تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نصب سریع ویندوز بدون نیاز به نصب دوباره نرم افزارها

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض نصب سریع ویندوز بدون نیاز به نصب دوباره نرم افزارها

نمیدونم این مسئله قبلا به فکر کسی رسیده یا نه ولی من یه روش پیدا کردم ولی هنوز استفاده نکردم. از نظر نظری به نظر مشکلی نداره میخوام نظر بقیه رو هم بدونم :

یکی از مشکلاتی که همیشه توی نصب مجدد ویندوز باهاش درگیر هستم این هست که بعد از نصب ویندوز باید همه برنامه ها و نرم افزار ها رو دوباره نصب بکنم!

یه روش این هست که از برنامه هایی مثل نورتون گاست یا آکرونیس و یا دیسک لایو هیرن برای بک آپ گیری از کل پارتیشن ویندوز استفاده بشه ولی این روش به نظر من کامل نیست. چون همون طور که میدونین گفته میشه که فقط از برنامه های ضروری بک آپ گرفته بشه تا حجم بک آپ زیاد نباشه و بازگردانش طول نکشه ولی این کار اصلا به مزاج من خوش نمیاد چون مجبور هستم گیم های حجمی خودم رو دوباره نصب بکنم. البته اکثر گیم ها نیازی به ریجستری ندارن و به صورت پورتابل هم اجرا میشن ولی چه کنم که اصلا با گیم پورتابل هم حال نمیکنم!

حالا برای حل این مشکل یه فکری کردم.
    وقتی میخوام ویندوز بزنم سه تا پارتیشن درست کنم :
    سی : ویندوز و ویروس یاب
    دی : نرم افزارها و گیم ها
    ای : اطلاعات شخصی

بعد کلا همه چیز رو از قبیل ویندوز و آنتی ویروس و نرم افزار ها و گیم ها رو به درایو خودشون نصب میکنم. در این حالت حجم درایو سی کم خواهد بود و به راحتی با هیرن میشه ازش بک آپ گرفت و ریجستری ویندوز هم چون توی درایو سی هست (اگه نیست بهم بگین) و شامل ریجستری نرم افزارها و برنامه هایی هست که توی درایو دی نصب هستن بنابراین بعد از بازگرداندن ویندوز به درایو سی دیگه نیازی به نصب دوباره نرم افزارهای درایو دی نخواهد بود از طرف دیگه هم حجم بک آپ گرفته شده خیلی زیاد نخواهد بود و فقط به اندازه ویندوز و یه آنتی ویروس خواهد بود.

خب دوستان نظرتون چیه عملی هست؟ منظورم این هست که با بازگرداندن ویندوز به درایو سی ریجستری ویندوز برنامه های نصب شده توی درایو دی رو خواهد شناخت یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز به نظر من , برای آنکه رجیستری ویندوز برنامه های نصب شده در درایوهای دیگر را هم بشناسد بایستی از درایوهای دیگری که در آنها برنامه نصب هست هم ایمیج گرفت . که با این کار حجمی را باید به ایمیج مختص آن درایو قائل شد در نتیجه از فضای کلی هارد کاسته می شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خوب امتحان کن نتیجه رو بگو تا همگان استفاده کنند ولی به نظر بنده
    اولا چون برنامه های تو درایوهای متعددی هستند موقع اجرا بدلیل فراخوانی از پارتیشن های دیگر شاید کندی در این روند دیه بشه
    ثانیا چون فایل های دائما در پروسه های ران در حال بازخوانی و بازنویسی هستند امکان داره ریجستری ویندوز رو مورد تغییر قرار بدن و بعد ریکاوری بک آپ قابل استفاده نباشن
    با این کار شاید فقط سرعت بالاآمدن ویندوزت زیاد بشه تغییری در روند اجرای برنامه ها و سرعتشون ایجاد نکنه چون فایل های برنامه ها در حین استفاده های متوالی به صورت فرگمنت درمیان! و اجراشون به کندی انجام میشه و ممکنه باگ ها و ارورها و فالت هاشون همچنان بعد ریکاوری باقی مونده باشند

-------------
    ولی باید بگم ایده خوبی رو پینهاد دادی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من 7 تا دی وی دی بک آپ دارم از ویندوز سون اورجینال لبتابم اگه بخوام ویندوز عوض کنم .چی کار کنم؟ این سی دیها رو بزارم و ریستورشون کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •