تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: باور نکردنی : موس توپی بیسیم !!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض باور نکردنی : موس توپی بیسیم !!!!!!!

امروز رفته بودم خونه یه بنده خدایی یه موس بیسیم داشت که خراب بود ازش گرفتم و آوردمش خونه با کمال ناباوری دیدم توپی هست یعنی لیزری نیست !!!!!! و برای ارتباط بیسیم از مادون قرمز استفاده می کنه !!! جالبه با اینکه مادون قرمز اما حدود 100 درجه زاویه رو جواب می ده

نمی دونم شما همچین چیزی دیده بودین یا نه بر من که خیلی جالب بود کلی وقت گذاشتم و درستش کردم الان داره کار می کنه !

چند تا عکس گرفتم گفتم شاید برای شما هم جالب باشه :

2. 10 کاربر از p30pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

جالبه... همچین چیزی ندیده بودم!!!

4. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

عجب !!!!!

6. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

باطری قلمی میخوره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها یه چیز جالب کشف کردم ! می دونید drag & drop رو چه طوره انجام می ده ؟

وقتی کلیک چپ می کنی یه پالس می فرسته و وقتی کلیک رو ول میکنی یه پالس دیگه می فرسته ! جالبه وقتی جلوی گیرندش کلیک چپ رو فشار می دم و از جلوی گیرنده می برمش کنار و کلیک رو ول می کنم بازم کامپیوتر فکر می کنه کلیک رو نگه داشتم !

این یه عکس دیگه :

-------------------------------------
    به نظرتون چند می ارزه ؟ خیلی ازش خوشم اومده فکر کنم جزو عتیقه جات حساب بشه می خوام از صاحبش بخرمش !

9. 2 کاربر از p30pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

البته من اینفرارد ندیده بودم تا به حال ولی یک ست کیبورد و موس داشتم خیلی سال پیش فکر کنم، حدود 79 بود، که توپی بود و تازه اینفرارد هم نبود، نمی دونم بلوتوث بود یا چی!
    ولی خیلی بدرد نخور بود! تا جایی که بیشتر از 1 ماه ازش استفاده نکردم، البته کیبوردش خوب بود، ولی موسش خیلی مشکل داشت، بردش زیاد بود، یعنی کل اتاق رو که مثلا از میز تا دورترین نقطه 5 متر بود رو جواب می داد ولی پرش داشت و ...

این هم به همون ترتیب باید باشه احتمالا الان جذابه ولی در دراز مدت به نظرم خسته کننده میشه! ضمن اینکه با کیفیت و روانی اپتیکال ها و لیزری ها دیگه الآن همون خود توپیش اعصاب خورد کنه

در مورد قیمت من سال (فکر کنم) 79 یا 80، ست کیبورد و موس رو خریدم 40 تومان، مدلش هم A4 tech بود، بنابراین اگه نصف هم کنیم میشه 20 تومان که نتیجتا الان فکر کنم این موس با منظور کردن طول عمر و تورم و ... 300 - 400 هزار تومانی ارزش داره
    ولی جدای از شوخی من باشم این رو نمی فروشم چون واقعا جزو وسایلی هست که حتی 10 سال دیگه جذابتر هم میشه. بنابراین اگه حتی 10 تومان هم بده می ارزه بخری، چون واقعا چیز جالبیه

11. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم ببخشيد.
    خود لپتاپ/PC هم بايد گيرنده داشته باشه ديگه ، اين گيرنده همراه با موس و كيبرد فروخته ميشه ؟؟؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عجیبش چیه، من نگرفتم؟ infrared که بدرد نمیخوره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته من اینفرارد ندیده بودم تا به حال ولی یک ست کیبورد و موس داشتم خیلی سال پیش فکر کنم، حدود 79 بود، که توپی بود و تازه اینفرارد هم نبود، نمی دونم بلوتوث بود یا چی!
    ولی خیلی بدرد نخور بود! تا جایی که بیشتر از 1 ماه ازش استفاده نکردم، البته کیبوردش خوب بود، ولی موسش خیلی مشکل داشت، بردش زیاد بود، یعنی کل اتاق رو که مثلا از میز تا دورترین نقطه 5 متر بود رو جواب می داد ولی پرش داشت و ...

این هم به همون ترتیب باید باشه احتمالا الان جذابه ولی در دراز مدت به نظرم خسته کننده میشه! ضمن اینکه با کیفیت و روانی اپتیکال ها و لیزری ها دیگه الآن همون خود توپیش اعصاب خورد کنه

در مورد قیمت من سال (فکر کنم) 79 یا 80، ست کیبورد و موس رو خریدم 40 تومان، مدلش هم A4 tech بود، بنابراین اگه نصف هم کنیم میشه 20 تومان که نتیجتا الان فکر کنم این موس با منظور کردن طول عمر و تورم و ... 300 - 400 هزار تومانی ارزش داره
    ولی جدای از شوخی من باشم این رو نمی فروشم چون واقعا جزو وسایلی هست که حتی 10 سال دیگه جذابتر هم میشه. بنابراین اگه حتی 10 تومان هم بده می ارزه بخری، چون واقعا چیز جالبیه

طرف هم همین کار رو کرد یعنی هزینه تعمیر رو گرفتم ولی نفروختش !!!!!!
    Last edited by p30pro; 17-03-2011 at 13:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که چیزی نگرفتم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •