سلام به همه ی بر و بچز پیسی.
خوب راستش من از این خاصیت توی کارت گرافیک انویدیا استفاده کردم و حالشو بردم برا همین خواستم یه حالی یه همه و البته به خودم بدم.
شاید قبلا همچین پستی داده باشین ولی این تجربه ی خودمه .
پیش نیاز:
اولا:یه کار ت گرافیک از لیست زیر (من رو 9600gt و8600gt و gt220 تست کردم)
محتوای مخفی: لیست کارت های گرافیکی که ساپورت میکنه
دوما:
درایورد سه بعدی ساز کامپیوتر که میتونید از سایت انویدیا و از لینک زیر دانلود کنید
لینک:محتوای مخفی: دانلود درایور سه بعدی ساز
البته چون ما تحریمیم بهتون ارور میده که برای رفع این مشکل باید از چیز پی ان استفاده کنین.
در ضمن حجم دانلودش هم 244 مگ هست.
سوما:
ویندوز ویستا 32 یا 64 بیت یا ویندوز سون 32 و 64 بیت. همه ی اینا جواب میده .من خودم رو سون 32 بیت تست کردم.
چهارما:
عینک سه بعدی.
که دوتا انتخاب دارین اول این که پک تری دی وین انویدیا رو بخرین که حتما اینکارو نمیکنین به خاطر قیمت زیادش و این که به مانیتور مخصوص نیاز داره و راه دوم که خرید یه عینک سه بعدی هست (که خودمم دارم و از این راه استفاده کردم )
محتوای مخفی: عینک سه بعدی
بعد از نصب درایور باید سیستم رو ریست کنید.
حالا باید پنجره ی تنظیمات کارت گرافیکتونو اجرا کنید(همونی که مدل سه بعدی انویدیا هی میچرخه) .
بعد تو منوی advanced settings گزینه ی advanced رو بزنید و بعد در قسمت سمت راست روی لینک set up stereoscopic 3d کلیک کنید .تو قسمت سمت راست تیک enable stereoscopic 3d رو بزنید بعد روی دکمه ی run setup wizard کلیک کنید(البته تو بعضی از سایتا خوندم که خودش اجرا میشه ولی واسه من نشد).
حالا باید تستای اونو جواب بدید .
فقط تو سوال اول 3d vision discover رو انتخاب کنید. بقیه ی سوالا رو هم باید جواب بدید.
جوابا رو نمیگم تا تستا رو خودتون جلو برید و درست تست بشه.
محتوای مخفی: لیست بازیایی که این ویگی رو ساپورت میکنن