با سلام : به دوستان عزیز ، من یه برنامه میخوام که باهاش بشه یه پست تو یک سایت رو توی یک textbox نشون داد
همین . ممنون میشه اگه بنده رو راهنمایی کنید . فوری . فوری .فوری
با تشکر
با سلام : به دوستان عزیز ، من یه برنامه میخوام که باهاش بشه یه پست تو یک سایت رو توی یک textbox نشون داد
همین . ممنون میشه اگه بنده رو راهنمایی کنید . فوری . فوری .فوری
با تشکر
تو كه گفتي ديگه اينجا نمي آي...؟!؟!؟!![]()
اينا رو تو يه فايل به اسم test.html ذخيره كن...!؟! :
بعد يه كنترل WebBrowser با يه TextBox و يه دكمه به فرمت اضافه كن...!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين يه خط كد رو تو رويداد form_load بنويس...!؟! :
اين رو هم تو رويداد كليك دكمه...!؟! (command1_click) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني الان كل كد ها بايد به اين شكل باشه...!؟! :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بعد از اين كه فايل html تو webbroswer لود شد... تو textbox اي كه تو صفحه html هست... يه چيزي بنويس... بعد رو دكمه اي كه به فرمت اضافه كردي كليك كن...!؟! با اين كار متني كه تو صفحه html نوشتي... وارد TextBox رو فرمت ميشه...!؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب... تو مثال ما... اسم textbox تو فرم html همون textbox بود... به خاطر همين... اسم element اي كه WebBrowser مقدارش رو نشون ميده هم textbox شد... اگه بخواي مقدار textbox هاي ديگه اي كه تو فرم html وجود داره رو از طريق WebBrowser استخراج كني... بايد اسم اون textbox رو جاي textbox جلوي element بذاري...!؟! (چه قدر textbox...!؟! )
Text1.Text = WebBrowser1.Document.Forms(0).elements("textbox").Value
متأسفانه كنترل WebBrowser من خراب شده...!؟!وگرنه فايل هاي پروژه رو هم برات درست مي كردم...!؟!
موفق باشي...!؟!![]()
ممنون plus جان . ولی این ذخیره نمیشه که میخوام هر وقت برنامه اجرا شد . بره از همون صفحه بخونه متن ها رو بخونه . باید یک
دیتا بیس هم بهش وصل کنیم که وقتی متن ارسال شد به صفحه ذخیره هم بشه تا بتونه فراخوانی کنه دوباره . ولی بازم ممنون از
لطفی که کردی .![]()
دوستان عزیز این بار برنامه فرق میکنه ، من یه برنامه نوشتم که با استفاده از webbrowser یک صفحه لود میشه که محتویات یک
فایل متنی تو جایی که آپلود کردم رو نشون میده . حالا من میخوام اون محتویات که تو webbrowser هست رو تو یک
textbox نشون بده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
چرا از Inet استفاده نمي كني...!؟! ببين...!؟! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون کد صفحه رو این طوری نشون میده نه محتویات خود صفحه رو .
دیـــــــگه نمیخواد جواب بدین ، خودم پیدا کردم راه حل رو .![]()
داداش اگه پیدا کردی بزار اینجا ما هم نیاز داریم.
ممنون
چشم عزیز بیا برو حالشـــــو ببـــــــــــر .
این کد رو به دو صورت میشه نوشت اولین این که خیلی ساده هست :
دومین کد این که می تونید که مستقیما از خود اینترنت اکسپلورر استفاده کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ی زیر هم با visual basic کار می کنه هم با visual basic.net و هم با vbscript ! حالشو ببرین
من در این برنامه از اینترنت اکسپلورر یک شی اکتیو ایکس میگیرم و اینترنت اکسپلورر رو به صورت مخفیانه اجرا می کنم.
بعد یک صفحه رو بارگذاری می کنم و در نهایت سورس صفحه رو می خونم و با msgbox نمایش می دم
هیچ نیازی هم به کنترل webbrowser نداره. میگم که این روشی هست که حتی با وی بی اسکریپت هم کار میکنه. یه ترفند باحال و ابتکاری برای کسانی که می خوان تروجان بنویسن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)