عجب گرافیک خری داره
حتماً دوباره برین سراغش.
البته یه سری مشکلات کوچیک داره(احتمالاً سره بی دقتی هستن)مثلاً تو اوّلین تصویری که لینک هست زمینش پیوسته نیست و تکسچرش انگار کاملاً شکسته درست شده(یعنی انگار دو طرف تکسچر عین هم نیست یا زمین دو تیکه هست)
محیطش یجا به کوه های پشت حصارها میرسه بعد تموم میشه در صورتی که با گذاشتن یه کوه مرتفع تر در دوردست ها میتونید کار رو حرفه ای تر نشون بدین.
انگار فقط مدل زدین+تکسچر با کیفیت و هیچ گونه افکتی ندارند مدل ها و مثلاً تیر آهن با چون یه اندازه نور رو منعکس کردن و فقط به خاطر UDK هست که تونستین نورپردازی خوبی ارائه بدین وگرنه هیچ گونه Refract و Reflectی دیده نمیشه.
چرا دو نوع گونه درخت کاملاً متفاوت یجا هست؟
و تو عکس 4لینکی کاملاً معلومه که از اون چارچوب ها با توری که بالاش هست برای هیچی گذاشته شده.
تو واقعی محل و جهت قرارگیری اونا رو طوری انتخاب میکنن که داخلش کمترین نور وارد بشه در صورتی که شما طوری گذاشتین که آفتاب صاف میزنه تو فرق سر هر کی بره زیرش.
من نمیدونم اون تانکه از کار افتاده قراره باشه یا نه ولی به هر حال هیچ وقت تانک نباید رو به خودی ها باشه و اگر هم از کار افتاده باشه بازم دلیلی نداره رو به ساختمون های خودی بشه بعد از کار بیوفته.(این امر تو تصویر لینکی شماره 2 کاملاً مشهوده)
با توجه به محیطش خیلی اسکای باکس بی ربطی گذاشته شده چون تو بیابون اصلاً ابرهای اونجوری دیده نمیشن و باید آسمون صاف و فقط در بعضی جاها یه ذره ابرهای به ظاهر زبر دیده بشه(حالا نمیدونم چجوری بگم ابر باید چجوری باشه/خودتون ته و توهش رو در بیارین دیگه)
یه چیزی هم تو شات شماره 5 هست که از یه سری چوب تشکیل شده ولی هیچ چیزی چوب ها رو به هم نبسته که این یجوریه.
البته جای تعریف هم داره و من به خاطر زحمتی که کشیدین بهتون تبریک میگم چون واقعاً گرافیکش خوبه.
راستی مواردی که گفتم برای سازندگی بیشتر بود و امیدوارم ناراحت نشده باشین.