باسلام.فردا میخام گوشی viva بگیرم.به نظر شما گوشیه خوبیه؟! ارزش پولی که میدم بهش داره!!؟؟ از علا الدین بگیرم یا بازار موبایل ایران.؟
باسلام.فردا میخام گوشی viva بگیرم.به نظر شما گوشیه خوبیه؟! ارزش پولی که میدم بهش داره!!؟؟ از علا الدین بگیرم یا بازار موبایل ایران.؟
بله گوشی خوبی هست و ارزش خرید داره.
کاربری رو اگه میگفتین بیشتر میشد نظر داد.
آقا منم میخوام یه ویواز برای یه خانوم بگیرم بی زحمت قیمت و اگه میشه یکی بهم بگه بدی ها و مشکلاتی که این گوشی داره رو بهم بگه یه چیز دیگه هم هست یکی آدرس بازار موبایل ایران رو بهم بده.
vivaz معمولی و pro گوشی های خیلی توپی هستند قیمتشون هم خیلی عالیه
فقط یه مشکل دارن اونم اینه که صداشون زیاد بلند نیست
ادرس بازار موبایل : خیابان حافظ - پایینتر از 4 راه جمهوری
منم قصد خرید ویواز داشتم اما در مورد تاچ این گوشی کمی نگران بودم پس امروز به بازار رفتم و با یک گوشی کارکرده ویواز کار کردم.
آقا تاچش یک کم از ان97 بهتره. چون رفیقم ان97 داره اما نه زیاد محسوس نیست ولی از 5800 بهتره.
منوهاش از نوکیا قشنگتره.
خوش دسته.
کیبورد افقیش بزرگه اما به نظر من اگه می گیرید پرو بخرید فوق العاده کیبورد خوبی داره. منم قصد خرید پرو رو دارم.
اما قیمت
ویواز 285 تا 320 قیمت دادن و جالبه که پرو حدود 310 بود. به نظرم ارزش خرید پرو بیشتره.
ویواز290 تومان
سلام دوست گرامی من 2-3 ماهی میشه ویواز گرفتم. عالیه یعنی اگه تصمیمتو گرفتی برای خریدش شک به دلت راه نده با این رنج قیمت گوشی از این بهتر گیر نمیاد تنها مشکلش از نظر من صداشه که زیاد مهم نیست چون در عوض کلی مزایا داره
بابا اصلا نگير. سامسونگ توي اين رنج قيمت چيزاي خيلي خيلي سرتر از ويواز گيرت مياد از جمله گالكسي اس، گالكسي ميني، گالكسي 551 تازه سيستم عاملشون هم اندرويد هست
من ميخواستم ويواز بگيرم تحقيق كني كاملا از تصميمت پشيمون ميشي. دوستان متعصبانه قضاوت نكنن بنده خدارو درست راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)