تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: استفاده همزمان از چند آی دی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

13 استفاده همزمان از چند آی دی ؟

سلام خدمت دوستان
    چند سئوال در رابطه با مسنجر بیلوکس دارم ممنون میشم پاسخ بدین :
    1- در مسنجر بیلوکس چه اطلاعاتی از سیستم فرد ثبت نام کننده ذخیره میشه ؟ (به جزء آی پی سرور ، چون کسی که از یک روم بن بشه دیگه نمیتونه با هیچ آی دی وارد اون روم بشه !!!) - چون ما از 2 سیستم (یک خط ای دی اس ال) استفاده می کنیم و آی پی سرورهامون یکی هست! ولی هر دو با سیستم جداگانه میتونیم وارد بیلوکس بشیم ... پس چه اطلاعاتی از سیستم به غیر از آی پی سرور در این مسنجر ذخیره میشه ؟ و آیا قابل تغییر هست ؟

2- آیا میشه از یک کامپیوتر 2 خط اینترنت (یکی ای دی اس ال و دیگری ، مثلا اینترنت دیال آپ یا موبایل!) همزمان در 2 یوزر در همون ویندوز استفاده کرد و به این طریق 2 تا آی دی لاگین کنیم ؟ (ویندوز بنده اکس پی هست و مشکلی در لاگین کردن همزمان چند یوزر در ویندوز ندارم ، چون با ترفندی این مشکلو حل کردم ، فقط میمونه استفاده همزمان از 2 خط اینترنت ... ؟

3- آیا میشه از چند آی پی سرور استفاده کرد و با چند یوزر ویندوز ، نرم افزار رو باز کنیم و آی دی ها رو لاگین کنیم ؟

4- در نهایت آیا ترفندی وجود دارد تا این مسنجر بیلوکس رو دور بزنیم ؟!

با تشکر./

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز بهیچ‌عنوان توصیه نمیکنم چون بیلوکس از اطلاعات سخت‌افزاری کامپیوتر شما استفاده میکنه و یک‌سری پارامترهارو چک میکنه که اگه شما بخوای دورش بزنی براحتی شمارو دور میزنن و آیدی‌هاتون بلاک میشن.
    من خودم همه راه‌هارو رفتم و میدونم چی به چیه ولی توصیه دوستانه اینکه بهیچ‌عنوان همچین اشتباهی نکنین و صبر کنین تا ورژن جدید بیاد. احتمالاً 2 یا 3تا ID رو بتونین از طریق خود مسنجر لاگین کنین. (این گفته خود امیر خانه)

3. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •