نمیدونم این مسئله قبلا به فکر کسی رسیده یا نه ولی من یه روش پیدا کردم ولی هنوز استفاده نکردم. از نظر نظری به نظر مشکلی نداره میخوام نظر بقیه رو هم بدونم :
یکی از مشکلاتی که همیشه توی نصب مجدد ویندوز باهاش درگیر هستم این هست که بعد از نصب ویندوز باید همه برنامه ها و نرم افزار ها رو دوباره نصب بکنم!
یه روش این هست که از برنامه هایی مثل نورتون گاست یا آکرونیس و یا دیسک لایو هیرن برای بک آپ گیری از کل پارتیشن ویندوز استفاده بشه ولی این روش به نظر من کامل نیست. چون همون طور که میدونین گفته میشه که فقط از برنامه های ضروری بک آپ گرفته بشه تا حجم بک آپ زیاد نباشه و بازگردانش طول نکشه ولی این کار اصلا به مزاج من خوش نمیاد چون مجبور هستم گیم های حجمی خودم رو دوباره نصب بکنم. البته اکثر گیم ها نیازی به ریجستری ندارن و به صورت پورتابل هم اجرا میشن ولی چه کنم که اصلا با گیم پورتابل هم حال نمیکنم!
حالا برای حل این مشکل یه فکری کردم.
وقتی میخوام ویندوز بزنم سه تا پارتیشن درست کنم :
سی : ویندوز و ویروس یاب
دی : نرم افزارها و گیم ها
ای : اطلاعات شخصی
بعد کلا همه چیز رو از قبیل ویندوز و آنتی ویروس و نرم افزار ها و گیم ها رو به درایو خودشون نصب میکنم. در این حالت حجم درایو سی کم خواهد بود و به راحتی با هیرن میشه ازش بک آپ گرفت و ریجستری ویندوز هم چون توی درایو سی هست (اگه نیست بهم بگین) و شامل ریجستری نرم افزارها و برنامه هایی هست که توی درایو دی نصب هستن بنابراین بعد از بازگرداندن ویندوز به درایو سی دیگه نیازی به نصب دوباره نرم افزارهای درایو دی نخواهد بود از طرف دیگه هم حجم بک آپ گرفته شده خیلی زیاد نخواهد بود و فقط به اندازه ویندوز و یه آنتی ویروس خواهد بود.
خب دوستان نظرتون چیه عملی هست؟ منظورم این هست که با بازگرداندن ویندوز به درایو سی ریجستری ویندوز برنامه های نصب شده توی درایو دی رو خواهد شناخت یا نه؟