تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تاخیر زیاد هارد

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تاخیر زیاد هارد

سلام دوستان عزیز
    من یه دو سه ماهیه با یه مشکل روبرو شدم تویه سیستمم دوتا هارد 500 نصب با ویندوز 7سرویس پک 1 حالا مشکل اینجاست که وقتی وارد پوشه ای میشم که فایلهای تصویری داره چه یکی چه چندتا فرقی نداره وقتی فایلها روی حالت medium icon یا tiles قرار دارن پوشه و فایلها با تاخیر بیشتر از حد لازم لود میشه اون نوار سبز هست که تویه آدرس باره اونو میگم تاخیرش رویه اعصاب بعضی وقتها هم هنگ میکنه بخصوص اگه پسوند فایل FLV باشه مجبورم حالتشو بذارم روی small icon یا list تا سریعتر لود بشه ویندوز رو یه بار عوض کردم درایوهارو دفرگ کردم یکی از هاردهارو جدا کردم ولی مشکلم حل نشده خواهشا دوستان راهنمایی کنن مچکرم.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من یه دو سه ماهیه با یه مشکل روبرو شدم تویه سیستمم دوتا هارد 500 نصب با ویندوز 7سرویس پک 1 حالا مشکل اینجاست که وقتی وارد پوشه ای میشم که فایلهای تصویری داره چه یکی چه چندتا فرقی نداره وقتی فایلها روی حالت medium icon یا tiles قرار دارن پوشه و فایلها با تاخیر بیشتر از حد لازم لود میشه اون نوار سبز هست که تویه آدرس باره اونو میگم تاخیرش رویه اعصاب بعضی وقتها هم هنگ میکنه بخصوص اگه پسوند فایل FLV باشه مجبورم حالتشو بذارم روی small icon یا list تا سریعتر لود بشه ویندوز رو یه بار عوض کردم درایوهارو دفرگ کردم یکی از هاردهارو جدا کردم ولی مشکلم حل نشده خواهشا دوستان راهنمایی کنن مچکرم.
    دقیقا همین مشکل رو من با لپتاپم دارم!
    هارد لپتاپ من 250 و ویندوز 7 هست!
    ولی نمیدونم چرا!

(جالبش اینه که از حدود بهمن ماه این مشکلم شروع شده!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •