تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: پرینتر برای چاپ روی کاغذ برچسب

داره خودمونی میشه mohamadreza85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پرینتر برای چاپ روی کاغذ برچسب

سلام
    من دنبال پرینتر لیزری چندکاره ای هستم که بتوانم با آن بر روی کاغذ برچسب مثل جنس عکس برگردون ها یا جنس کاغذهای لیبل چاپ کنم. البته پرینتری که میخواهم بخرم سامسونگ 3200 است که در مشخصاتش در قسمت انواع کاغذهای قابل چاپ نوشته lable که نمیدانم منظورش همین نوع کاغذی است که من مد نظر دارم یا نه؟
    خواهش میکنم دوستان کمک کنند برای این جنس چه پرینتری باید بخرم؟
    البته این سوال را بیشتر به این خاطر میپرسم که گفته میشود این پرینترها قابلیت چاپ بر روی کاغذ گلاسه را ندارند و کاغذهای برچسبی نیز یه جورایی به جنس گلاسه شبیه اند.
    با تشکر

2. این کاربر از mohamadreza85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من دنبال پرینتر لیزری چندکاره ای هستم که بتوانم با آن بر روی کاغذ برچسب مثل جنس عکس برگردون ها یا جنس کاغذهای لیبل چاپ کنم. البته پرینتری که میخواهم بخرم سامسونگ 3200 است که در مشخصاتش در قسمت انواع کاغذهای قابل چاپ نوشته lable که نمیدانم منظورش همین نوع کاغذی است که من مد نظر دارم یا نه؟
    البته این سوال را بیشتر به این خاطر میپرسم که گفته میشود این پرینترها قابلیت چاپ بر روی کاغذ گلاسه را ندارند و کاغذهای برچسبی نیز یه جورایی به جنس گلاسه شبیه اند.
    با تشکر
    به طور كلي بهت بگم پرينتر ليزري رو نميشه باهاش كاغذ هاي گلاسه زد چرا كه مواد روغني موجود در كاغذ توي حرارت 200 درجه اي پرينتر خارج ميشه و توي دستگاه ميمونه و باعث خرابي در طولاني مدت ميشه.
    گلاسه ها رو بايد با جوهر افشان زد.

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به طور كلي بهت بگم پرينتر ليزري رو نميشه باهاش كاغذ هاي گلاسه زد چرا كه مواد روغني موجود در كاغذ توي حرارت 200 درجه اي پرينتر خارج ميشه و توي دستگاه ميمونه و باعث خرابي در طولاني مدت ميشه.
    گلاسه ها رو بايد با جوهر افشان زد.
    ممنون از پاسخگوییتون اما من کاغذ مدنظرم گلاسه نبود .کاغذ مورد سوال من کاغذهای برچسبی هستند مثل جنس عکس برگردون ها یا لیبل های برچسبی .
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون اما من کاغذ مدنظرم گلاسه نبود .کاغذ مورد سوال من کاغذهای برچسبی هستند مثل جنس عکس برگردون ها یا لیبل های برچسبی .
    با تشکر
    موردي نداره ميشه مثل يه كاغذ معمولي باهاش برخورد كرد
    چيزي كه مهمه وزن كاغذ هست اگه وزن كاغذ در حد معمولي باشه اشكالي پيش نمياد. كه فكر نمي كنم اين كاغذها ضخامت و وزن زيادي داشته باشه. روي بسته خريداري شده وزن به گرم هست.

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

موردي نداره ميشه مثل يه كاغذ معمولي باهاش برخورد كرد
    چيزي كه مهمه وزن كاغذ هست اگه وزن كاغذ در حد معمولي باشه اشكالي پيش نمياد. كه فكر نمي كنم اين كاغذها ضخامت و وزن زيادي داشته باشه. روي بسته خريداري شده وزن به گرم هست.
    آخه همین که میگین وزنش من شک دارم. کاغذ های برچسبی دو لایه هستند.معمولا یک لایه (زرد رنگ) برای چسبیدن کاغذ (سفید رنگ) دارای چسب
    حالا میخواستم ببینم مشکلی نیست. و اصلا این lable که در قسمت انواع کاغذهای قابل پرینت نوشته، منظورش همین نوع کاغذهاست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آخه همین که میگین وزنش من شک دارم. کاغذ های برچسبی دو لایه هستند.معمولا یک لایه (زرد رنگ) برای چسبیدن کاغذ (سفید رنگ) دارای چسب
    حالا میخواستم ببینم مشکلی نیست. و اصلا این lable که در قسمت انواع کاغذهای قابل پرینت نوشته، منظورش همین نوع کاغذهاست؟
    بله منظورش همينه.
    منظورم از وزن نه كه همون وزن a4 معمولي هست.
    مثلا توي جوهر افشان ها اكثرا تا 260 گرم رو مشكلي ندارن.
    A4 معمولي 80 هست كه اون 3 برابر وزن رو ساپورت ميكنه.
    حالا بايد ببيني تا چه وزني نوشته مشكل نداره.

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام
    با تشکر
    شما باید جوهرافشان بخری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •