تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: بعضی وقتها سیستمم روشن نمیشه

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض بعضی وقتها سیستمم روشن نمیشه

با سلام

یه مشکلی چند روزه پیدا کردم اونم اینکه وقتی دگمه روشن کردن پاور رو میزنم سیستم روشن میشه فن ها و چراغ کیس هم روشن میشه حتی فن سی پی یو و گرافیک هم روشن میشه اما مانیتورم هنوز چراغش چشمک میزنه و اصلا تصویرش نمیاد

2 تا ویندوز دارم xp و 7 که البته حتی صفحه بوت هم نمیاد که یکیشو انتخاب کنم--قبلا فقط وقتی سیستم رو توی 7 روی sleep میگذاشتم این طور میشد اما حالا چه ریستارت کنم چه از اول خاموش باشه در 70% مواقع این جوری میشه و باید این قدر ریست کنم هی تا درست شه

بیشتر مواقع هم اگه del رو مکررا بعد از ریست بزنم وارد همون صفحه آبیه میشه و از اونجا ریستارت رو میزنم تا بیاد روی اون صفحه انتخاب ویندوز

مشکل از چی میتونه باشه ؟سیستمم رو با کسپر و کومودوی آپدیت شده اسکن کردم ویروس نداشت خودم به ویندوزم و مادربوردم شک کردم واسه همین تو قسمت مشکلات مادربورد مطرح کردم

لطفا کمک کنید یعنی مادربوردم داره میسوزه ؟در ضمن اورکلاکو اینا هم نکردم-نکنه ماله اینه که شب تا صبح دانلود میکنم ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به احتمال زیاد مشکل از پینی هست که مادربورد رو به پاور وصل میکنی.اونو دوباره چک کن.چون شما میگین سیستمتون زیاد روشن میمونه شاید پاورتون ضعیف شده .میشه مشخصات سیستمتونو با پاور بگین

3. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما گرافیک در بیار دوباره جا بزن.
    باتریه مادربرد در بیار و5 دقیقه بزار سر جاش و بعد سیستمو روشن کن.
    هارد صدا نمیده؟
    سیستمتونو کامل بگین و پاورتون چند وات است؟

5. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

به احتمال زیاد مشکل از پینی هست که مادربورد رو به پاور وصل میکنی.اونو دوباره چک کن.چون شما میگین سیستمتون زیاد روشن میمونه شاید پاورتون ضعیف شده .میشه مشخصات سیستمتونو با پاور بگین
    نمیتونه از اون باشه چون باید همیشه روشن نشه یا در حین روشن بودن هم مشکل پیدا کنه

cpu:intel e5300
    mb:asus p5ql-se
    ram:2gb ddr2
    hard 500gb
    vga:4670 ddr3
    power:green 330

سیستم 2 سال نیست داره کار میکنه مگه میشه به همین زودی پاور به این خوبی خراب شه من سیستم قبلیم از این پاور آشغالیا داشت 6 سال کار کرد

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

شما گرافیک در بیار دوباره جا بزن.
    باتریه مادربرد در بیار و5 دقیقه بزار سر جاش و بعد سیستمو روشن کن.
    هارد صدا نمیده؟
    سیستمتونو کامل بگین و پاورتون چند وات است؟

سیستمو گفتم پست بالایی

یه صدا ویژی آرمیچر حالت که یا ماله هارده یا دی وی دی میاد 1 ثانیه وقتی ریست میکنم

ولی هارد در حالت عادی نه اصلا

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاورت کمه.
    با یک پاوره دیگه تست کن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نمیتونه از اون باشه چون باید همیشه روشن نشه یا در حین روشن بودن هم مشکل پیدا کنه

cpu:intel e5300
    mb:asus p5ql-se
    ram:2gb ddr2
    hard 500gb
    vga:4670 ddr3
    power:green 330

سیستم 2 سال نیست داره کار میکنه مگه میشه به همین زودی پاور به این خوبی خراب شه من سیستم قبلیم از این پاور آشغالیا داشت 6 سال کار کرد

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

سیستمو گفتم پست بالایی

یه صدا ویژی آرمیچر حالت که یا ماله هارده یا دی وی دی میاد 1 ثانیه وقتی ریست میکنم

ولی هارد در حالت عادی نه اصلا
    پاورت یه نمه ضعیفه شما یه کاری بکنین همه رابط پاورتو با سیستمت قطع کن فقط به مادربورد و cpu و vga وصل کن ببین بازم ایراد میده؟

9. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

پاورت یه نمه ضعیفه شما یه کاری بکنین همه رابط پاورتو با سیستمت قطع کن فقط به مادربورد و cpu و vga وصل کن ببین بازم ایراد میده؟
    یعنی الان ضعیف شده ؟

به نظرتون چند درصد از هارده ؟من از این موضوع خیلی میترسم از هارد نباشه از هر چی میخواد باشه

اگه مشکل از هارد باشه اقلا سیستم بوت میشه -درسته ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یعنی الان ضعیف شده ؟

به نظرتون چند درصد از هارده ؟من از این موضوع خیلی میترسم از هارد نباشه از هر چی میخواد باشه

اگه مشکل از هارد باشه اقلا سیستم بوت میشه -درسته ؟
    آخی . تو هم حتما مثل من کلی فیلم و برنامه و ... تو هارددته میترسی
    شما دقیق که نمیگین چی شده؟وقتی سیستمو روشن میکنین مانیتور در حالت no signal میمونه و سیستم روشن میمونه یا اینکه تصویر میاد اما وارد بوتیبل نمیشه؟

12. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آخی . تو هم حتما مثل من کلی فیلم و برنامه و ... تو هارددته میترسی
    شما دقیق که نمیگین چی شده؟وقتی سیستمو روشن میکنین مانیتور در حالت no signal میمونه و سیستم روشن میمونه یا اینکه تصویر میاد اما وارد بوتیبل نمیشه؟

دقیقا +10000 عکس دیگه که هرکدومش برام یه میلیارد میرزه البته اینا رو دیگه بکاپ گرفتم اما 70% چیزام بکاپ نگرفتم

نه چراغ lcd اصلا ثابت نمیشه یعنی خاموش میمونه lcd ولی سیستم روشن میمونه البته این جوریم نیست که فقط تصویر نیاد و سیستم اوکی باشه چون من اینتر رو زدم و وایسادم ببینم صدا بالا اومدن ویندوز میاد دیدم نه اصلا فهمیدم پس مشکل از گرافیکو lcd نمیتونه باشه

من خودم میگم از کرک ویندوز سونه چون قبلا روی حالت sleep که میرفت دقیقا همین طور میشدو باید 1000 بار ریست میکردم یا برقو ازش قطع میکردمو وصل میکردم تا درست شه --فرضیه ام درسته ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ببین اگه اسپیکر مادربوردت بوق زد یعنی سیستمت سالمه اگه تصویر نداد مشکل از کارت گرافیک یا رابط مانیتور و گرافیک هست.
    اگه سیستمت همون صفحه اول سیاه رنگو بیاره همون صفحه که del رو میزنی میره ستاپ اون صفحرو میگم صفحه بوت اومد اما ویندوز بالا نیومد مشکل از ویندوزته اگرم با برنامه بوت منیجر برای هر دو ویندوز بوت بسازی مسلما صفحه انتخاب ویندوز میاد که با کدوم بالا بری.

15. این کاربر از taghdirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •