تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل نشناختن فلش مموری ناشی از ویروس

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض مشکل نشناختن فلش مموری ناشی از ویروس

باسلام
    یکی از دوستان کامپیوترش را برام اورد گفت فلش نمیشناسه ویندوز بزن منم زدم ولی بازم نشناخت . بعد گفتم بزار فلش خودمو بزنم ببینم میشناسه یا نه .شناخت و من بازش هم کردم اما کامپیوتر پیغام ریستارت شدن داد و من ریستارت کردم . بعد دیگه فلشو نشناخت . فلش را انداختم روکامپیوتر خودم که قبلا هیچ مشکلی نداشن اما درایور را نصب کرد و گفت باید ریستارت بشه .بعد ریستارت حتی کامپیوتر خودم هم فلش را نمیشناسه .چراغش روشنه اما نمیشناسه . ایا از کامپیوتر دوستم ویروس وارد شده لطفا کمک کنید خواهشا .
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من یک mp4 که قبلا به عنوان یک فلش مموری ازش استفاده میکردم اما یک روز که میخواستم اطلاعات را از یک سیستم بردارم ناگاه سیستم ری استارت شد. از این به بعد هیچ سیستمی mp4 من را نمی شناسه لطفا من را راهنمایی کنید. با تشکر

آخر فروم باز AlexanderMahone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شیراز

12

باسلام
    یکی از دوستان کامپیوترش را برام اورد گفت فلش نمیشناسه ویندوز بزن منم زدم ولی بازم نشناخت . بعد گفتم بزار فلش خودمو بزنم ببینم میشناسه یا نه .شناخت و من بازش هم کردم اما کامپیوتر پیغام ریستارت شدن داد و من ریستارت کردم . بعد دیگه فلشو نشناخت . فلش را انداختم روکامپیوتر خودم که قبلا هیچ مشکلی نداشن اما درایور را نصب کرد و گفت باید ریستارت بشه .بعد ریستارت حتی کامپیوتر خودم هم فلش را نمیشناسه .چراغش روشنه اما نمیشناسه . ایا از کامپیوتر دوستم ویروس وارد شده لطفا کمک کنید خواهشا .
    با تشکر
    توی اون فلش فایل اجرایی که مخفیباشه وجود داره یا نه؟
    اگر وجود داره اون رو در سایت Virustotal اپلود کن و اسکن که شد نتیجه رو ببین و یه عکس از اون نتیجه یا حتی خود فایل الوده فشرده شده رو توی یه اپلود سنتر اپ کن بعد لینکو به من بده تا خودم چکش کنم و بهتون بگم با چه نرم افزاری و یا چه راهی میشه از شرش خلاص شد.
    اگرنرم افزار مالور بایت رو دارید اون فلش رو یه اسکن بزن اگر تونست اون ویروس رو پاک کنه و فلش رو درست کنه کل سیستم رو فول اسکن بزن.
    ضمنا از ریستور پوینت هم میتونی استفاده کنی البته این راه ممکنه یه کوچولو مشکلاتی رو به همراه داشته باشه
    Last edited by AlexanderMahone; 21-06-2011 at 15:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •