تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ویندوز سون فایل سیستمی ntfs و فریز شدن صفحه و قفل شدن صفحه کلید و ماوس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض ویندوز سون فایل سیستمی ntfs و فریز شدن صفحه و قفل شدن صفحه کلید و ماوس

سلام
    بعد از نصب ویندوز سون و کرک آن بعد از یک ماه یا بیشتر به یه مشکل برخوردم وقتی داشتم با آفیس کار میکردم ناگهان صفحه کلید و ماوس قفل شد کامپیوتر را ریستارت کردم اما با یه مشکل عجیب تر روبرو شدم وقتی صفحه ورود ویندوز ظاهر میشه و پسورد میخواد من پسورد را وارد میکنم به محض اینتر کردن دوباره صفحه کلید و ماوس قفل میشد و صفحه اول ورود ویندوز فریز میشد وقتی با یه سی دی بوت وارد پارتیشن ها شدم دیدم روی پارتیشن ntfs جایی که ویندوز نصب بود یک مثلث زرد رنگ و با علامت خطر قرار دارد هر کاری کردم تا این پارتیشن چک شود نشد و سپس از طریق safe mode و خط فرمان تایپ کردم chkdsk باز هم نشد تا اینکه یکی دیگه از پارتیشن ها ( ext4 ) را پاک کردم مشکل حل شد تا اینکه دوباره همین مشکل بوجود اومد و سیستم به محض ورود هنگ میکرد گفتم شاید ویروس داره که داشت . اومدم ویندوز را دوباره نصب کردم بعد از نصب وقتی کارت گرافیک را نصب کردم و کامپیوتر را ریستارت کردم دوباره مشکل هنگ و قفل شدن سیستم بوجود اومد و دوباره فایل سیستمی ntfs علامت زرد رنگ روش بود حالا نمیدانم مشکل چیه ؟
    کسی تا به حال به چنین مشکلی بر خورده ؟ قفل شدن صفحه کلید و ماوس و فریز شدن صفحه ورود و علامت زرد رنگ روی پارتیشن ntfs
    ممنون از پاسختان

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این از علائم تموم شدن مدت استفاده از 30 روز آزمایشی ویندوز هست. شما از یک کرک معتبر استفاده کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این از علائم تموم شدن مدت استفاده از 30 روز آزمایشی ویندوز هست. شما از یک کرک معتبر استفاده کنین.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر نمیکنم از کرک باشه !!!!!!؟؟
    چون در کنار ویندوز سون یه لینوکس قرار داشت که وقتی چنین مشکلی بوجود آمد رفتم سراغ لینوکس تا از طریق اینترنت مشکل را برطرف کنم که دقیقا همان مشکل ویندوز برای لینوکس اتفاق افتاد یعنی به محض وارد کردن پسورد صفحه کلید و ماوس قفل و صفحه ورود لینوکس فریز میشد .

در حالی که ارتباطی بین پارتیشن های لینوکس و ویندوز نیست . پارتیشن سون ntfs و پارتیشن لینوکس ext3 میباشد !!!!!!!!!!!؟؟؟؟

متشکرم

در آغاز فعالیت manoochehravo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من هم مشکل فریز شدن رو دارم اما نه در زمان ورود. بعضی موقعها خود به خود فریز میشه . مخصوصا موقع وصل شدن با --- فریز میشه. توی بعضی فرم ها نوشته مشکل از درایور Nvidia هستش اما من با ویندوز 7 قبلی ام با همین کرک این مشکلو نداشتم .اما دوبار بعد ویندوز رو عوض کردم با همون کرک اما فریز میشه! )):

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان این مشکل انگار داره اپیدمی میشه

من ویندوز 64 بیت 7 رو اولا مشکلی نداشتم ولی بعد یه مدت سیستم فریز شد یعنی طوری هنگ میکنه که باید دکمه ریست و بزنم
    این مشکلات از زمانی پیدا شد که از برنامه freedom استفاده کردیم.
    البته احتمال میدم از یاهو مسنجر 11 هم باشه همچنین از فایرفاکس 4
    اما وقتی ویندوز عوض کردم بازم اینجوری شد .
    جالب اینجاست این مشکل روی لب تاپم هم بوجود اومد به حدی که مجبور شدم از خیر ویندوز اصلش بگذرم و یه ورژن ultimate 7 نصب کنم اما بازم فریز میشه

ویندوز و رو یه سیستم دیگه هم نصب کردم باز اینجوری شد. قفل میشه .

اما چیزی که بهش مطمعنم اینه که این فریز شدن فقط زمانی که به اینترنت وصل میشم اتفاق میفته تو هر 3 سیستم هم همینجوری بود.

لازمه بگم آنتی ویروسم چک کردم با avast6 و kaspersky ... ویروس نداشتن
    دی وی دی نصب ویندوز و عوض کردم بازم همینه
    از نظر سخت افزاریم
    سیستم اصلی amd x6 3.2 GH /ram ddr3 4gig /power 580 real green / maderbord asus m4a89gtd pro
    لبتاپ dell ram 6 gig intel cor i7 graphic 4 gig

اینم بگم که درایور ها مم اپدیت کردم باز نشد
    بایوس مادربرد هم آپدیت کردم
    کمک کنید که دارم از دست فریز شدن کلافه میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •