نرم افزار : مایا رندر : منتال ری / زمان کار : 15 ساعت / زمان رندر : 3 دقیقه
وایر فریم : .......>>>>
![]()
نرم افزار : مایا رندر : منتال ری / زمان کار : 15 ساعت / زمان رندر : 3 دقیقه
وایر فریم : .......>>>>
![]()
سلام...
دوست عزیز 15 ساعت زمان واس چنین کاری زمان خیلی زیادیه...
سعی کنین تمرین کنین توی مدلینگ...
چنین کاری نهایتا 1 ساعت باید زمان ببره...
آفرين خوب شده...
ولی منظورتونو از واقع گرایی و اين كار نفهميدم...
كار خيلی عالی شده ولی رندر بهتری لازم داره...
كيفيت تكسچر خود كيت هم پايينه...
درود بر شما . یک ساعت میزنید اینکارو ؟ خیلی عالیه گویا با سرعت نور کار میکنیدباشه اگه از انیمیت وقت آزاد پیدا کردم حتما روی مدلینگم تمرین خواهم کرد . مرسی
نه رفیق جان....
من خودم اینو توی 38 ساعتم نمی زنمولی این طور که خودم می دونم این کار رو خیلی از افراد همینجا کمتر از 20 دقیقه می زنن...
ولی چنین کاری که مدل سازی اون قدر پیچیده ای نداره سریع تر می تونین انجام بدین...
تکسچر کار یه کم بی کیفیته و رندرش اون چنان تاثیر گذار نیس...
در نهایت کار جالبی بوده...
سلام این کاریه که حدودا توی 15 دقیقه الی 32 - 3 دقیقه می شه زد البته من احساس می کنم خودم حدودا نیم ساعته بزنم
البته فقط مدلینگو
سعی کنید در مورد زمین کار تجدید نظر کنید رو رندرینگ هم بیشتر کار کنید همونطور که دوستان گفتن نسبت به کیفیت رندر تکسچر مدار خیلی بی کیفیته موفق باشید.
مدل عجیبی ساختی، تا حالا ندیدم کسی از این چیزا مدسازی کنه. مدتشم اگه مثل مدلسازی من باشه از شما هم بیشتره، چون یک دیقه کار میکنم و یک ساعت کار نمیکنم![]()
ها ها ها . دقیقا .... روبوت نیستیم که . از زمان شروع تا پایان 15 . بینش هم چایی نهار
رفقا ساعت مفید نیست این 15 . البته با این سن 35 سال انتظار نیروی جوانی خودتان را نداشته باشید از من مرسی از پاسخ همگی
کارت زیباست . فقط یکی از آی سی هاش اضافیهچون باعث اتّصالی مدار میشه
![]()
سلام دوست عزیز،
من از LED هات خوشم اومد! زیبا شدند. ولی کیت طبیعی نیست! هم کیفیت بافتت کمه و هم BUMP اون کمه.
با این حال بیشتر تمرین کنی فکر کنم زیبا بشه. موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)