تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل سایه دار شدن نوشته ها در hp1102

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض مشکل سایه دار شدن نوشته ها در hp1102

سلام من حدود یک ماهه یه hp 1102 خریدم بعد یه مدت پرینت حالا موقع پرینت از بالای ورق تا پایین وسط صفحه نوشته ها سایه دار میشن ( منظورجوهر پخش میشه) که هر چی تعداد پرینت تو یک مرتبه بیشتر میشه بدتر میشه تازگی جای دو تا قلتکشم البته نامحسوس می مونه مشکل چیه دوستان راهنمایی کنن ایا جنس ورق تاثیری داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من دیروز یه پرینتر hp1102W گرفتم که از قابلیت وایرلس استفاده کنم. در واقع 15 تومن از مدل معمولی گرونتر بود.
    مصرف من برای خونه و برای استفاده همزمان از پرینتر توسط دو تا لپ تاپ هست. به همین دلیل وایرلس گرفتم که مثلا از اتاق خودم از لپتاپم به صورت وایرلس پرینت بفرستم.
    از دیروز هرکاری میکنم که نصب بشه امکان پذیر نیست!! بعد از اینکه با وایرلس نشد از طریق کابل USB نصب شد و مشکلی نداشت.
    من مودم ADSL وایرلس هم دارم توی خونه. در مراحل نصب سوال میپرسه که از کدوم شبکه میخوای استفاده کنی و از کدوم access point!!?
    من کلا متوجه نشدم هنوز که وایرلس این پرینتر به چه صورتی عمل میکنه؟ مستقل یا تحت یه شبکه؟
    میشه راهنمایی کنید من چطوری باید از قابلیت وایرلس این پرینتر استفاده کنم؟

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام من حدود یک ماهه یه hp 1102 خریدم بعد یه مدت پرینت حالا موقع پرینت از بالای ورق تا پایین وسط صفحه نوشته ها سایه دار میشن ( منظورجوهر پخش میشه) که هر چی تعداد پرینت تو یک مرتبه بیشتر میشه بدتر میشه تازگی جای دو تا قلتکشم البته نامحسوس می مونه مشکل چیه دوستان راهنمایی کنن ایا جنس ورق تاثیری داره
    پرینتر شما مخزن پودر زائدش پر شده باید خالی شه.اما اگر خالی بود بر میگرده به فوم رولر پلاستیک فومی پشت درام

داره خودمونی میشه sadatnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درام رو عوض کنی مشکلت برطرف میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •