تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل با نصب کارت گرافیک لپ تاپ ایسوس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل با نصب کارت گرافیک لپ تاپ ایسوس

دیروز برادرم یه لپ تاپ ایسوس مدل U41J خرید و این لپ تاپ بدون سیستم عامل بود. بعد از نصب ویندوز 7 و دانلود درایور کارت گرافیکش از سایت ایسوس و نصب اون، بازم رزلوشن صفحه، بیشتر از 1024*768 نمیشه.

مشکل از کجاست؟ در ضمن توی بخش device manager و بخش display adapter دوتا درایور کارت ویدئو شناخته شده که یکیش standard driver و یکیش هم جی فورس انویدیا هست و هر کاری که کردیم نتونستیم درایور جی فورس رو بهش بشناسونیم و از اون درایور استفاده کنیم. یعنی درایور به درستی نصب میشه منتها رزلوشن صفحه بیشتر از 1024*768 نمیشه. مشکل از کجاست؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دیروز برادرم یه لپ تاپ ایسوس مدل U41J خرید و این لپ تاپ بدون سیستم عامل بود. بعد از نصب ویندوز 7 و دانلود درایور کارت گرافیکش از سایت ایسوس و نصب اون، بازم رزلوشن صفحه، بیشتر از 1024*768 نمیشه.

مشکل از کجاست؟ در ضمن توی بخش device manager و بخش display adapter دوتا درایور کارت ویدئو شناخته شده که یکیش standard driver و یکیش هم جی فورس انویدیا هست و هر کاری که کردیم نتونستیم درایور جی فورس رو بهش بشناسونیم و از اون درایور استفاده کنیم. یعنی درایور به درستی نصب میشه منتها رزلوشن صفحه بیشتر از 1024*768 نمیشه. مشکل از کجاست؟

ممنون
    سلام

شما در قسمت رزولیشن صفحه توی کادری که بالای اون هست گرافیک انویدیا رو انتخاب کردین؟

اگر این کار رو هم کردین پس درایور گرافیک اینتل رو دانلود کنین. اگه بازم نشد اطلاع بدین تا بیشتر راهنماییتون کنم.

موفق باشین.

3. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام

شما در قسمت رزولیشن صفحه توی کادری که بالای اون هست گرافیک انویدیا رو انتخاب کردین؟

اگر این کار رو هم کردین پس درایور گرافیک اینتل رو دانلود کنین. اگه بازم نشد اطلاع بدین تا بیشتر راهنماییتون کنم.

موفق باشین.
    توی کادر بالایی، اصلا درایور جیفورس نیست. فقط جنریک درایور هست! اما توی دیوایس منجر، درایور جیفورس، نصب شده!

درایور اینتلو چرا باید دانلود کنمو از کجا؟

ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

لپ تاپ های asus معمولا دو گرافیک دارند.
    یکیشون اینتله که پیشفرضه
    دومین معمولا جیفرسه
    شما باید هر دو را نصب کنید.
    این دوگرافیکه کردن لپتاپ بیشتر بخاطر اینه که لپتاپ شارژ بیشتری نگه داره.
    البته می تونید تنظیم کنید که چه برنامه ای با کدوم گرافیک کار کنه ثلا بازیها رو با گرافیک جیفرس تنظیم کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

توی کادر بالایی، اصلا درایور جیفورس نیست. فقط جنریک درایور هست! اما توی دیوایس منجر، درایور جیفورس، نصب شده!

درایور اینتلو چرا باید دانلود کنمو از کجا؟

ممنون.
    سلام

همونجایی که درایور جی فورس رو دانلود کردین زیرش درایور اینتل هم هست . حدود 40 مگابایت باید باشه.

اون رو هم دانلود و نصب کنید.

بعد دوباره ببینید توی لیستیکه گفتم هر دو گرافیک (اینتل و انویدیا) هستند یا نه؟

موفق باشین.

7. این کاربر از teknosys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjad256's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

با سلام این مشکل به خاطر اینه که ویندوزز شما 32 بیتی هستش اگه 64 بیتی نصب کنید مشکلتون حل میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ممنون از همه. مشکلم حل شد فقط مونده یه مشکل

من روی 7 نسخه ی 64 بیتی، هم درایور اینتلو نصب کردم و هم درایور جی فورسو. حالا مشکل اینه که درایور اینتل به طور پیش فرض فعاله و مثلا توی بخش dxdiag درایور کارت گرافیک، اینتله. در حالیکه من میخوام درایور پیش فرض، ان ویدیا باشه. راهی هست که درایور پیش فرض از اینتل به ان ویدیا تغییر کنه؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من دیروز لپ تاپ ایسوس n43 رو با کابل hdmi به تلوزیون وصل کردم الان هروقت لپ تاپ رو روشن میکنم تصویر ندارم نه تو تلویزیون نه تو ال سی دی تا دکمه esc رو میزنم تصویر میاد حتی ویندوز رو هم عوض کردم درایور ها رو دوباره نصب کردم در ضمن وقتی ویندوز لود میشه تو مای کامپیوتر هر درایوری رو کلیک می کنتم فقط c باز میشه. زمانی که یکبار دکمه esc رو فشار میدم این مشکل هم حل میشه . لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •