سلام دوستان بین اینا کدوم رو انتخاب میکنید
Canon SX30
Fuji HS10
Canon G12
Nikon P100
Panassonic FZ40
من این دوربینارو میشناسم بازم اگه گزینه بهتره هست بگین
برای عید میخوام برای عکس و فیلم
ممنون میشم با دلیل بگین و همچنین حدود قیمت
سلام دوستان بین اینا کدوم رو انتخاب میکنید
Canon SX30
Fuji HS10
Canon G12
Nikon P100
Panassonic FZ40
من این دوربینارو میشناسم بازم اگه گزینه بهتره هست بگین
برای عید میخوام برای عکس و فیلم
ممنون میشم با دلیل بگین و همچنین حدود قیمت
سلام دوست عزیز من خودم Fuji Hs10 دارم و ازش خیلی راضیم . سنسور Cmos و کیفیت خوب در عکاسی و فیلم برداری Full Hd از مزایا اون هست و مهمتر از همه زوم 30 برابر اون هست که عالیه ولی در زوم بالا هنگام عکس برداری باید از پایه استفاده کنی چون لرزش دست احساس میشه و عکس تار میشه ولی با توجه به قیمت پیشنهاد خوبیه هست (410 هزار توان) .
موفق باشی
Last edited by borland dariush; 17-03-2011 at 11:05.
ممنون
ممنون
با توجه به اینکه Canon sx30 زوم بیشتری داره و مگا پیکسل بیشتری
فکر نمیکنین بهتر باشه?
البته فیلم برداریش HD هست
من بیشتر کیفیت مهمه برام تا زوم و مگا پیکسل و....
میخوام عکسها زنده باشن
خواهش میکنم
اول از همه باید بگم منم مثل شما بودم تا همین چند وقت پیش مونده بودم چی بگیرم اما با توجه به بودجه خودم انتخاب کردم.
حالا اگه برای شما مبلغ زیاد مهم نیست طبق تحقیقات من در این زمینه Canon G12 از نظر عکس از همه بهتره ولی زوم 7x داره.
حالا اگه زوم براتون مهمه و عکس خوب می خوای بهتره sx30 گزینه خوبی هست که قیمتی تقریبا 560 هزار تومان داره و زومی معادل 35x .
در موردfz40 هم من چیز خاصی نمیدونم ولی میدونم دو تا مدل دیگه از این بهتر هستند با توجه به قیمت(530) .
در خصوص این که گفتید sx30 مگاپیکسل بالاتری داره باید بگم اون مهم نیست چون تو دوربین های کامپکت هر چی مگا پیکسل پایین باشه عکس بهتری داری , در ضمن سنسور های بکار رفته در مدل های sx30 و G12 هر دو ccd هستند ولی سنسور بکار رفته توی hs10 از نوع cmos هست که کیفیت بهتری دارند .
حالا اگه بازم برات قیمت مهم نیست میتونی روی پاناسونیک FZ100 هم فکر کنی سنسور live cmos و 15 مگاپیکسل و کلی امکانات دیگه که با توجه به قیمت از FX40 خیلی بهتره (590)
Last edited by borland dariush; 17-03-2011 at 18:49.
سلام
G12 با 5x زوم و کیفیت عالی و فیلم HD![]()
و حدود 600 تومن
اگر به عکاسی علاقه دارید منمG12 پیشنهاد میدم
اون canon g12 که تو یک رده با این دوربینا نیست چون اینا که شما میخوای همشون سوپر زومن به جز g12
از این حرفا گذشته بین این دوربینای سوپر زوم fz40 از همشون بهتره بعضی جاها sx30 رو با fz40 تقریبا تو یک سطح میدونن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
سایت cnet بین همه دوربینای سوپر زوم fz 100 انتخاب کرده قیمتش 620 تومنه
ممنون از همه دوستان
G12 گرفتم از جمهوری 560
یه رم 16 گیگ با گارانتی مادام العمر با مارک Canon که شده 75
و یه کیف 25
جمعا 660
یه کابل HD هم هدیه داد
.
یکم عکس و فیلم گرفت باهاش
توی LCD خودش که فوق العاده بود توی TV هم خیلی خوب بود در کل راضیم تا الان
مبارک باشه
اگه خواستی میتونی نمونه عکسهاشم در اینج آپ کنی تا دوستان ببینن ونظر بدن
گرچه مموری و کیف رو کمی گرون گرفتی ولی اون کابل HD که داده خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vvc; 18-03-2011 at 09:07.
اصلا مقایسش درست نیست
مبارکه
عکس بزاری خوشحال میشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)