سلام دوستان.
ضبط روی ماشن پژو206 ؛ چرا همش CDهای مجاز رو میخونه؟ اصلا هرچی CD رایت شده میگذارم نمیخوندش!
گمونم ضبط رو خود ایران خودرو رو ماشین گذاشته.
چه کار باید انجام بدم؟
سلام دوستان.
ضبط روی ماشن پژو206 ؛ چرا همش CDهای مجاز رو میخونه؟ اصلا هرچی CD رایت شده میگذارم نمیخوندش!
گمونم ضبط رو خود ایران خودرو رو ماشین گذاشته.
چه کار باید انجام بدم؟
سلام
درسته برخي پخشها متاسفانه با رايتها مشكل دارن.مختص برند خاصي نيست. حتي ممكنه تو مشخصاتش نوشته باشه كه با CD رايت شده مشكلي نداره ولي باز ممكنه نتونه بخونه.من يه مدل Eclips رو هم ديدم كه اين مشكل رو داشت و CD خودم رو گذاشتم نخوند.
به هر حال شما دفترچه منوال پخشتون رو مطالعه بفرمائيد ببينيد كلا اين امكان رو داره يا خير
دوست عزيز ضبط 206 قابليت پخش mp3 نداره . فقط از ديسكهاي audio پشتيباني ميكنه....
شما هم به اين صورت اهنگها رو رايت كنيد مشكلتون حل ميشه....
فقط در هر ديسك 80 دقيق اهنگ جا ميگيره....
سلام
ما یه ماشین چند روز پیش گرفتیم
همینجوری بود بعدش فهمیدیم رفته رو رادیو
یه دکمه داشت بنام Ant ( فکر کنم ) زدیم درست شد
بهترین کار اینه که روی ضبط USB بگیرین که کار رو راحت میکنه هر آهنگی خواستید بلافاصله میزیزید توی فلش و میذارید توی ماشین حتی رم موبایل هم ساپورت میکنه ...
موافقم !!!![]()
یعنی چه جوری؟
میشه مراحلش رو بگید؟
البته ویندوزم ویستاست و خودش امکان رایت رو میده
(و از نرم افزار NERO استفاده نمی کنم)
ســــلامیعنی چه جوری؟
میشه مراحلش رو بگید؟
البته ویندوزم ویستاست و خودش امکان رایت رو میده
(و از نرم افزار NERO استفاده نمی کنم)
دوست عزیز من توصیه می کنم با برنامه JetAudio دیسک صوتی رایت کنید خیلی قویتره و امکانات خوبی هم داره اگرم که نرو دارید با همون نرو هم میشه وقتی start smart رو کلیک کردید توی صفحه جدید Music رو انتخاب کنید که توی زیر مجموعش Audio cd هست از این طریق به راحتی می تونید دیسک صوتی رایت کنید.
شاد باشید
تاييد ميشه
كلا عمره cd توي ماشين پايينه
سريع كثيف و ازبين ميره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)