سلام
گوشي لمسي مي خواهم از نظر امكانات بهتر از نوكيا 5800 باشه.
لطفا راهنمايي كنيد با قيمت حدود300 هزار تومان
ممنون
سلام
گوشي لمسي مي خواهم از نظر امكانات بهتر از نوكيا 5800 باشه.
لطفا راهنمايي كنيد با قيمت حدود300 هزار تومان
ممنون
Last edited by punishment; 07-03-2011 at 21:39.
ويواز سوني اريكسون با دوربين 8 مگاپيكسلي 250 تومان
ویواز که عالیه اما الان گرون شده ترجیحا بعد از عید بخرید ویواز رو.
اما ویواز پرو گرون نشده من قیمت گرفتم 310 تومان. دوربین 5 . کیبورد سخت افزاری به علاوه فیلمبرداری اچ دی. سی پی یو 720 مگاهرتز.خیلی هم قشنگه
اگه نوکیا میخواهید c6 از لحاظ سخت افزاری و فیلمبرداری سطحش پایینتره اما قیمتش هم پایینتره. این روزا کمی بالا رفته حدود 285 تا 300 تومان قیمت داره. اما پیشنهاد ویوازه.
فقط صدای ویواز ضعیفه و صدای سی 6 هم متوسط رو به ضعیف.
اگه بتونید رنج قیمتی که میخواهید گوشی بخرید را تعیین کنید دوستان راحت تر میتونند بهتون مشاوره بدهند.
اگه بخونید گفتن300تومن
اگه دوربین وصدا براتون مهمه که سی5-03
اگه دوربین مهمه ویواز
اگه سیستم عامل براتون مهمه که گالکسی551
اگه ميتوني 150 تومن بذار رو پولت htc desire بگير كه همه اين گوشي هايي كه دوستان معرفي كردن ميذاره تو جيبش و صفحه تاچش فوق العاده است ولي اگه نميتوني بوجتو افزايش بدي با x8 بگير يا گالكسي ميني
مثلا اين راهنمايي بود ديگه....
خب منم ميتونم به دوستمون بگم بره يه 300 بزاره روش و يه گالكسي اس بخره كه بزرگتر از خودشم ميزاره تو جيبش
خوبه گفتن تا 300 باشه
عزیز شما اگه موقع خوندن مطلب یه مقدار دقت کنی بد نیست.ایشون قیمت گوشی را بعد از پست من با ویرایش پستشون اضافه کردند.
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
بهترین گزینه براتون c6 هست.هم دوربینش از 5800 بهتره و هم کیبورد داره.فقط صداش کمی از 5800 کمتره البته صدای اسپیکرش
من چون نبودم توجه نکردم ببخشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)