تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: سنگ کلیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض سنگ کلیه

باسلام کسی اطلاعاتی در مورد سنگ کلیه به رنگ قهوهای تیره داره از چه جنسیه و با چی میشه آبش کرد

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

باسلام کسی اطلاعاتی در مورد سنگ کلیه به رنگ قهوهای تیره داره از چه جنسیه و با چی میشه آبش کرد
    سنگ کلیه قابل آب کردن نیست و فقط می توان با توصیه های لازم از بروز آن جلوگیری کرد .

3. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا بعضی از سنگ کلیه ها با دارو قابلیت آب شدن یا خردشدن رو دارند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اتفاقا بعضی از سنگ کلیه ها با دارو قابلیت آب شدن یا خردشدن رو دارند
    خیر دوست عزیز اینطور نیست . دارو نمی تواند سنگ کلیه را حل یا خرد کند

6. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پودر اورالیت و قرص رواتنیکس ( دانه تسبیحی ) هر کدام یه مدل از سنگها رو حل و خرد میکنن متخصصین کلیه هم این داروها رو تجویز می کنن

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

البته دکتر ها تا جایی که بتونن اول تیغ جراحی و دوم سنگ شکن رو معرفی میکنن!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پودر اورالیت و قرص رواتنیکس ( دانه تسبیحی ) هر کدام یه مدل از سنگها رو حل و خرد میکنن متخصصین کلیه هم این داروها رو تجویز می کنن

---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

البته دکتر ها تا جایی که بتونن اول تیغ جراحی و دوم سنگ شکن رو معرفی میکنن!
    خیر دوست عزیز این اشتباه نکنید . این داروها با افزایش دیورز ادراری و رفع اسپاسم مجاری ادراری کمک در دفع و همچنین کمک در تشکیل نشدن مجدد سنگ می کنند ونه اینکه سنگ را خرد و یا حل کنند . شما در کتاب و یا سایت معتبر مکانیزم عمل این داروها را مطالعه کنید تا بهتر متوجه بشید . البته بصورت عامیانه توسط مردم و گاهی هم پزشکان به اشتباه می گویند که این دارو سنگ را خرد می کند که این مطلب از نظر علمی درست نیست
    در مورد دکتر ها هم باید بگم که اصلا اینطور نیست که اول سراغ تیغ جراحی بروند . سنگهای کلیه که کوچک و قابل دفع باشند در ابتدا سعی در دفع آنها می باشد و در مواردی که این امکان وجود نداشته باشد سنگ شکن و جراحی توصیه می شود .

9. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزيز شما اگه سنگ دفع شده رو داريد ميتونيد اونو به آزمايشگاه بدين اونوقت اونا به شما ميگن از چه مواد غذايي بايد كمتر مصرف كنين
    من 5 عدد سنگ از ابعاد 2 الی 4 میلی دادم برای آزمایش متخصص کلیه آزمایشگاه رو مشخص کرد جواب این بود : رنگ قهوه ای تیره از جنس سخت .
    گفتم پس سنگ از چه جنسیه؟ جواب دادن سنگ بزرگتر می خواد تا جنسیتش مشخس بشه
    حتما باید یه تخنه سنگ با کامیون ببرم!

11. این کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیر دوست عزیز این اشتباه نکنید . این داروها با افزایش دیورز ادراری و رفع اسپاسم مجاری ادراری کمک در دفع و همچنین کمک در تشکیل نشدن مجدد سنگ می کنند ونه اینکه سنگ را خرد و یا حل کنند . شما در کتاب و یا سایت معتبر مکانیزم عمل این داروها را مطالعه کنید تا بهتر متوجه بشید . البته بصورت عامیانه توسط مردم و گاهی هم پزشکان به اشتباه می گویند که این دارو سنگ را خرد می کند که این مطلب از نظر علمی درست نیست
    در مورد دکتر ها هم باید بگم که اصلا اینطور نیست که اول سراغ تیغ جراحی بروند . سنگهای کلیه که کوچک و قابل دفع باشند در ابتدا سعی در دفع آنها می باشد و در مواردی که این امکان وجود نداشته باشد سنگ شکن و جراحی توصیه می شود .
    من 6 سال پیش سنگ به قطر 4 میلی داشتم دفع نمی شد از این قرسهای دانه تسبیحی از مکه برام اوردند مصرف کردم بعد از یک هفته که داشتم مصرف می کردم به مرور 5 تکه سنگ کوچک ازم دفع شد 3بار رفتم سونو هیچ اثری از سنگ 4 میلی نبود دکتر گفت دارو اونو قطعه قطعه کرده
    این یه تجربه بود که خودم داشتم البته اشتباه نشه این قر سها ایرانیشم هست ولی به درد نمی خورن

13. این کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من 6 سال پیش سنگ به قطر 4 میلی داشتم دفع نمی شد از این قرسهای دانه تسبیحی از مکه برام اوردند مصرف کردم بعد از یک هفته که داشتم مصرف می کردم به مرور 5 تکه سنگ کوچک ازم دفع شد 3بار رفتم سونو هیچ اثری از سنگ 4 میلی نبود دکتر گفت دارو اونو قطعه قطعه کرده
    این یه تجربه بود که خودم داشتم البته اشتباه نشه این قر سها ایرانیشم هست ولی به درد نمی خورن
    دوست عزیز چیزی که بنده گفتم بحث علمی می باشد و بر اساس تجربیات شخصی یا صحبت کسی نیست . شما می توانید در کتب معتبر و سایتهای معتبر در مورد مکانیزم اثر این داروها تحقیق کنید . درضمن مکانیزم اثر داروها به ایرانی وخارجی بودن آنها ربطی ندارد

15. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

این داروهای گیاهی هیچ کاری نمیکنن به غیر از افزایش ادرار من خودم سنگ کلیه داشتم
    اول اینکه کلیه عضو حساسیه و به هیچ وجه خود درمانی نکنید برید با دکتر مشورت کنید اگه ببینه سنگ کوچیکه یه مشت دارو میده میگه یه مدت بخورین اگه دفع نشد با دستگاه سنگ شکن خوردش میکنن تا سریعتر دفع بشه یه نکته:اگه با دستگاه سنگ شکنی کردید بمدت یک تا دو ماه آب زیاد بخورید تا تمام قطعات دفع بشن من روز اول که سنگ شکنی کردم مقداری خرده سنگ دفع کردم و فکر کردم همش همینه اما تا یکی دو ماه دیگه هم قطعات ریز و درشتی دفع میکردم پس هر چی میتونید آب بخورید ضمنا بهتره مصرف نمک و شکر این دو سم سفید رو همیشه کنار بذارید نه فقط اونایی که سنگساز هستن همه

17. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •