تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: آپدیت بایوس asus p5sd2-x se

داره خودمونی میشه aydiN73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض آپدیت بایوس asus p5sd2-x se

سلام

دیروز یه cpu اینتل E5700 Dual core خریدم
    فکر می کردم مادربردم Dual core ساپورت می کنه چون تو دفترچه اش نوشته بود Dual core cpu supported
    و سی پی یو قبلیم تک هسته celeron 2.8 بود.
    اما موقع نصب cpu E5700 dual سیستم بالا نیومد و متاسفانه نتونست ساپورت کنه
    به سایت asus هم رفتم تا لیست cpu های قابل ساپورت برد م رو پیدا کنم که cpu جدیدم توش نبود
    bios مادربرد رو هم آپدیت کردم ولی متاسفانه version جدید با version قبلی تفاوتی نداشت
    سوال من اینه که:
    چون مدل مادر برد من ASUS P5SD2-X se هست و این cpu رو ساپورت نمی کنه با ورزن( 0305 bios)
    و برد Asus P5SD2-A این cpu یعنی Intel E5700 رو ساپورت میکنه (با ورزن 0515 bios) که از لحاظ مدل تقریبا" با مدل برد من شباهت داره می تونم بایوس برد Asus P5SD2-A رو برد خودم آپدیت کنم یا نه؟

راستش دیگه بودجه خرید مادربرد رو ندارم

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

از لحاظ مدل تقریبا" با مدل برد من شباهت داره می تونم بایوس برد Asus P5SD2-A رو برد خودم آپدیت کنم یا نه؟
    خطرناکه حسن!!!! مبادا اينکارو انجام بدي اون موقع برد فعلي رو هم از دست ميدي و چون پول نداري برد جديد بخري ............

اينکه نشد دليل - چون به هم شباهت دارند پس بايوسشون به هم ميخوره- هر بردي امکانات و آپديت هاي مختص به خودش رو داره.

پيشنهاد من اينه که شما برد خودتون رو به يه قيمت بفروشين و مقداري روش بذارين و يک برد ارزون قيمت از برند Asrock يا Ellite بگيرين که کيفيت خوبي هم دارندو قيمتشون زير 50 هم هست. در تاپيک مشاوره براي خريد مادربرد پست بدين تا دوستان کمک کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •