تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: بازیابی اطلاعات پس از نصب اوبونتو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض بازیابی اطلاعات پس از نصب اوبونتو

با سلام.الان که این پست رو می دم اینقدر حالم گرفتس که حد نداره
    من 3 تا درایو داشتم.تو یکیش اطلاعت خیلی مهمم مثله عکس های یادگاری و .... تو یکیش ویندوز و تو یکیش برنامه هام رو نصب می کردم.
    اومدم و خواستم که لینوکس نصب کنم گزینه ای شبیه به use the largest continuous که می خواستم داخله یکی از درایوام که فضای خالی داره بغلش لینوکس نصب شه.
    بعدش دیدم که نه خبری از ویندوز تو بوت لدر هست و نه خبری از درایوی که عکس و .... توش می گذاشتم.و لینوکس به صورت پیش فرض هنگام روشن کردنه کامپیوتر بالا می آد:(( و این یعنی بد بخت شدنه من
    به نظرتون راهی برای ریکاوری اطلاعاتم وجود داره؟
    اگه میشه راهنماییم کنید

2. این کاربر از ali_koochooloo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست عزیز ایکاش قبل از نصب راهنماهای نصب رو کامل می خوندید و یا در همین انجمن سوال می پرسیدید!
    ولی حالا، با توجه به اینکه قاعدتا دو درایو دیگه ی شما فرمت NTFS داشته اند، پیشنهاد می کنم برای ریکاوری بهتر بدون دست زدن به اونها، در درایوی که الآن لینوکس نصب هست، یک ویندوز نصب کنید، و در ویندوز با استفاده از ابزارهای ریکاوری سعی کنید اطلاعات از بین رفته رو برگردونید، توصیه می کنم اگر ویندوز لایو دارید حتی با اون بوت کنید که کمترین تغییرات در هاردتون بوجود بیاید.
    و حتی به نظرم بهترین راه متصل کردن این هارد به یک سیستم دیگه (به عنوان هارد دوم) و انجام عملیات در اون سیستم هست.

برای اطلاعات بیشتر این سوال رو در انجمن ویندوز مطرح کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابته جوابتون.حدوده 17 تومان پوله کتابه آموزش دادم تا دچاره همچین وضعیتی نشم.
    حالا به نظرتون من می تونم هاردم رو که 320sata 2 هست رو به نوت بوکم وصل کنم و ریکاوری انجام بدم؟
    اگه نرم افزار ریکاوری سراغ دارید بهم معرفی کنید.با تشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

نمی دونم چه کتابی خریده اید ولی راهنماهای تصویری نصب به صورت آنلاین تقریبا برای تمام توزیع ها بود، حالا به هر جهت اتفاق افتاده.

شدن که بله، شما به یک کیسینگ مناسب نیاز دارید که هاردتون رو USB تبدیل کنه و بعد متصل کنید به لپ تاپتون.

در مورد نرم افزار هم، من نرم افزار زیاد می شناسم در این مورد ولی بهترین رو نمی دونم! چون در این موارد بهترین و یا حداقل جزو بهترین ها بودن خیلی مهم هست برای بازیابی هرچه بیشتر، در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا افرادی که در اون انجمن هستند نرم افزار قدرتمندی رو بهتون معرفی کنند و لینک دانلود بدهند.

البته همین جا هم بگم، که متاسفانه درست هست که اطلاعات قابل بازیافت هست ولی خوب از این نرم افزارها نباید اونقدر انتظار داشت، و اگر اطلاعات خیلی براتون مهم بوده شاید به نمایندگی و یا مراکزی که ریکاوری می کنند مراجعه کنید بهتر باشه چون ضریب ریکاوری اونها معمولا خیلی بالاست، البته خوب هزینه اونها خیلی بالا هست ولی اگر اطلاعات مهمی داشتید ارزشش رو داره.
    (من از این مراکز در ایران و قیمت هاشون خبری ندارم)

7. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •