تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خاموش شدن لحظه ایِ دستگاه بعد از ریستارت

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شانلی سهندیم نام:حسین

پيش فرض خاموش شدن لحظه ایِ دستگاه بعد از ریستارت

سلام
    بعضی مواقع وقتی ریستارت می کنم ،دستگاه یه لحظه خاموش میشه و در عرض 3 ثانیه دوباره روشن میشه و بالا میاد(یکی دو مورد هم پیش اومده که کلا خاموش شده و دیگه روشن نشده).علت چی می تونه باشه؟(بقیه مواقع مورد خاصی ندیدم،مگر داغ شدن زیر دستگاه و تند شدن دور فن (یه کم بیش از حد به نظر میرسه)زمانی که چند تا برنامه سنگین باز کردم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

وقتی ریستارت میکنیم یه لحظه سیستم خاموش میشه ، چون باید حافظه های اصلی سیستم پاک بشن . ولی اینکه 3 ثانیه طول بکشه فکر کنم یه خورده زیاد گفتین . یک یا 2 ثانیه هست. این طبیعیه. اونی که میگین بعضی مواقع خاموش میشه هم اگه تعدادش کمه احتمالا اشتباهی روی Turn Off زدین. ولی اگه تعدادشون زیاده از خیلی چیزا ممکنه باشه.

موفق باشین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه ببینید،کلا خاموش میشه،یعنی برق لب تاپ قطع میشه.اون خاموش شدن کامل هم مطمئنم روی shut down نزدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه مورد دیگه که تازگی متوجهش شدم اینه که وقتی مثلا هیچ فایل اجرایی یا غیر اجرایی دیگه ای باز نیس(و من هیچ کاری به کار کامپیوتر ندارم)،یهو می بینی دور فن سی پی یو میره بالا(از صداش میگم) و کف لب تاپ داغتر میشه.(ویروس ندارم(با چند تا برنامه مالویر و ... چک کردم)؛از تاسک منیجر هم چک کردم،هیچ برنامه ای باز نیس.)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض خاموش شدن لحظه ای هنگام ریستارت

سلام و خداقوت
    مشکل کامپیوتر PC پنتیوم 4 ما این هست که موقع ریستارت شدن هنگام شروع عمل booting به صورت لحظه ای خاموش میشه(3یا 4 ثانیه) و دوباره به فعالیت خود ادامه میده و در پایان بوت هم وقتی مشخصات کارت گرافیک نمایش داده میشه تقریبا 10 سانتی متر از سمت چپ مانیتور فاصله داره یعنی مشخصات با فاصله 10 سانتی متر از سمت چپ و مکان استاندارد خودش در مانیتور نمایش داده میشه انگار کل صفحه 10 سانت به راست شیفت داده شده و در ادامه هم بدون هیچ مشکل ویندوز به خوبی بالا میاد و کار می کنه...آیا مشکل از کارت گرافیک هست یا فن cpu? باتشکر. لطفا جواب رو به آدرس روبه رو ایمیل کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by farda69; 11-08-2013 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •