تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: چند سوال درباره ادیوس-راهنمایی لطفا

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض چند سوال درباره ادیوس-راهنمایی لطفا

با سلام. من ادیوس رو تازه نصب کردم و اولین تجربه من هست.با نرم افزار میکس و موناژ زیادی کار کردم ولی خوب این فیل تشریف داره اونا فنجون بودن.چند سوال دارم :

1.آیا گزینه ای داره که تنظیمات رو به حالت دیفالت دربیاره؟دستکاری کردم همه جاشو و همه چیزشو حتی پنجره ها به هم ریخته.راهی داره که مثل اول بشه بدون اینکه بخوام دوباره از اول نصبش کنم؟

2.این نرم افزار منوی اماده داره؟یا اینکه اگه نداره در کدوم قسمت میشه منو برای اون طراحی کرد؟

3.فرض که یه ویدئو رو داخل و تمام اعمال دلخواه رو روی اون انجام دادم.حال برای تبدیل اون به دی وی دی و نهایتا رایت چه مسیری رو باید برم؟ وقتی روی فیلم کلیک راست میکنیم گزینه رندر داره ولی به صورت غیر فشرده با فرمت AVi تبدیل میشه و گزینه رایت نیز احتیاج به پوشه video داره و فرمت vob.

فرض که همه اعمال دلخواهم رو انجام دادم حال برای تبدیل به دی وی دی و رایت باید چکار کنم؟

4.نسخه ای که دانلود کردم نسخه 6.02 هست با حجم 340 مگابایت.فرق اون با لینک های دانلودی که حجم 2.6 گیگ دارند یا 3.5 چیه؟ اونها چه چیزهایی بیشتر دارند؟

ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

همه میان نگاه میکنن و میرن!!! مثل جمعه بازار

داره خودمونی میشه mojedarya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همه میان نگاه میکنن و میرن!!! مثل جمعه بازار
    برای اینکه سوالات تکراریه یه کم وقت بزاری جوابهاتو پیدا میکنی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

تمام تاپیک رو دیدم سوال مشابهی ندیدم.شما با 20 پست چه طوری میگی سوالم تکراریه؟

سوال تکراری نیست.بلکه این قسمت از فروم فعال نیست و اینطور که به نظر میاد مسئولی نداره.

شما به جای اینهمه زحمتی که کشیدی اگه چیزی بارت بود جواب سوال رو میدادی.

این قسمت از فروم اصولا بحث تخصصی در اون دیده نمیشه.پست ها قدیمی و بی پاسخ.لینک ها قدیمی و معیوب...

در ضمن سوالات من احتیاجی به تفسیر و تبیین نداشتند.جوابشون بله و خیر بود!!!!!

3 روزم اینجا وقت گذاشتم و یه لینک درست برای نرم افزار ندیدم!!!

شما اینهمه زحمت کشیدی جایزه نگیری !!

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

ما یه سوال کردیم چطوری میشه از سورس آنالوگ کپچر کرد 3 روزه کسی جواب نداده حالا این همه سوالی که کردی شما فکر کنم 3 سال دیگه جواب بگیری...

6. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

متاسفانه بخش میکس و مونتاژ محروم ترین بخش این فورم است
    یک ارش ایرانی اوایل بود که خیلی زود کشید کنار(البته خیلی زحمت میکشید ولی بعد 2-3 سال دیگه سر هم به سایت نزد)
    یک انیماتور همکار این انجمن است که چند سالیه نیومده و سر نزده
    فقط دو سه نفر هستن که حاضرن وقت بگذارن و سوال های بچه های را جواب بدن مثل اقای طهماسبی
    نمیدونم چرا این بخش اصلا پویا نیست
    من خودم یک زمانی کاربر فعال این بخش بودم شاید علتش اینه که همه میان فقط سوال میکنن و جواب بگیرن برن اصلا از تبادل اطلاعات و تجربیات خبری نیست همکار های انجمن باید یک فکری برای این بخش بکنن
    با فورم های خارجی که مقایسه میکنن اصلا نمیدونم چی بگم

من صبح میخواستم جواب سوالاتت را بدم رو سیستم ادیوس نبود

الان هست
    .آیا گزینه ای داره که تنظیمات رو به حالت دیفالت دربیاره؟دستکاری کردم همه جاشو و همه چیزشو حتی پنجره ها به هم ریخته.راهی داره که مثل اول بشه بدون اینکه بخوام دوباره از اول نصبش کنم؟
    view را از بالا میزنی بعد گزینه layout
    یک حالت داره که نورمال است و وقتی بزنی مثل روز اول میشه در غیر اون صورت حالت دلخواهت را بگذار و بعد گزینه save current layout را بزن
    2.این نرم افزار منوی اماده داره؟یا اینکه اگه نداره در کدوم قسمت میشه منو برای اون طراحی کرد؟
    ورژن 5.5 به بالا با توجه به موضوعی که انتخاب کنی منوی اماده داره
    باید گزینه burn to disc را بزنی تنظیم کردن منوهاش ساده است چون منوهای ساده و ابتدایی ای داره
    .فرض که یه ویدئو رو داخل و تمام اعمال دلخواه رو روی اون انجام دادم.حال برای تبدیل اون به دی وی دی و نهایتا رایت چه مسیری رو باید برم؟ وقتی روی فیلم کلیک راست میکنیم گزینه رندر داره ولی به صورت غیر فشرده با فرمت AVi تبدیل میشه و گزینه رایت نیز احتیاج به پوشه video داره و فرمت vob.
    یک گزینه زیر مانیتور ادیوس داره که شکل نوار کاست است اونجا burn to disc را میزنی بقیه تنظیماتش ساده است

نسخه های حجم بیشتر درایور ها را احتمالا داره و بونس ها مثلا یک سری پلاگین و متعلقات جانبی اکثر حجم اش برا اینه که تمام کارت های کپچر را برای ریل تایم ساپورت کنه

8. 4 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوست عزیز masoudrejae به خاطر پاسخگویی و وقتی که گذاشتین بسیار ممنونم.فکر کنم جواب سوال هامو حدودا گرفتم.سر وقت با اموزش شما تمرین میکنم.در ضمن آواتار زیبایی دارین .بازم تشکر میکنم زحمت کشیدین.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مسعود جان
    فقط دو سه نفر هستن که حاضرن وقت بگذارن و سوال های بچه های را جواب بدن مثل اقای طهماسبی
    مسعود جان ماشاالله خودت استادي
    يا حق

11. این کاربر از علي طهماسبي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasoolsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام .وحید جان از سورس آنالوگ منظورت چیه ؟؟اگه جواب نگرفتی توضیح بده کمکت کنم

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام ...
    منظورم کامپوزیت هستش همین فیش ها AV ولی نمی دونم چطوری می تونم تنظیمات برنامه رو روی کپچر از سورس کامپوزیت بزارم تا بتونم کپچر کنم ...

با تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •