NTFS امتحان کردم و هم با FAT) شروع میکنه به کپی کردن فایل ها ولی هر بار سر کپی یه فایل گیر میکنه .. مطمئنم سی دی مشکل نداره .. بعدا نیگا کردم دیدم 5 تا از خازن های مادر بورد باد کردن .. 4 تای بالای فن زیاد باد نکردن ولی یکی که نزدیک پل شمالی مادربورده کمی زیاد باد کرده .. (عکسشو گذاشتم)
    سوالم اینه که چقدر احتمال میدید مشکل نصب نشدن ویندوز از خازنا باشه؟
    از کامپیوتر برای نگاه کردن فیلم و عکس استفاده میکنن اونم چند ماه یه بار .. میخوام بدونم ارزش داره بدم تعمیر ؟ چند میگیرن ؟ چون کاربری شون اصلا ارزش خرید سیستم جدید رو نداره میخوام ببینم اگه با 10 15 تومن حل میشه بگم ببرن تعمیر اگه نه که یه سیستم جدید تر تهیه کنن ..
    با لحیم کاری چندان نا آشنا نیستم به نظرتون خودم میتونم خازنا رو عوض کنم ؟ الان مادر بوردا چند لایه ن نمیدونم هویه ی 40 وات صدمه ای میزنه به مادر بورد یا نه!! .. این خازنا معمولا کمیابن یا میشه پیداشون کرد ؟؟

با سلام . این ایرادی که موقع نصب ویندوز و کپی شدن فایلها گفتید برای اینجانب روی بعضی سیستمها پیش امده و بدلیل ضعیف بودن اصطلاحً چشم CD-ROM بوده است و با تعویض CD-ROM مشکل حل شده . فکر نکنم ارتباط مستقیمی به باد کردن خازنهای الکترولیتی داشته باشد .
    ضمناً ما که عکسی نمیبینیم ! در این سایت آپلود کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Namdarian; 18-03-2011 at 09:34.

6. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سلام . این ایرادی که موقع نصب ویندوز و کپی شدن فایلها گفتید برای اینجانب روی بعضی سیستمها پیش امده و بدلیل ضعیف بودن اصطلاحً چشم CD-ROM بوده است و با تعویض CD-ROM مشکل حل شده . فکر نکنم ارتباط مستقیمی به باد کردن خازنهای الکترولیتی داشته باشد .
    ضمناً ما که عکسی نمیبینیم ! در این سایت آپلود کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر نمیکنم از چشمی سی دی رام باشه چون اگه اینطور بود ارور میداد ولی الان هنگ میکنه
    البته چیزی تو عکس معلوم نیست ولی دوباره آپ کردم ..
    Last edited by afceaglee2013; 18-03-2011 at 12:23.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

عوض کردن خازن های مین با بقیه ی بردها فرق داره و ممکنه شیلد هایی که اطراف خازن هست کنده بشه و اگه اونها با هویه اشتباهی جدا بشه دیگه سیستمتون بالا نمیاد بهتره بدید بیرون اینکارو بکنند

9. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فکر نمیکنم از چشمی سی دی رام باشه چون اگه اینطور بود ارور میداد ولی الان هنگ میکنه
    البته چیزی تو عکس معلوم نیست ولی دوباره آپ کردم ..
    هنگ کردن که نه . این میتواند از رم یا مین باشد . در عکسی که گذاشتید که چیزی از باد کردن خازن معلوم نیست ! بدهید به نمایندگی گیگا تا برایتان تعمیر کند ! ضمنً عکس را باید در داخل تگ img بگذارید نه انجوری ! یعنی اینشکلی :

11. 2 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هنگ کردن که نه . این میتواند از رم یا مین باشد . در عکسی که گذاشتید که چیزی از باد کردن خازن معلوم نیست ! بدهید به نمایندگی گیگا تا برایتان تعمیر کند ! ضمنً عکس را باید در داخل تگ img بگذارید نه انجوری ! یعنی اینشکلی :

کاملا معلومه خازن باد کرده شما باید سرخازن رو نگاه کنید نه کنارشو کاملا سرش معلومه که باد کرده
    برای خازن های الکترولیتی عادیه گرما و حرارت این نوع خازن ها رو خراب میکنه و باید تعویض بشه

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام
    یه عکس نزدیکتر از خازن ها بذارید
    2- کابل سی دی رام و هارد را عوض کنید
    3-بایوس را دیفالت کنید
    موفق باشید

15. 2 کاربر از آنتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IIXFXII's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز این مشکل شما نمیتونه ربطی به باد کردن اون خازنا داشته باشه ..
    باد کردن اون خازن ها طبیعیه و البته باید عوض بشه اما معمولا اشکالی که از طرف یه خازن خراب واسه مادربرد پیش میاد اینه که مادربرد نمیتونه بالا بیاد یا مدام ری استارت میشه ..
    دقت بفرمایید موقعی که یه فایل رو نمیخونه میره توی صفحه ای که چند تا گزینه ignor و retry و اینچیزا داره؟؟

17. 3 کاربر از IIXFXII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله مشکل از خازن نیست...اصولا اگر وسط کار گیر میکنه بهتره اول از همه به CD و بعد به درایو سی دی شک کنید. اگر سر آخرین فایل میمونه ممکنه مشکل رم و هارد و بایاس هم بیاد وسط.

یه امکان دیگه هم داری اونم اینه عوض ویندوز واسه امتحان یه دیسک زنده لینوکس (مثلا پارسیکس) رو بزار (چون بیشتر با رم کار میکنه و سی دی رام) اگه بالا اومد تقریبا میتونی مشکل رو به سی دی یا هارد محدود کنی

همونطوری که جناب IIXFXII گفتن از مدار خارج شدن یه خارن یه مشکل اساسی هست و اصولا مین رو بالا نمیاره یا یکی از قطعات حیاتی رو از مدار خارج میکنه...

راجع به تعمیر هم چون ساختار بوردها پیچیده تر از بوردهای معمولی هست بهت توصیه میکنم دست به کار نشی (سولدر و هویه و ... رو بزار کنار)

19. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •