سلام دوستان.من با سرمایه 400 میخاستم یه مینی لپتاپ بر دارم cpu اینتل باشه.تو مینیها کدام برندزیاد مشکل نداره؟چون زیاد میخام حملش کنم
سلام دوستان.من با سرمایه 400 میخاستم یه مینی لپتاپ بر دارم cpu اینتل باشه.تو مینیها کدام برندزیاد مشکل نداره؟چون زیاد میخام حملش کنم
شما می تونید از برندهای Lenevo - ASUS و acer استفاده کنید .... (( بهترین ها در نت بوک سازی ))
موفق باشید
asus 1005pxd ba ram 410hezar
ba garanti
در حال حاضر بهترین مدلهای موجود تو بازار واسه لنوو هستش. .
نمونه :
Netbook Ideapad S10-
Atom N550@1.5GHz
,1MB Cache
DDR3 2GB 1333MHz
+250GB SATA
Windows 7 Starter + Quick Start
445,000T
من هم دنبالشم بخرم و بین همین مدلی که دوستمون گفت (kiuq) و یک مدل gateway LT22 موندم آخه این gateway هم سی پی یو amd neo داره هم گرافیکش ati قیمتش هم 480 هست خیلی هم کم موجود هست
این نوت بوک هایی که پردازنده اتم دارن اونم 1.5 GH تا چه حد می شه روش حسب کرد مثلا یه فیلم HD رو می تونه نشون بده و سرعتش چطوره اعصاب خوردکنه؟ یعنی نمی شه ازش به عنوان کامپیوتر استفاده کرد فقط می شه باهاش از اینترنت استفاده کرد یا کتاب خوند درسته؟!
برای فیلم hd که اصلا مناسب نیستن ....
cpu هم برای کارهای سبک ، مثل : وبگردی ، موزیک و .... طراحی شده !!
پس تبلت که خیلی بهتره من یه لب تاب حداکثر 10 اینچی می خوام که cpu اون از اتم قویتر باشه تو قیمت حداکثر 500 تومان همچین چیزی هست اگ نباشه همون ipad بهتره پس
تا 500 فکر نکنم چیزی باشه ... !!
الان هم ipad و xoom خوب هستن ... !!!
اگه بتونید تبلت بخرید ، عالی هست !!
راست می گی تبلت بهتره این xoom قیمتش رو نمیدونی وقتی آمازون بزنه 800 دلار یعنی تو ایران اگه باشه 1.5 ملیون! فکر کنم یا همون ipad قدیمی رو بخرم یا باید واستم galaxy tab جدید بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)