تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: نکته ای در مورد اینترنت شبانه پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نکته ای در مورد اینترنت شبانه پارس آنلاین

با سلام خدمت دوستان

من اخیراً متوجه این مسئله شدم، نمیدونم قبلاً مطرح شده یا نه:

-اگر در بازه 00:30 تا 01:00 کانکت شده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 01:00 تا 07:00 انجام بشه، تمام حجم مصرف شده در این مدت رایگان خواهد بود.
    -اگر قبل از 00:30 کانکت شده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 01:00 تا 07:00 انجام بشه، بخشی از حجم مصرف شده در این مدت رایگان خواهد بود.

-اگر در بازه 06:30 تا 07:00 کانکت شده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 07:00 تا 01:00 انجام بشه، تمام حجم مصرف شده در این مدت غیر رایگان خواهد بود.
    -اگر قبل از 06:30 کانکت شده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 07:00 تا 01:00 انجام بشه، بخشی از حجم مصرف شده در این مدت غیر رایگان خواهد بود.

با این حساب، در صورت دیسکانکت کردن در ساعت مناسب، اینترنت شبانه پارس آنلاین از 00:30 تا 07:00 هست.
    Last edited by 1233445566; 11-04-2011 at 16:36.

2. 7 کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من اخیراً متوجه این مسئله شدم، نمیدونم قبلاً مطرح شده یا نه:

-ساعت 00:31 تا 01:00 رایگان هست، اگر در این بازه دیسکانکت نشده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 01:00 تا 07:00 انجام بشه.

-ساعت 06:31 تا 07:00 رایگان نیست، اگر در این بازه دیسکانکت نشده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 07:00 تا 01:00 انجام بشه.

با این حساب، در صورت دیسکانکت کردن در ساعت مناسب، اینترنت شبانه پارس آنلاین از 00:31 تا 07:00 هست.
    البته 00:31 ممکنه تا 3 الی 4 دقیقه امکان عقب بردن داشته باشه، همچنین ساعت 06:31 هم دقیق چک نشده.
    اینا باگ های داخل نرم افزار اکانتیگ هست بعضی اوقات نمیتونن کاربرا را سر ساعت مقرر قطع کنه و باعث اجرا شدن یک rule دیگه میشه. مثلا تو مخابرات اصفهان از ساعت یک به بعد رایگانه حالا نود درصد شبا سیستم نمی تونست logout کنه و خارج شدن توی یک و دو دقیقه اتفاق می افتاد که این باعث اجرا شدن رول دوم و عملا رایگان کردن کل ترافیک مصرفی تو اون روز میشد. لی حالا سیستم را عوض کردند و دیگ
    ه بدون قطع شدن می ره رو شبانه اونهم مشکلات خودش را داشت ومن دو سه روز با سرعت 230 تو شب دانلود کی کردم تا اون هم دیگه درست کردند. بهر حال اگه اینها ایجور باگها را اینجا ببینند می رن و درستش میکنند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بهر حال اگه اینها ایجور باگها را اینجا ببینند می رن و درستش میکنند.
    بله دیگه، هدف من هم از ایجاد این تاپیک اینه که ببینند و درستش کنند تا جلوی سوء استفاده افراد سودجو گرفته بشه.
    -----------------------------------

قطعاً در مدت 23 ثانیه نمیشه 9.98 مگابایت دانلود کرد!
    البته این تست شروعش از 00:33 هست، من تا 00:31 رو تست کردم.

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بله دیگه، هدف من هم از ایجاد این تاپیک اینه که ببینند و درستش کنند تا جلوی سوء استفاده افراد سودجو گرفته بشه.
    -----------------------------------

قطعاً در مدت 23 ثانیه نمیشه 9.98 مگابایت دانلود کرد!
    البته این تست شروعش از 00:33 هست، من تا 00:31 رو تست کردم.
    شما نمی خوای استفاده نکن چرا نون بقیه را اجر میکنید

6. این کاربر از shitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر نمی کنم اصلاً افراد زیادی از این قضیه خبر داشتن که بخواد نونشون آجر بشه(!)، بر خلاف قضیه 6:45 تا 7:45 صبانت یا قضیه 6 تا 7 خود پارس آنلاین که بارها در همینجا مطرح شده بود.
    شما با اطلاع رسانی در این موارد، موافق هستید یا مخالف؟ (با استدلال نون و آجری)

در ضمن، حجم زیادی از ترافیک رو من بخاطر مورد زیر از دست دادم، به دوستان هم پیشنهاد میکنم که دقت کنن:
    -اگر در بازه 06:30 تا 07:00 کانکت شده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 07:00 تا 01:00 انجام بشه، تمام حجم مصرف شده در این مدت غیر رایگان خواهد بود.
    -اگر قبل از 06:30 کانکت شده باشید و دیسکانت بعدی در بازه 07:00 تا 01:00 انجام بشه، بخشی از حجم مصرف شده در این مدت غیر رایگان خواهد بود.
    Last edited by 1233445566; 11-04-2011 at 16:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

چقدر قضیه رو پیچوندی !
    خیلی راحت ! 12:31 تا 1 رایگانه ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

در ضمن، انتظار داشتم متوجه بشید، اون جمله من یک شوخی بود (اسمایل خنده در آخر جمله) .
    چون معتقدم کاربر به طور قانونی مجازه در هر ساعتی که دوست داره کانکت یا دیسکانکت کنه.
    البته بحث اخلاقی بودن یا نبودن مسئله چیز دیگریست که من در اینجا بهش نمی پردازم.

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

چقدر قضیه رو پیچوندی !
    خیلی راحت ! 12:31 تا 1 رایگانه ؟!
    آره، به شرطی که در این مدت اجازه ندید اینترنت دیسکانکت بشه تا ساعت از 1 بگذره.

مثال:

-در اتصالی که کانکت در 00:31 باشه و دیسکانکت در 00:59، حجم مصرف شده از ترافیک شما کم میشه و رایگان نیست.

-در اتصالی که کانکت در 00:31 باشه دیسکانکت در 01:01، حجم مصرف شده رایگان است.

10. 3 کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

فکر نمی کنم اصلاً افراد زیادی از این قضیه خبر داشتن که بخواد نونشون آجر بشه(!)، بر خلاف قضیه 6:45 تا 7:45 صبانت یا قضیه 6 تا 7 خود پارس آنلاین که بارها در همینجا مطرح شده بود.
    شما با اطلاع رسانی در این موارد، موافق هستید یا مخالف؟ (با استدلال نون و آجری)

در ضمن، حجم زیادی از ترافیک رو من بخاطر مورد زیر از دست دادم، به دوستان هم پیشنهاد میکنم که دقت کنن:
    من مشکلی با اطلاع رسانی ندارم اما بهتره بصورت خصوصی باشه.مثلا همون باگی که اشاره کردم من خودم بالای 5 ماه ازش استفاده کردم وغیر از چند نفر توی فورم و چند تا از رفقا به کس دیگه ای نگفتم.این باگ در مقابل اون چیزی نیست چون توی اون شما روزی 3 گیگ را با سرعت 1 مگ می گرفتی بعد هم روز از نو روزی از نو.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

...................
    Last edited by 1233445566; 19-03-2011 at 01:37.

13. این کاربر از lebesgue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اي بابا، عزيز دل برادر آخه کدوم فرد عاقلي مياد چنين نکته اي رو در ملاء عام فاش ميکنه ؟!! البته جسارت نباشه يک سال هست که اين نکته رو داريم اجرا ميکنيم و شما الان ........ تو رو خدا تا مسئولين پارس آنلاين اين موضوع رو نديدن تاپيکتون رو ويرايش کنين

خواهشا همه دوستان تاپيک رو ويرايش کنن
    به قول دوستمون چنين موضوعي رو با پ . خ اطلاع ميدن .

15. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •